pozeras13 4 Ιουνίου 2010 #1 Share 4 Ιουνίου 2010 καλησπερα αρχικα. εχω ενα 80αρι και ειναι νεο ενυδρειο και ειχε καφε αλγη στα τζαμια οπως γινεται στα νεα ενυδρεια συνηθως. ετσι σκεφτηκα τα ζεμπρα που τρωνε την αλγη. πηρα 3 σαλιγκαρους και σε 2 μερες ειχαν φαει παααρα πολυ μεγαλη ποσοτητα της αλγης. εδω και 3 μερες ομως το 1 καθεται στο πατο και δεν κουνιεται. χτες αλλαξα νερο το εβγαλα το μυρισα και ηταν ζωντανο νομιζω(βρωμανε τα ψιωφια). μηπωε εφαγε πολυ και τωρα αραξε? ξερετε αν το κανουν αυτο??? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Ιουνίου 2010 #2 Share 4 Ιουνίου 2010 Γύρισέ το ίσια και περίμενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 4 Ιουνίου 2010 Γύρισέ το ίσια και περίμενε. στα ισα το γυρισα. ετσι ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 4 Ιουνίου 2010 #4 Share 4 Ιουνίου 2010 Μου εχει τυχει το ιδιο με aplle αλλα οχι με zebra...βεβαια καποιες μερες 'τα χανω' μεσα στο χαος κ παιζει να μην ετυχε να το δω....Το apple παντως 'αραξε' 3-4 μερες κ μετα ξαναβολταρε κανονικα...(Το zebra μου εχει τυχει να το βρω μια μερα 3 μετρα μακρια απο το ενυδρειο!! κ ξερο ξερο!!! αλλα μολις το εριξα παλι μεσα ηρθε στα ισια του!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 4 Ιουνίου 2010 Μου εχει τυχει το ιδιο με aplle αλλα οχι με zebra...βεβαια καποιες μερες 'τα χανω' μεσα στο χαος κ παιζει να μην ετυχε να το δω....Το apple παντως 'αραξε' 3-4 μερες κ μετα ξαναβολταρε κανονικα...(Το zebra μου εχει τυχει να το βρω μια μερα 3 μετρα μακρια απο το ενυδρειο!! κ ξερο ξερο!!! αλλα μολις το εριξα παλι μεσα ηρθε στα ισια του!!) ευχαριστω φιλε, το ειδα για το apple σου σε ενα αλλο θεμα... μαλλον αραξε τελικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 4 Ιουνίου 2010 #6 Share 4 Ιουνίου 2010 (edited) μαλλον αραξε τελικα... ΑΑΑααυτα ειναι!! 3 μερες αραγμα!! τι αλλο θελει?βαλτον τωρα να κανει καταναγκαστικά εργα κατα της αλγης αλλιως μην του κολλησεις ένσημα ποτε του!!!! :D Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Ιουνίου 2010 Author #7 Share 4 Ιουνίου 2010 ΑΑΑααυτα ειναι!! 3 μερες αραγμα!! τι αλλο θελει?βαλτον τωρα να κανει καταναγκαστικά εργα κατα της αλγης αλλιως μην του κολλησεις ένσημα ποτε του!!!! :D κοιτα εκανε τις υπεροριες του στην αρχη και μαλλον τωρα ειναι στο ρεπο του οποτε χαλαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 4 Ιουνίου 2010 #8 Share 4 Ιουνίου 2010 Εγω ειμαι δικτατορας -ΔΕΝ υπαρχουν ρεπο! ""ΤΡΩΓΕ ΕΙΠΑΑΑ!!!! "" Καλη συνεχεια φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Ιουνίου 2010 Author #9 Share 4 Ιουνίου 2010 ευχαριστω φιλε και συ το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιουνίου 2010 Author #10 Share 26 Ιουνίου 2010 παιδια να ξερετε ενημερωτικα οτι τελικα 4 μερες μετα που δεν ειχε κουνηθει...rip... οποτε αυτο που καταλαβα ειναι οτι συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 27 Ιουνίου 2010 #11 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) Εμένα έχει αράξει 7 μέρες!! Αλλά δεν έχει πάθει τίποτα! Το άγγιξες να δεις αν κουνιέτε? μερικές φορές όμως ξέρεις και να τα αγγίξεις είναι τόσο χωμένα στο καβούκι τους π δ κουνιόνται άλλο.. αυτό δεν σημαίνει πως είναι νεκρά! Για να είναι νεκρό πρέπει να μυρίζει! αν μυρίζει νερό νεράκι όπως μυρίζει το ενυδρείο σου είναι ζωντανότατο. Αν βρωμάει σημαίνει ότι.... Εμένα αράζει και μετά από καιρό ξανα βγαίνει για φαγητό... Αναλόγος τα κέφια... ! Πρόσεχε μην έκανες λάθος και έφυγε ζωντανό.. Την πατάς πολύ εύκολα με τα σαλιγκάρια. Όταν το πήρα δεν κουνιόταν καθόλου για 2 μέρες και αν το άγγιζα δεν αντιδρούσε.. και επεπλεε.. Όμως ζούσε και μετά άρχισε να μου καθαρίζει το ενυδρείο!! Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - jimakosR21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουνίου 2010 Author #12 Share 27 Ιουνίου 2010 φιλε μου εδειξα πολυ υπομονη, μονο που την τεταρτη μερα βρωμουσε απιστευτα οταν το μυρισα.... σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα μας αφησε το ατιμο. βρηκα στο water inn και αλλα και θα παρω. πολυ ωραια σαλιγκαρια τα ατιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 27 Ιουνίου 2010 #13 Share 27 Ιουνίου 2010 Πάρα πολύ ωραία αλλά όταν τελειώνουν οι άλγες τι γίνεται, πεθαίνουν της πείνας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουνίου 2010 Author #14 Share 27 Ιουνίου 2010 Πάρα πολύ ωραία αλλά όταν τελειώνουν οι άλγες τι γίνεται, πεθαίνουν της πείνας; ολο και κατο βρισκουν...αλλιως... ταμπλετες αλγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 27 Ιουνίου 2010 #15 Share 27 Ιουνίου 2010 ολο και κατο βρισκουν...αλλιως... ταμπλετες αλγης Και εγώ αυτό κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 27 Ιουνίου 2010 #16 Share 27 Ιουνίου 2010 Είστε σίγουροι ότι τις τρώνε; Εγώ όταν τις άφηνα έτσι δε τις άγγιζαν. Τώρα που τις σπάω με το χέρι μου παίζει και να τρώνε κάτι αν δεν τα τρώνε οι γαρίδες ή τα υπόλοιπα τσαράκια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 27 Ιουνίου 2010 #17 Share 27 Ιουνίου 2010 Είστε σίγουροι ότι τις τρώνε; Εγώ όταν τις άφηνα έτσι δε τις άγγιζαν. Τώρα που τις σπάω με το χέρι μου παίζει και να τρώνε κάτι αν δεν τα τρώνε οι γαρίδες ή τα υπόλοιπα τσαράκια !!! Μα και φυσικά δεν τις βάζω ολόκληρες. Τις σπάω σε κομμάτια πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουνίου 2010 Author #18 Share 27 Ιουνίου 2010 Είστε σίγουροι ότι τις τρώνε; Εγώ όταν τις άφηνα έτσι δε τις άγγιζαν. Τώρα που τις σπάω με το χέρι μου παίζει και να τρώνε κάτι αν δεν τα τρώνε οι γαρίδες ή τα υπόλοιπα τσαράκια !!! εγω δεν εχω βαλει ακομα, αλλα διαβασα οτι αλλοι βαζουν... τι να σου πω? λογικα αμα πεινανε θα φανε... μπορει να τρωγανε αλγη οχι απο τα τζαμια που φαινεται αλλα απο αλλα σημεια... οποιος χρησιμοποιει ας μας πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουνίου 2010 #19 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) Σε μια ταμπλετα σπιρουλινας παντως που εριξα πριν λιγο στα ανσιστρους εινα καβαλα ενα zebra nerite. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουνίου 2010 Author #20 Share 27 Ιουνίου 2010 Σε μια ταμπλετα σπιρουλινας παντως που εριξα πριν λιγο στα ανσιστρους εινα καβαλα ενα zebra nerite. αρα να μια πιθανη τροφη ακομα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 27 Ιουνίου 2010 #21 Share 27 Ιουνίου 2010 Σε καλά στωμένο ενυδρείο.. Βασικά σε Ωριμο ενυδρείο.. Πιστεύω όλο και κάτι βρίσκει διαρκώς να φάει.. Είτε σε τζάμια είτε σε βυθό.. Πιστεύω ότι αν το αφήσεις το ενυδρείο σου να αγριέψει μόνο του χωρίς να το πειράζεις.. Κάποιοι οργανισμοί γίνονται αυταρκείς στο χώρο. Για παράδειγμα εγώ ότι φύλλο βαλισνέριας ή εχινόδορου σαπίζει δεν το βγάζω.. Είναι πλούσια τροφή για το σαλιγκάρι και τις γαρίδες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος