spyros-DH 29 Μαίου 2010 #1 Share 29 Μαίου 2010 λοιπον διαβασα μπολικα αλλα μπερδευτικα πραγματικα καποιος να μου πει απλα σε 180 λιτρα πιο μοναχικο ειδος μπαινει? που να ζει ανετα επειδη και τα οικονομικα δν και τοσο καλα θα προτειμουσα τα πιο φθηνα ειδη και δεν με πειραζει να παρω ενα μικρο ψαρι καθως μου αρεσει πολυ περισσοτερο να το δω να μεγαλωνει.... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 30 Μαίου 2010 #2 Share 30 Μαίου 2010 λοιπον διαβασα μπολικα αλλα μπερδευτικα πραγματικα καποιος να μου πει απλα σε 180 λιτρα πιο μοναχικο ειδος μπαινει? που να ζει ανετα επειδη και τα οικονομικα δν και τοσο καλα θα προτειμουσα τα πιο φθηνα ειδη και δεν με πειραζει να παρω ενα μικρο ψαρι καθως μου αρεσει πολυ περισσοτερο να το δω να μεγαλωνει.... ευχαριστω φιλε μου αυτα τα ψαρια ειναι πολυ δυσκολο να τα βρεις. υπαρχουν αρκετα ειδη που θα ηταν ανετα σε αυτα τα λιτρα. Serrasalmus Sanchezi Serrasalmus Altuvei Serrasalmus Brandtii Serrasalmus Compressus Serrasalmus Eigenmanni ισως κ καποια αλλα αν τα βρεις μικρα γιατι τα περισσοτερα εχουν αργη αναπτυξη. το θεμα ειναι τι θα βρεις απο αυτα? κ στα καταστηματα το πιο πιθανο ειναι να τα βρεις με περισσοτερο απο 100 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 30 Μαίου 2010 Author #3 Share 30 Μαίου 2010 ευχαριστω για την απαντηση αλλα 100 ευρο μου φενοντε πολλα για ενα ψαρι δηλαδι αμα γινει κατει πανε 100 ευρο! μαλλον παω σε αυτην την επιλογη http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42946 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 1 Ιουνίου 2010 #4 Share 1 Ιουνίου 2010 δηλαδι αμα γινει κατει πανε 100 ευρο! Για αυτό κοιταμε οι συνθηκες στις οποιες θα φιλοξενησουμε το ψαρι να ειναι κοντα στις πραγματικες! (Χημεια νερου - Βιοτοπος ψαριου). Ετσι οι πιθανοτητες να "γινει κατι" μειωνονται δραματικα! Αν θελεις πιο "φτηνες" επιλογες δοξα το θεο εχει παρα πολλα αλλα ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 1 Ιουνίου 2010 Για αυτό κοιταμε οι συνθηκες στις οποιες θα φιλοξενησουμε το ψαρι να ειναι κοντα στις πραγματικες! (Χημεια νερου - Βιοτοπος ψαριου). Ετσι οι πιθανοτητες να "γινει κατι" μειωνονται δραματικα! Αν θελεις πιο "φτηνες" επιλογες δοξα το θεο εχει παρα πολλα αλλα ψαρακια! το ξερω αλλα μου αρεσουν παρα πολυ τα πιρανχας! κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος