PICASO TRIGER 6 Ιουνίου 2010 #1 Share 6 Ιουνίου 2010 Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα να σας ρωτησω για την αμμο (κοραλι σπασμενο )στο θαλασσινο ενυδρειο ..... ποσους ποντους ειναι καλυτερα να ειναι η αμμος στο ενυδρειο και αν ειναι καλυτερο χοντροκοκοι αμμο η ψιλοκοκοι η και τα δυο και σε τι αναλογια ? ( Για fish only ενυδρειο μαζι με ζωντανο βραχο ) Σας ευχαριστω εκ των προτέρων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Ιουνίου 2010 #2 Share 6 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι με 3-5 εκατοστά μεσαίας κοκκομετρίας αραγωνίτη θα ήταν καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PICASO TRIGER 6 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2010 Μηπως χιλιοστα φιλε μου ??? γιατι εκατοστα μου φενεται αρκετα μεγαλη κοκομετρια για αμμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Ιουνίου 2010 #4 Share 6 Ιουνίου 2010 Μηπως χιλιοστα φιλε μου ??? γιατι εκατοστα μου φενεται αρκετα μεγαλη κοκομετρια για αμμο . O φίλος Aiolos εννοεί ότι 3-5 εκατοστά θα είναι το ύψος της άμμου στο ενυδρείο. Η κοκκομετρία θα είναι μεσαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PICASO TRIGER 6 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 6 Ιουνίου 2010 Σωστα γραψε λαθος φιλε μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Ιουνίου 2010 #6 Share 6 Ιουνίου 2010 Αν ήταν 3-5 εκατοστά η κοκκομετρία του αραγωνίτη (κοτρόνες δηλαδή !!!), τότε πόσο θα ήταν ένα κομμάτι βράχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος