τζιμακος 5 Ιουνίου 2010 #1 Share 5 Ιουνίου 2010 αν ξερει κανεις που μπορω να βρω θερμοστατη eliwell στη θεσσαλονικη η αντιπροσωπους η οποιοδηποτε καταστημα ας μου πει γιατι δεν βγαζω ακρη ουτε στο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAKIS_GR 5 Ιουνίου 2010 #2 Share 5 Ιουνίου 2010 Πριν μερικούς μήνες είχε ο "αμαζόνιος" (στην Αγγελάκη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashaloua 6 Ιουνίου 2010 #3 Share 6 Ιουνίου 2010 'Eχει ενα μαγαζί στη δωδεκανήσου που ασχολείται με elliwel.Δυστυχώς δεν έχω τηλ του να σου δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 6 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 6 Ιουνίου 2010 ναι ναι για την δωδεκανησου μου ειπε και ο αιολος...οσο για τον αμαζονιο θα ριξω μια ματια...ευχαριστω παιδια.ωστοσο αν ξερει κανεις αλλος ας πει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creon 7 Ιουνίου 2010 #5 Share 7 Ιουνίου 2010 Παραγγειλε το απευθειας απο τον αντ/πο στην αθηνα. Εγω το ειχα παραγγειλει μεσω τηλεφωνου απο εκει και απλα πληρωσα +10 περιπου € για το courier. Σε 2 μερες το ειχα θεσσαλονικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Ιουνίου 2010 #6 Share 7 Ιουνίου 2010 Επίσης αν κάνεις μια έρευνα στο φόρουμ θα δεις και εναλλακτικές λύσεις ελεγκτών άλλης μάρκας (κινέζικοι) και με πολύ χαμηλότερη τιμή, για αγορά μέσω ίντερνετ. Το κατά πόσο είναι αξιόπιστοι δεν το γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος