salTasos 4 Ιουνίου 2010 #1 Share 4 Ιουνίου 2010 έμαθα ότι μερικοί φανατικοί του γλυκού νερού ετοιμάζουν θαλασσινό για να βάλουν μέσα αυτή την ομορφιά των βυθών τής Αυστραλίας http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=2840 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2010 #2 Share 4 Ιουνίου 2010 Αυτή είναι η πραγματικότητα με τα θαλασσινά ψάρια. Όλα τα άλλα είναι απλά βαμμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Ιουνίου 2010 #3 Share 4 Ιουνίου 2010 Να το κοιτάς και να παθαίνεις κατάθλιψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Ιουνίου 2010 #4 Share 4 Ιουνίου 2010 Να το κοιτάς και να παθαίνεις κατάθλιψη Ρε συ... γιατι το λες αυτο?? Ειναι γλυκουλης!! Αυτή είναι η πραγματικότητα με τα θαλασσινά ψάρια. Όλα τα άλλα είναι απλά βαμμένα! Εσυ κοιτα την παραθεση της υπογραφης μου και μετα μιλα... Τα γραπτα μενουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2010 #5 Share 4 Ιουνίου 2010 Εσυ κοιτα την παραθεση της υπογραφης μου και μετα μιλα... Τα γραπτα μενουν. Είχα πυρετό εκείνη τη μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Ιουνίου 2010 #6 Share 4 Ιουνίου 2010 Ρε συ... γιατι το λες αυτο?? Ειναι γλυκουλης!! Εσυ κοιτα την παραθεση της υπογραφης μου και μετα μιλα... Τα γραπτα μενουν. Χρησιμοποιείς το γλυκούλης με μια πολύ ελεύθερη έννοια............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 4 Ιουνίου 2010 #7 Share 4 Ιουνίου 2010 σαν χλαπάτσα είναι.... και θλιμμένη κιόλας.. το καψερό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Ιουνίου 2010 Author #8 Share 4 Ιουνίου 2010 σαν χλαπάτσα είναι.... και θλιμμένη κιόλας.. το καψερό.. μη το λες με αυτή τη μύτη έχει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φίλο για τη γνώμη μας , δε δίνει δεκάρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος