Spike 31 Μαίου 2010 #1 Share 31 Μαίου 2010 Έχει κανείς καμία ιδέα για κάτι τέτοιο και αν ναι παίζει ρόλο η ποσότητα του φωτισμού και το είδος του ψαριού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Μαίου 2010 #2 Share 31 Μαίου 2010 Στα πλεκο αρεση ο χαμηλος φωτισμος την εποχη της αναπαραγογης εχω πολυ χαμιλο φωτισμο . γενικα τα πλεκο δεν τους αρεση το φως και τοσο πολυ. αλα οι Ancistrus cf. cirrhosus δεν εχουν τοσο προβλημα με το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike 31 Μαίου 2010 Author #3 Share 31 Μαίου 2010 τι να πω μάλλον τα δικά μου είναι ντροπαλά παιδιά σε λίγο θα καταντήσω να τους ψάχνω με το φακό μέσα στη νύχτα...με το που σβήνουν τα φώτα τότε αρχίζουν τις επιδρομές ποτέ όμως δεν τους έχω πετύχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 31 Μαίου 2010 #4 Share 31 Μαίου 2010 Γενικά τα Pleco είναι "ντροπαλά" ψάρια και πιο ενεργά το βράδυ, με τον καιρό όμως τα Ancistrus cf. cirrhosus νιώθουν πιο άνετα και θα τα βλέπεις συχνότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Μαίου 2010 #5 Share 31 Μαίου 2010 βαλε κανενα κολοκυθι Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 31 Μαίου 2010 #6 Share 31 Μαίου 2010 βαλε κανενα κολοκυθι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike 31 Μαίου 2010 Author #7 Share 31 Μαίου 2010 (edited) να σου πω τους έβαλα κολοκύθι και αγγούρι μα την επομένη δεν υπήρχαν το θέμα είναι ότι εγώ τα παιδιά μου δεν τα είδα αλλά τα λαχανικά είδαν σίγουρα τα σαγόνια τους. Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2010 - Spike Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Μαίου 2010 #8 Share 31 Μαίου 2010 οντος σουπερ μασελες οι Ancistrus εκτος L-034 L-107 L-255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Μαίου 2010 #9 Share 31 Μαίου 2010 οταν τα πλεκο κρυβονται ειναι καλο οταν δεν κρυβονται να φοβασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike 31 Μαίου 2010 Author #10 Share 31 Μαίου 2010 έγινε το θαύμα γυρνώντας από το γραφείο το ένα είχε κάνει την εμφάνιση του επάνω στο κομμάτι με το κολοκυθάκι και .....τον άλλον ακόμα να το βρω ελπίζω όμως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Ιουνίου 2010 #11 Share 1 Ιουνίου 2010 Εδω εχει καποιες κατασκευες για Moonlight http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike 1 Ιουνίου 2010 Author #12 Share 1 Ιουνίου 2010 την είδα Σπύρο είχα κάποια πραγματάκια στο σπίτι και η κατασκευή είναι ήδη σε εξέλιξη τα παιδιά τα πήγαν τέλεια το πρώτο βράδυ δεν έμεινε τίποτα από λαχανικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Ιουνίου 2010 #13 Share 1 Ιουνίου 2010 την είδα Σπύρο είχα κάποια πραγματάκια στο σπίτι και η κατασκευή είναι ήδη σε εξέλιξη τα παιδιά τα πήγαν τέλεια το πρώτο βράδυ δεν έμεινε τίποτα από λαχανικό (Για να καταλαβαινουν ολοι), ο Πανος (spike) ειναι ο νεος φροντιστης του θηριου, τον οποιο τον ονομασα τοτε για πλακα θηριο, αλλα εχει γινει πραγματικο θηριο και κανει κουμαντο παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike 1 Ιουνίου 2010 Author #14 Share 1 Ιουνίου 2010 σύντομα μια παρουσίαση από το καινούργιο του σπίτι...στο ανάλογο section Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος