Jump to content

σχετικα με διαχυση Co2

antonis t83

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.

εδω κ καιρο χρησιμοποιουσα για την διαχυση του co2 το energy mixer της ferplast.

εκανε πολυ καλη διαχυση αλλα μια βουλωνε το σφουγγαρακι το πανω, μια το κατω, μια εκανε θορυβο σαν πλατσουρισμα, μια το εβλεπα στην επιφανια κ αγανακτησα.

ειπα να δοκιμασω τον διαχυτη της eheim. οταν το εβαλα σαν να ηταν βουλωμενο. ειχα ακουσει οτι θελει περισσοτερη πιεση αλλα εδω τη μια πεταξε το σωληνακι, τη μια ακουγεται σαν να χανει απο την ηλεκτροβανα με τοση πιεση που δουλευει, τη μια δεν βγαζει καθολου οση πιεση κ να ανεβασω... οταν το δοκιμασα φυσωντας το σωληνακι για να το δοκιμασω με ολη μου τη δυναμη λες κ ηταν βουλωμενη κ η αντεπιστριφη βαλβιδα κ ο διαχυτης.

ειναι φυσιολογικο ή μηπως επεσα σε ελατωματικο? το εχει δοκιμασει καποιος να μου πει?

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1363

Έγινε επεξεργασία - antonis t83

Αν και η αντεπίστροφη είναι ήδη τοποθετημένη,μήπως είναι ανάποδα?Δοκίμασε να τη βγάλεις και να το δουλέψεις σκέτο για να δεις τι γίνεται.

Έγινε επεξεργασία - FotisGt

Διαβάζοντας σε άλλο φόρουμ, χρήστης είχε πρόβλημα με την ανεπίστροφη σε 2-3 περιπτώσεις.

Έγραφε οτι είναι πολύ μικρή η οπή και δεν μπορούσαν να περάσουν οι φυσαλίδες από μέσα, με την κατάργηση της "μαμά" βαλβίδας όλα διορθώθηκαν.

Για δοκίμασε το κι εσύ.

με την κατάργηση της "μαμά" βαλβίδας όλα διορθώθηκαν.

Η αποψη μου ειναι οτι η καταργηση της ανεπιστροφης δεν ειναι λυση.

Η αντικατασταση ισως.

Αυτό εννοούσα, αλλαγή της βαλβίδας με άλλη :thumbup:

την πρωτη φορα κοντεψε να τα τιναξει ολα με την πιεση αλλα αρχισε να περναει το co2 αρα δεν ειναι βουλωμενα. απλα δουλευε σε τοσο υψηλη πιεση που πιστευω οτι καπου απο την ηλεκτροβανα ειχα διαρροη co2 μιας κ η μπουκαλα αδειασε σε λιγοτερο απο μια βδομαδα. τυχαιο? δεν νομιζω...

ξανα γεμισα τη μπουκαλα κ οσο κ αν ανεβασα την πιεση δεν μπορουσε να βγαλει co2 στο νερο.

ειναι καποιος ευχαριστημενος με καποιο αλλο τροπο διαχυσης?

επισης δοκιμασα να φυσηξω στο σωληνακι χωρις την αντεπιστροφη κ παλι δεν μπορεσα. εχω αρχισει να εκνευριζομαι!!!

αλλαξε τη βαλβιδα και ξαναπροσπαθησε.

πανε σε 1,5 bar πιεση.και δες το 1-2 μερες.....

αλλαξε τη βαλβιδα και ξαναπροσπαθησε.

πανε σε 1,5 bar πιεση.και δες το 1-2 μερες.....

θα το δοκιμασω αλλα δεν μορω να καταλαβω σε υψηλες πιεσεις πως γινεται να χανει η ηλεκτροβανα....??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...