theo 30 Μαίου 2010 #1 Share 30 Μαίου 2010 (edited) παιδιά έχω ένα ενυδρίο εξήντα λίτρων...μου έκαναν δώρο χτες δύο ψαράκια....δεν ξέρω τι είναι...είναι άσπρα περίπου τρία εκατοστά ένα θηλυκό και ένα αρσενικό..έχω όμως ένα πρόβλημα...απο χτες έχουν γενηθεί γύρω στα 25 μικρά ψαράκια...τι μπορώ να κάνω?αν συνεχίσω με αυτούς τους ρυθομούς τότε σε μια εβδομάδα θα γεμίσω.... ****moderator note: Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από "help" σε πιο αντιπροσωπευτικό για το θέμα. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαίου 2010 #2 Share 30 Μαίου 2010 Αρχικά μην πανικοβάλλεσαι. Δώσε μας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για το ενυδρείο σου, μαζί με μερικές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 30 Μαίου 2010 Author #3 Share 30 Μαίου 2010 είνα εξήντα λίτρων...η μάρκα είναι aquatlantis το φίλτρο δεν ξέρω τι μαρκα αλλά νομίζω είναι βιολογικό(δεν είμαι και πολ΄σχετικός τώρα αρχίζω να μαθαίνω΄)έχω μέσα δύο φυτά και ένα βράχο...μπορώ να κάνω κάτι?λυπαμαι να τα πετάξω αλλά αν είναι η τελευταία λύση θα το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαίου 2010 #4 Share 30 Μαίου 2010 είνα εξήντα λίτρων...η μάρκα είναι aquatlantis το φίλτρο δεν ξέρω τι μαρκα αλλά νομίζω είναι βιολογικό(δεν είμαι και πολ΄σχετικός τώρα αρχίζω να μαθαίνω΄)έχω μέσα δύο φυτά και ένα βράχο...μπορώ να κάνω κάτι?λυπαμαι να τα πετάξω αλλά αν είναι η τελευταία λύση θα το κάνω... Ποια εννοείς να πετάξεις; Βάλε αν μπορείς καμία φωτογραφία να αναγνωρίσουμε τα ψάρια και να δούμε και το γενικότερο στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangian 30 Μαίου 2010 #5 Share 30 Μαίου 2010 μηπως το φιλτρο σου ειναι το biobox1? δες αν γραφει κατι τετοιο πανω.. βαλε φωτογραφια των ψαριων σου η εστω προσπαθησε να τα αναγνωρισεις εδω : http://www.aquazone.gr/index.php?pid=34&Type=GroupView Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 31 Μαίου 2010 Author #6 Share 31 Μαίου 2010 μοιάζει πολύ με αυτό http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...iew&iden=18 παίζει ρόλο τι ψάρι είναι?τελικά μπορώ να κάνω κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 31 Μαίου 2010 #7 Share 31 Μαίου 2010 Με τα μικρα μπορεις ητε να τα χαρισεις εδω σε καποιο χομπιστα ή σε καποιο petshop... Για το αν παιζει ρολο τι ψαρι ειναι, φυσικα και παιζει. Αν δεν δουμε ποιο ειναι πως θα σε συμβουλεψουμε... Σε παρακαλω αν μπορεις βαλε 1 - 2 φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 31 Μαίου 2010 #8 Share 31 Μαίου 2010 Με τα μικρα μπορεις ητε να τα χαρισεις εδω σε καποιο χομπιστα ή σε καποιο petshop... Για το αν παιζει ρολο τι ψαρι ειναι, φυσικα και παιζει. Αν δεν δουμε ποιο ειναι πως θα σε συμβουλεψουμε... Σε παρακαλω αν μπορεις βαλε 1 - 2 φωτο... +1 Δωσε φωτογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 31 Μαίου 2010 Author #9 Share 31 Μαίου 2010 μα πρέπει να περιμένω να μεγαλώσουν...και είναι γύρω στα 15 ψαράκια...μπορεις να μου πεις πως ανεβάζω φοτο(είμαι νεος εδώ και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Μαίου 2010 #10 Share 31 Μαίου 2010 Για να ανεβάσεις φωτογραφίες κοίτα οδηγίες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #11 Share 1 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά δεν με αφήνει να ανεβάσω φοτος.....ότα;ν πατάω΄΄πρόσθεσε αυτο το συνημένο΄΄ μου βγάζει ότι η σελίδα έχει πρόβλημα...προσπαθώ εδώ και τρεις μερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 1 Ιουνίου 2010 #12 Share 1 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά δεν με αφήνει να ανεβάσω φοτος.....ότα;ν πατάω΄΄πρόσθεσε αυτο το συνημένο΄΄ μου βγάζει ότι η σελίδα έχει πρόβλημα...προσπαθώ εδώ και τρεις μερες.... πρεπει να πας στο edit και να την μικρυνειςτην αναλυση. κανε την 800x600 και θα ανεβει αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #13 Share 1 Ιουνίου 2010 αυτό το κάνω απο το πσ μου η την ανεβάζω και μετά κάνω edit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Ιουνίου 2010 #14 Share 1 Ιουνίου 2010 αυτό το κάνω απο το πσ μου η την ανεβάζω και μετά κάνω edit? Την μικραίνεις από πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #15 Share 1 Ιουνίου 2010 σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοηθεια...και τώρα στο αρχικό μας θέμα..οριστε οι φοτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #16 Share 1 Ιουνίου 2010 τι μπορώ να κ΄'ανω με τα μικρά ψαράκια της τρίτης φοτο? θα γεννάει συνέχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #17 Share 1 Ιουνίου 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 1 Ιουνίου 2010 Author #18 Share 1 Ιουνίου 2010 up up Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 1 Ιουνίου 2010 #19 Share 1 Ιουνίου 2010 (edited) Σου εχουν βαλει το λινκ με τα προφιλ του ψαριων...Αν το ειχες ψαξει λιγο θα ειχες μαθει μονος σου τοση ωρα ποια ειναι τα ψαρακια που φιλοξενεις κ τι χρειαζονται. Molly ειναι . Ειναι ζωοτοκα ψαρια απο οτι καταλαβες κ γεννανε πολυ συχνα.Με τα μικρα τι θελεις να κανεις δλδ?! Αν δεν τα θελεις-βαζεις μια αγγελια εδω κ τα χαριζεις (γιατι για να τα αγορασουν λιγο δυσκολο-οσοι εχουν μοιραζουν δεξια κ αριστερα) ή τα πας στο πετ σοπ που ψωνιζεις με ανταλαγμα καμια τροφη-Αν δεχθει ο πετ σοπας.Αλλιως βαζεις μονο θηλυκα ή αρσενικα στο ενυδρειο σου κ τελειωνει το παιχνιδι της αναπαραγωγης... Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo 2 Ιουνίου 2010 Author #20 Share 2 Ιουνίου 2010 όπως είπα και πιο πανω είμαι νέος στο χομπυ...πιστεύεις ότι μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι?μου φαίνονται σχεδόν όλα ίδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος