Jump to content

Γεία σας και από εμένα

astral-reb

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα,

Καταρχην μια επιβραβευση για την προσπάθεια όλων για αυτο το υπεροχο forum. Είναι πραγματικά πολυ σημαντικό να υπάρχουν τετοιες κοινότητες.

Eίμαι ο Νίκος, ασχολούμαι περίπου 4 χρόνια με το χόμπυ των ενυδρείων έχοντας στην κατοχή μου :

- ένα ενυδρείο 140 λτ που φιλοξενεί δύο σκαλάρια, ένα κοπάδι lemon tetra και μερικά corydoras

- ένα 54 λτ που φιλοξενούσε τα αγαπημένο μου ζευγαράκι ramirezi, που μετά απο 3 χρόνια συνεχόμενων γεννών αποφάσισε να αφήσει αυτόν τον ματαιο κόσμο <_<

- ενα 15 λτ μονομαχοενυδρείο

Και μιας και είπα να γνωριστώ :) να αναφέρω ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τον προγραμματισμό web based εφαρμογών (web design & web development)

:D:D

καλοσωρησες ! :D

καλως ηρθες!! καλη αρχη

Καλως ηρθες !!!

Και συγνωμη για τον κανιβαλισμο του πρωτου σου ποστ σχετικα με τους δισκους .

Καλως ηρθες !!!

Και συγνωμη για τον κανιβαλισμο του πρωτου σου ποστ σχετικα με τους δισκους .

Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα...Αυτή είναι και η μαγεία της δημόσιας συζήτησης και του διαλόγου..

Καλωσηρθες!! Αντε να μας φτιαξεις interface ωστε το aquazone να γινει iphone - native!!!!

Καλωσηρθες!! Αντε να μας φτιαξεις interface ωστε το aquazone να γινει iphone - native!!!!

Φοβερό σαν ιδέα... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί πολύ με εφαρμογές iphone..κυρίως δουλεύω εφαρμογές σε php, mysql οπότε αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πάνω στο forum είμαι διαθέσιμος.

Φίλε Μanoskap βρίσκω τέλεια την ιδέα σου...ίσως αν μαζευτούμε κάποια άτομα του χώρου και συνεργαστούμε να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα...

Φοβερό σαν ιδέα... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί πολύ με εφαρμογές iphone..κυρίως δουλεύω εφαρμογές σε php, mysql οπότε αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πάνω στο forum είμαι διαθέσιμος.

Φίλε Μanoskap βρίσκω τέλεια την ιδέα σου...ίσως αν μαζευτούμε κάποια άτομα του χώρου και συνεργαστούμε να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα...

:D:) Ακομα καλυτερα ενα application οπου θα μας στελνει ολα τα νεα το οποιο θα υποστηριζεται και απο διαφημισεις των καταστηματων του χωρου!!!! :D

Καλώς ήρθες στο AZ! :D

Καταπληκτική η ιδέα σου φίλε Manoskap! :D

Off topic: Ολοι iphone εχετε; :D

:D

Καλως ηρθες

καλως ηρθες :D:D

Καλώς όρισες στην παρέα μας !

Καλώς όρισες!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...