Jump to content

Πρωτο ενυδρειο!!!

Recommended Posts

Παρουσιαζω το πρωτο μου ενυδρειο ( με δυσκολιες...) αλλά πολύ κέφι . Ειναι ένα 60 lit με δυο μικρα χρυσόψαρα.

post-19796-1275745062_thumb.jpg

post-19796-1275745496_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - ΑΠΝΕΙΣΤΑΣ

Καλησπερα φιλε μου!! Μπραβο πολυ ομορφο και περιποιημενο φαινεται το ενυδρειο σου!!! μονο που για τα λιτρα σου καλο θα ηταν να ειχες μονο ενα χρυσοψαρο....

καλη συνεχεια ευχομαι... :D:D

Πολύ καλή προσπάθεια ομολογουμένως! Μπράβο! :D

Όσο είναι ακόμη μικρά τα χρυσόψαρα δεν θα έχεις πρόβλημα!

Μπραβο μαρεσι πολι το ενιδριο αλλα σε 2 3 μινες θα εχεις προβλιμα με τα λιτρα γιατι καθε χρυσοψαρο χριαζετε περιπου 40 λιτρα , εγω εχω βαλι τρι χρισοψαρα και τεσερα gold apple snails σε 180λιτρο με πλαστικα φιτα πολι διστιχος γιατι οτι φιτο δοκιμασα το τρογανε.Γιαφτο η σιμβουλη μου ειναι να βγαλισ καπιο ψαρι.

Αν και ειναι δισκολο γιατι η πρεπι να παρις πιο μεγαλο ενιδριο η ενα αλο για να βαλις ενα απο τα 2 ψαρια. :D

καλη αρχη. εγω νομιζω πως εισαι καλα απο λιτρα. λιγοι εχουν τοσο ωραιο και προσεγμενο ενυδρειο για χρυσοψαρα, ειδικα απο αποψη χωρου.... βεβαια 40 λιτα για το καθενα ειναι ο,τι το καλυτερο. τωρα εισαι τελεια αλλα οταν θα μεγαλωσουν....θα σου πουν οι εμπειροι του κρυου νερου

• 2 weeks later...

Πολύ μου άρεσε το χαλικάκι σου!!

Πολύ μου άρεσε το χαλικάκι σου!!

Δεν ξέρω, εγώ για το χαλίκι έχω μια ένσταση. Αυτό το πορτοκαλοκόκκινο, δεν είναι πολύ έντονο και φανταχτερό για ενυδρείο?! Άσε που δεν φέρνει και πολύ σε φυσικό το χρώμα του. Όλα είναι θέμα αισθητικής και γούστου αλλά όταν δεν επηρεάζουν τα φιλοξενούμενα ψάρια. Πιστεύω πώς τόσο έντονο χαλίκι κρατάει τα ψάρια σε μία συνεχή ένταση.

• 2 weeks later...

Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου αλλα για μένα η γνώμη μου είναι να δώσεις τα χρυσοψαρα πίσω και αυτο που θέλω να τονισω σε ολους ειναι οτι το χρυσοψαρο ειναι ψαρι λιμνης και όχι ενυδρειου :) ..... τελος παντων βάλε μεσα 10 αρσενικα guppies και θα με θυμιθεις, καλη συνεχεια :buttrock:

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...