agalenia 19 Ιουλίου 2006 #1 Share 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά καλησπέρα. Είχα πάει σήμερα στο pet city του Μαρουσίου και έιδα κάτι πολύ όμορφα ψαράκια. Μόνο που δεν ξέρω τίποτα για αυτά και από το κατάστημα μου είπαν απλά ότι είναι ήρεμα και ότι κάνουν για κοινωνικό ενυδρείο. Το καρτελάκι έλεγε spiketail paradise. Αν ξέρετε κάτι θα σας ήμουν υπόχρεος. Μια πρώτη έρευνα με το google δε βοήθησε καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 20 Ιουλίου 2006 #2 Share 20 Ιουλίου 2006 Μου κάνει εντύπωση που δεν κατάφερες να βρεις κάτι στο google. Εγώ μόλις το έδωσα μου έφερε πάρα πολλά. Το ψάρι αυτό λέγεται Pseudosphromenus cupanus ή και MACROPODUS CUPANUS. Μπορείς να δεις profil του ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agalenia 20 Ιουλίου 2006 Author #3 Share 20 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 20 Ιουλίου 2006 #4 Share 20 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ. 29872[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος