stormtrooper 10 Ιουνίου 2010 #26 Share 10 Ιουνίου 2010 Σε εμένα μου βγάζει το ποστ σου σαν 31ο Δηλαδή δίπλα βλέπεις να γράφει δημοσίευση 31? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2010 #27 Share 10 Ιουνίου 2010 Δηλαδή δίπλα βλέπεις να γράφει δημοσίευση 31? Ναι φυσικοτατο Γιατι οι δημοισιυσεις μου (σεντονια συνηθως) πιανουν για 8 ποστ. (23+8 =31) ΥΓ το ποστ μου αυτο στο κουτακι του δεξια γραφει τη λεξη "δημοσιευση" και διπλα εχει ενα νουμερο. Τι νουμερο βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRA 10 Ιουνίου 2010 #28 Share 10 Ιουνίου 2010 Ναι φυσικοτατο Γιατι οι δημοισιυσεις μου (σεντονια συνηθως) πιανουν για 8 ποστ. (23+8 =31) ΥΓ το ποστ μου αυτο στο κουτακι του δεξια γραφει τη λεξη "δημοσιευση" και διπλα εχει ενα νουμερο. Τι νουμερο βλεπεις? Ναι σωστα οκ ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω ακομα περιπου πως παει η διαταξη στις σελιδες μην με παρεξηγηται Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRA 10 Ιουνίου 2010 #29 Share 10 Ιουνίου 2010 Ναι σωστα οκ ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω ακομα περιπου πως παει η διαταξη στις σελιδες μην με παρεξηγηται Δημοσίευση 34 γράφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Ιουνίου 2010 #30 Share 10 Ιουνίου 2010 Kανε ενα refresh να δουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris72 10 Ιουνίου 2010 Author #31 Share 10 Ιουνίου 2010 το φιλτρο για οποιον ρωτησε ειναι εσωτερικο sub . εχει μεσα υαλοβαμβακα , δυο σφουγκαρια , κεραμικο μακαρονακι και siporax . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 10 Ιουνίου 2010 #32 Share 10 Ιουνίου 2010 το φιλτρο για οποιον ρωτησε ειναι εσωτερικο sub . εχει μεσα υαλοβαμβακα , δυο σφουγκαρια , κεραμικο μακαρονακι και siporax . Η αμμωνία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σου ανέβηκε καμία ημέρα μετά εφόσον έβαλες τα ψάρια. Αυτό οφείλετε στο ότι όσο το έστρωνες ρίχνοντας τροφή τα βακτήρια τρεφόντουσαν έως ένα βαθμό. Απτή στιγμή που έβαλες τα ψαριά η βιολογία που είχε αναπτυχθεί στο ενυδρείο σου δεν επαρκούσε να καταναλώσει όλοι την αμμωνία που παράγουν όλα μαζί τα ψάρια σου γιατί και τα βακτήρια όσο ποιο πολύ αμμωνία βρίσκουν για τα δόντια τους τόσο ποιο πολύ αναπτύσσεται, γιαυτο σε ένα φρεσκοστρωμενο ενυδρείο πρέπει να βάζουμε τα ψάρια σταδιακά μέσα για να δώσουμε χρόνο στην βιολογία να αναπτυχθεί ανάλογα. Όσο για τα ΝΟ3 είναι φυσιολογικό να έχεις μηδέν με τα ανάλογα φυτά που έχεις μέσα. Επίσης επειδή δεν γνωρίζω τα τεστ που μετράς διάβασε καλά τις οδηγίες μην μετράς Αμμώνιο αντί για αμμωνία και νομίζεις λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2010 #33 Share 10 Ιουνίου 2010 Η αμμωνία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σου ανέβηκε καμία ημέρα μετά εφόσον έβαλες τα ψάρια. Αυτό οφείλετε στο ότι όσο το έστρωνες ρίχνοντας τροφή τα βακτήρια τρεφόντουσαν έως ένα βαθμό. Απτή στιγμή που έβαλες τα ψαριά η βιολογία που είχε αναπτυχθεί στο ενυδρείο σου δεν επαρκούσε να καταναλώσει όλοι την αμμωνία που παράγουν όλα μαζί τα ψάρια σου γιατί και τα βακτήρια όσο ποιο πολύ αμμωνία βρίσκουν για τα δόντια τους τόσο ποιο πολύ αναπτύσσεται, γιαυτο σε ένα φρεσκοστρωμενο ενυδρείο πρέπει να βάζουμε τα ψάρια σταδιακά μέσα για να δώσουμε χρόνο στην βιολογία να αναπτυχθεί ανάλογα. Όσο για τα ΝΟ3 είναι φυσιολογικό να έχεις μηδέν με τα ανάλογα φυτά που έχεις μέσα. Επίσης επειδή δεν γνωρίζω τα τεστ που μετράς διάβασε καλά τις οδηγίες μην μετράς Αμμώνιο αντί για αμμωνία και νομίζεις λάθος. Συμφωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος