billiou 5 Ιουνίου 2010 #1 Share 5 Ιουνίου 2010 Τωρα θα κλεισω τον ενα μηνα κουραρισματος του ζωντανου βραχου. Τα φωτα τα εχω κλειστα ακομη και πανω σε 3 βραχακια εχω απο την αρχη κατι πρασινα σημαδια, τωρα νομιζω πως φαινονται λιγο πιο εντονα, ειναι συγκεκριμενη αλγη? Με το αναμα των φωτων θα εξαπλωθεί? Το πρωι περνα απο τη ακρια της κουρτινας ηλιος για κανα μισαωρο το πολυ. στο μελλον θα εχω προβλημα? Στον ενα βραχο εχω μια ψειρα πρεπει που μολις την ειδα την φωτογραφισα και τη αφισα. Αυτα τα ζωηφια να τα αφηνουμε μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Ιουνίου 2010 #2 Share 5 Ιουνίου 2010 η αλγουλα είναι από το φως που περνάει , μην ανησυχείς το ζωύφιο αυτό βγάλε το έξω για αναγνώριση ,μοιάζει ισοποδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billiou 5 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2010 η αλγουλα είναι από το φως που περνάει , μην ανησυχείς το ζωύφιο αυτό βγάλε το έξω για αναγνώριση ,μοιάζει ισοποδο Εχω δει 2 τετοια αλλα τωρα δεν μπορω να τα ξαναβρω για να τα βγαλω. Εντελως τυχαια με το αποτομο αναμα των φωτων το ειδα. Ομως το εχω βρει στο διαδικτυο κ είμαι σιγουρος είναι αυτο που είπες salTasos ισοποδο και είναι αυτο Με την κουρτινα δεν μπορω να ττην αλλαξω διοτι ειναι καινουργια και ειναι κριμα να αλλαχθει. Αν δεν εξαπλωθει η αλγουλα και δεν αλλαζουν οι τιμες του νερου απο το φως του ηλιου τοτε θα μεινει ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 5 Ιουνίου 2010 #4 Share 5 Ιουνίου 2010 (edited) Παλιότερα είχα λύσει το πρόβλημα του φωτός που διαπερνούσε τις κουρτίνες μου, με ένα χοντρό κομμάτι ύφασμα πιασμένο με μανταλάκια και γαντζάκια (hooks) γύρω-γύρω στο γυαλί (χείλος) του ενυδρείου μου... Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2010 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Ιουνίου 2010 #5 Share 5 Ιουνίου 2010 αυτού του τύπου η άλγη θα εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα νέα ενυδρεία και θα δώσει τη θέση της αργότερα στη κοραλλινη μάζευε τα φωσφορικά με κάλο υλικό και μην αγχώνεσαι για το φως ΙΜΟ για τα ισόποδα όμως θα πρέπει να κάνεις κάτι γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος