nikoloutso 2 Ιουνίου 2010 #1 Share 2 Ιουνίου 2010 Οπως αναφερω και παραπανω.... Αφιερομενο στους Κυπραίους του Φορουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουνίου 2010 Author #2 Share 2 Ιουνίου 2010 Κανενας κυπριος ωρε??\ Ειμαι περιεργος ποσοι καταλαβαινεται τι λεει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουνίου 2010 #3 Share 2 Ιουνίου 2010 Κανενας κυπριος ωρε??\Ειμαι περιεργος ποσοι καταλαβαινεται τι λεει!! Εσύ τα πιάνεις όλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 2 Ιουνίου 2010 #4 Share 2 Ιουνίου 2010 ενταξει μωρε αυτα ειναι πολυ απλα κυπριακα... τα καταλαβαινει και καποιος που δεν εχει ξανακουσει κυπραιο υγ.εγω παντως εχω βαθιες κυπριακες ριζες...(πατερα,θειους,ξαδερφια κλπ) και κυπριακη υπιικοοτητα και ταυτοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 2 Ιουνίου 2010 Εσύ τα πιάνεις όλα ? Ολα πατριωτη.... Κι αυτο... γιατι ξερω και τα λογια απέξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 2 Ιουνίου 2010 Μετα την κυπραια... ορίστε και ο κυπραιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Ιουνίου 2010 #7 Share 2 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουνίου 2010 Author #8 Share 2 Ιουνίου 2010 Και το Oritzinal Cyprus Song Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 7 Ιουνίου 2010 #9 Share 7 Ιουνίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=394802 Δεν είχα δει το θέμα που είχες ανοίξει, φοβερά τα κομμάτια! Έχω κι εγώ συγγενείς στη Κύπρο κι έχω πάει αρκετές φορές. Κάποιοι από τους στίχους ταυτίζονται απόλυτα με τον Κυπριακό λαό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 14 Ιουνίου 2010 #10 Share 14 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος