xaritos10 5 Ιουνίου 2010 #1 Share 5 Ιουνίου 2010 γεια χαρα, μολις μου εκαναν δωρο ενα αρσενικο gurami με ενα ματι θολο.Τ ψαρι μαλλον δεν βλεπει απο εκεινη την πλευρα γιατι ολο κουτουλαει σε βραχια και στα κλοναρια.Δεν νομιζω να ειναι εντελως τυφλο γιατι κυνηγαει τα 2 θηλικα που εχω μεσα.Μηπως ειναι εχει καμια κολητικη αρρωστεια για τα αλλα ψαρια? Το ψαρι μου το φεραν ετσι δεν κολισε κατ απο το ενυδρειο........φχαριατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Ιουνίου 2010 #2 Share 5 Ιουνίου 2010 Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες με το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaritos10 5 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2010 οτι πιο καθαρο μπορω.Στη μια ειναι το καλο ματι και στην αλλη το αρρωστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaritos10 5 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 5 Ιουνίου 2010 Διαβαζοντας την λιστα με τις ασθενεις καταλιγω στο Cloudy Eye.ειναι πιθανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 5 Ιουνίου 2010 #5 Share 5 Ιουνίου 2010 Ενας φίλος μου έιχε έναν betta και το μάτι του ηταν ετσι θολό στην αρχή,μετα πρίστηκε και στο τέλος του βγήκε τελείως και έμεινε με ένα .Αυτός ο betta ζεί μεχρι σήμερα και χαιρει άκρας υγείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Ιουνίου 2010 #6 Share 6 Ιουνίου 2010 Αν δεν έχεις Μelafix, προμηθεύσου αύριο και ξεκίνα άμεσα την θεραπεία βάση των οδηγιών θεραπείας και όχι πρόληψης. Όλα θα πάνε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaritos10 7 Ιουνίου 2010 Author #7 Share 7 Ιουνίου 2010 Αν δεν έχεις Μelafix, προμηθεύσου αύριο και ξεκίνα άμεσα την θεραπεία βάση των οδηγιών θεραπείας και όχι πρόληψης. Όλα θα πάνε καλά Πηγα σε δυο καταστηματα με ενυδρεια και δεν ειχαn Melafix.Μου ειπαν να παρω Myxazin αλλα δεν πηρα.Θα παω αυριο σε αλλο καταστημα για να ζητησω το Melafix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Ιουνίου 2010 #8 Share 7 Ιουνίου 2010 ΕΔΩ θα βρεις τηλέφωνα από καταστήματα για να τους καλέσεις πριν πας από εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Ιουνίου 2010 #9 Share 10 Ιουνίου 2010 Κανένα νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος