Jump to content

Ομαδικη παραγγελια

Recommended Posts

Ψαχνωντας καλυτερη τιμη για μανομετρα διοξειδιου , πηγα σε ενα καταστημα στο πειραια οπου προμηθευομαι τα μανομετρα για την δουλεια μου ( υδρογονου, διοξειδιου,αμμωνια ) εξηγησα στον ανθρωπο οτι ειμαι μελος σε φορουμ με ενυδρεια και του ειπα αν μπορει να μου δωσει μια καλυτερη τιμη για κομπλε μανομετρα μαζι με τη βελονα ρυθμισης φυσαλιδων .

Η τιμη που μου εδωσε για 10 τεμαχια ειναι 45 ευρο το σετ ετοιμο προς χρηση , τα μανομετρα ειναι ιταλικα .

dsc00008jy.th.jpg

το μανομετρο μην το βλεπεται ετσι ΔΕΝ ειναι μονταρισμενο , στα χερια μας θα ερθει ετοιμο για να συνδεθει στη μπουκαλα και στο μετρητη φυσαλιδων .

Η ιστιοσελιδα της εταιρειας που κατασκευαζει τα μανομετρα http://www.mestrineronline.com/index_eng.htm

οσοι ενδιαφερονται για ομαδικη εγω ειμαι μεσα ....

Υ.Γ : προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν θελω να ανακατευτω καθολου με χρηματα και ιστοριες , εαν αποφασιστει να γινει η αγορα θα παρακαλουσα καποιον διαχειριστη να μαζεψει τα χρηματα και εγω απλα να τον παω στο καταστημα για να γινει η αγορα .Η να του πω που ειναι το καταστημα και να παει μονος του .

Έγινε επεξεργασία - geosid

ξέρεις ακριβώς την μάρκα;

ξέρεις ακριβώς την μάρκα;

Εαν δεις στη φωτο στο ''σωμα'' λεει πανω mestriner italy .

Υ.Γ : προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν θελω να ανακατευτω καθολου με χρηματα και ιστοριες , εαν αποφασιστει να γινει η αγορα θα παρακαλουσα καποιον διαχειριστη να μαζεψει τα χρηματα και εγω απλα να τον παω στο καταστημα για να γινει η αγορα .Η να του πω που ειναι το καταστημα και να παει μονος του .

***MOD NOTE***

Το ΑΖ δεν αναλαμβανει την ευθυνη σε ομαδικες αγορες.

***MOD NOTE***

Το ΑΖ δεν αναλαμβανει την ευθυνη σε ομαδικες αγορες.

οποτε ακυρο :D ουτε εγω αναλαμβανω :D

Μπορειτε να το κανετε οτι θελετε το θεμα ( Διαγραφη - Κλειδωμα ) :)

Μπορει να την αναλαβει οποιος αλλος θελει.

Η ευθυνη ειναι μεταξυ των μελων που θα συμφωνησουν.

Η αρχικη τιμη ποια ηταν πριν?

Μπορει να την αναλαβει οποιος αλλος θελει.

Η ευθυνη ειναι μεταξυ των μελων που θα συμφωνησουν.

Η αρχικη τιμη ποια ηταν πριν?

δεν την ξερω (αυτο ειναι το λαθος μου ) :D μπηκα με τη μια στο ψητο και ειπα για μεγαλη ποσοτητα , οταν ρωτησα ποσο θα παρω το ενα κομματι μου ειπε οτι θα μου το εδινε στην ιδια τιμη με τα 10 δηλαδη 45 ευρο .

εγώ λέω να μην διαγραφεί, ας αλλάξει όμως ο τίτλος σε "Ομαδική παραγγελία μανόμετρων" και μπορεί αν συγκεντρωθούν αρκετά μέλη να αναλάβει κάποιος από αυτούς.

Τέτοιες κινήσεις έχουν γίνει με επιτυχία για φυτά, ζώα και άλλα ενυδρειακά υλικά με πολύ μεγαλύτερα ποσά. Τα μέλη όταν συνεργάζονται μπορούν να πετύχουν πολλά :D

Πάντως ήταν μια χρήσιμη πληροφορία και καλώς έκανες που την ανέφερες :D

δεν την ξερω (αυτο ειναι το λαθος μου ) :D μπηκα με τη μια στο ψητο και ειπα για μεγαλη ποσοτητα , οταν ρωτησα ποσο θα παρω το ενα κομματι μου ειπε οτι θα μου το εδινε στην ιδια τιμη με τα 10 δηλαδη 45 ευρο .

Αν ειναι η ιδια τιμη σε ενα και σε δεκα κομματια, που χρειαζεται η ομαδικη αγορα?

Παει ο καθενας και το αγοραζει μεμονομενα και εχει το κεφαλι του ησυχο.

εγώ λέω να μην διαγραφεί, ας αλλάξει όμως ο τίτλος σε "Ομαδική παραγγελία μανόμετρων" ....

Ο τιτλος ετσι ηταν απο την αρχη :D

Αν ειναι η ιδια τιμη σε ενα και σε δεκα κομματια, που χρειαζεται η ομαδικη αγορα?

Παει ο καθενας και το αγοραζει μεμονομενα και εχει το κεφαλι του ησυχο.

οπως ειπα και στο πρωτο ποστ , απο το καταστημα αυτο περνω τα μανομετρα που χρησιμοποιω στη δουλεια μου , οποτε παιζει να μου εχει γινει ηδη καλυτερη τιμη για το ενα κομματι λογο του οτι με ξερει , αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω να μπλεχτω εγω οικονομικα με ολη την αγορα , για να μην γυρισει κανεις και πει οτι επειδη τον γνωριζω τον καταστηματαρχη τα εχω κανει πλακακια μαζι του ....

Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα να δωσω τα στοιχεια του μαγαζιου και να παει οποιος θελει να ρωτησει για το συγκεκριμενο μανομετρο σε τι τιμη θα το παρει . :D

• 1 month later...

Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα να δωσω τα στοιχεια του μαγαζιου και να παει οποιος θελει να ρωτησει για το συγκεκριμενο μανομετρο σε τι τιμη θα το παρει . :thumbup:

Στον Σεννη στον Πειραια εννοείς φιλε geosid?

Στον Σεννη στον Πειραια εννοείς φιλε geosid?

Οξυγονοτεχνικη

Αλλα βρηκα και αλλου μανομετρα κομπλε της Linde με ενα 50αρικο και δεν χρειαζεται τιποτα το περνεις το βιδωνεις και τελος :thumbup:

Για δωσε συντεταγμενες... :thumbup:

Για δωσε συντεταγμενες... :P

Για τα μανομετρα της Linde και να σου δωσω δεν νομιζω να μπορεσεις να παρεις γιατι πρεπει να εισαι πελατης της .

Οπως και να χει και για τη Λιντε και για την οξυγονοτεχνικη δεν θυμαμαι την Διευθυνση , θα πρεπει να κοιταξω το πρωι :thumbup:

...οποτε μπορεις :thumbup:

• 4 months later...

Ενδιαφερεται κανεις ?

Μιας και ερχονται γιορτες και θα κατσει κανα φραγκο παραπανω στα χερια μας :thumbup:

Οποιος θελει μπορουμε να παμε να ρωτησουμε παλι σχετικα με τιμη , εχουν περασει σχεδον 4 μηνες απο τοτε που ειχα παει :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...