invman 4 Ιουνίου 2010 #1 Share 4 Ιουνίου 2010 γεια σας παιδια. πρωτον ζητω συγνωμη αν το θεμα το θετω σε λαθος μερος και δευτερον γιατι για ακομα μια φορα γραφω ψιλο εως χοντο ασχετα με το χομπι μας.μεσα στο καλοκαιρι θεου θελοντος ομως σκευτομαι να φτιαξω ενα 600 καθαρα και θα σας ζαλισω για πολλα θεματα που με προβλιματιζουν απο τωρα! στο θεμα τωρα!σημερα πηγα για αγορα μια αυτοματης ταιστρας για εναν φιλο και διαπιστωσα οτι της sera που ειχα παρει πριν λιγους μηνες 19€ σημερα μου την πουλουσαν 36€! 75% αυξηση???γνωριζεται κατι η εγω κανω λαθος ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2010 #2 Share 4 Ιουνίου 2010 γεια σας παιδια. πρωτον ζητω συγνωμη αν το θεμα το θετω σε λαθος μερος και δευτερον γιατι για ακομα μια φορα γραφω ψιλο εως χοντο ασχετα με το χομπι μας.μεσα στο καλοκαιρι θεου θελοντος ομως σκευτομαι να φτιαξω ενα 600 καθαρα και θα σας ζαλισω για πολλα θεματα που με προβλιματιζουν απο τωρα! στο θεμα τωρα!σημερα πηγα για αγορα μια αυτοματης ταιστρας για εναν φιλο και διαπιστωσα οτι της sera που ειχα παρει πριν λιγους μηνες 19€ σημερα μου την πουλουσαν 36€! 75% αυξηση???γνωριζεται κατι η εγω κανω λαθος ρε παιδια? Πρόκειται για το ίδιο μαγαζί? (δεν είναι ανάγκη να πεις ποιο) Γενικώς πάντως, σε όλα τα προϊόντα (ενυδρειακά ή μη), οι τιμές έχουν ανέβει, παραδόξως της οικονομικής κατρακύλας. Οι έμποροι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος από τους λίγους που θα ψωνίσουν, εφόσον πλέον δεν υπάρχει η ζήτηση των προηγούμενων ετών. Επίσης μη ξεχνάς πως κάθε εποχή έχει και τα προϊόντα της. Αν δεν πάρεις ταΐστρα καλοκαιριάτικα πότε θα πάρεις? Οπότε υπάρχει μία μικρή ως μεγάλη εκμετάλλευση πάνω σε αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Ιουνίου 2010 #3 Share 4 Ιουνίου 2010 Εποχιακή ζήτηση, αύξηση του ΦΠΑ και η ελληνική νοοτροπία της αρπαχτής ανεβάζουν τις τιμές. Μερικά προϊόντα δυστυχώς είναι ανελαστικά. Γι αυτό έρευνα αγοράς, ενημέρωση και κριτική προσέγγιση είναι τα όπλα μας. Δυστυχώς για κάποιους θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψουν ότι η αγελάδα που αρμέγανε στέρεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
invman 4 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 4 Ιουνίου 2010 το ιδιο μαγαζι που την ειχα αγορασει 19 αλλα και σε αλλο γνωστο καταστημα που ψωνιζω συνεχεια απο 25 πηγε 36...δηλαδη αν παρω τωρα chiler παει καλυτερα να παρω air contition! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 5 Ιουνίου 2010 #5 Share 5 Ιουνίου 2010 Μου φαινονται ακραιες τετοιες αυξησεις μηπως ξερουν κατι που εμεις δεν ξερουμε; π χ υποτιμηση και μετα οι τιμες ερχονται στα ισα τους γιατι αλλο αυξηση κι αλλο ληστεια κι αν υπαρχει αυξηση γιατι δεν υπαρχει και εξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος