jimk1 31 Μαίου 2010 #1 Share 31 Μαίου 2010 Για αλλη μια φορα τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 31 Μαίου 2010 #2 Share 31 Μαίου 2010 Θα σου δοθούν οι απαντήσεις..(δυστυχώς δεν γνωρίζω), αλλά αν πρέπει να αφαιρεθεί δώστε τον σε κάποιον που θα τον θέλει, είναι πολύ όμορφο για να το πετάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Μαίου 2010 #3 Share 31 Μαίου 2010 (edited) κούκλος ! μοντελάκι σουλατσάρει στην άμμο ? μπορείς να τον έχεις υπό περιορισμό ? αν μπορείς να τον ελέγχεις , άφησε τον και πρόσεχε τον Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmo 31 Μαίου 2010 #4 Share 31 Μαίου 2010 φίλε ωραίος αλλά κατα την γνώμη μου πρέπει να αφαιρεθεί. Είχα ένα παρόμοιο και ένα πρωί ξύπνησα και τον είδα με ένα clown στο χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 1 Ιουνίου 2010 #5 Share 1 Ιουνίου 2010 Μια ακομα φωτογραφια απο πανω (να φαινεται το κεφαλι του απο πανω) θα βοηθουσε πολυ. Ειναι τοσο ομορφος παντως που δεν θα τον αφαιρουσα οπως και να εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 1 Ιουνίου 2010 #6 Share 1 Ιουνίου 2010 Μια ακομα φωτογραφια απο πανω (να φαινεται το κεφαλι του απο πανω) θα βοηθουσε πολυ. Ειναι τοσο ομορφος παντως που δεν θα τον αφαιρουσα οπως και να εχει η σωστή αναγνώριση , έτσι γίνεται , το σχήμα του καβουκιού είναι καθοριστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimk1 20 Ιουνίου 2010 Author #7 Share 20 Ιουνίου 2010 (edited) [/img] Έγινε επεξεργασία 20 Ιουνίου 2010 - jimk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Ιουνίου 2010 #8 Share 22 Ιουνίου 2010 Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα δεν μου κανει για 100%reef safe.Θα τον κρατουσα λογω χρωματος.Εχε απλα το νου σου μηπως τον δεις να κανει επιθεση σε καποιο σαλιγκαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 10 Ιουλίου 2010 #9 Share 10 Ιουλίου 2010 πρέπει να ανήκει στην οικογένεια Lissocarcinus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος