Jump to content

Νερο απο Α/Ο καποιες ερωτησεις...

funkyfish

Recommended Posts

θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που πρεπει τελικα να μην ξεχναμε καθως εγω πολεμαω μια βδομαδα και τελικα αποψε βρηκα την αιτια.

τι μπολια αστερια,τι βακτηρια,τι ενα λιτρο μπολι siporax για να ετοιμασω την γεννηστρα μου,καμια αλλαγη δεν εβλεπα εως οτου αποφασησα να μετρησω το νερο της α/ο και ανακαλυψα οτι μου εδινε αμμωνια 0,5!!!!!!

αρα καθε αλλαγη που εκανα εγω εριχνα και extra αμμωνια.η λυση ειναι απλη,καντε flash πριν και μετα την χρηση της α/ο!!!!!!!μην το παραμελειτε οπως εγω εκανα.

Η βρυση σου ειχε αμμωνια?

Η βρυση σου ειχε αμμωνια?

ουτε η βρυση εχει αμμωνια ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ της Α/Ο

ασε τρελλαθηκαμε αποψε οταν το ειδαμε!!!!!!!!!!

flush και παλι flush!!

θεωριτικα απο τη στιγμη που η Α/Ο εχει πανω flash kit ειναι ΝΟΜΟΣ να γινεται flashing τουλαχιστον για ενα λεπτο πριν τη χρηση της :(

Σε τι κατασταση ειναι τα προφιλτρα σου ?

Μετρησες καθολου tds του καθαρου ?

Έγινε επεξεργασία - geosid

θεωριτικα απο τη στιγμη που η Α/Ο εχει πανω flash kit ειναι ΝΟΜΟΣ να γινεται flashing τουλαχιστον για ενα λεπτο πριν τη χρηση της :(

Σε τι κατασταση ειναι τα προφιλτρα σου ?

Μετρησες καθολου tds του καθαρου ?

δεν εχω Γιωργη τεστ για TDS,η α/ο ειναι ολοκαινουργια αλλα η αμελια οδηγειτε σε λαθος.

προσωπικα σε 2 παλιες compact a/o που ειχα ( osmobox , water waves compact ) που δεν ειχαν flash kit και τις δουλευα 1-2 μηνες ποτε δεν μετρησα αμμωνια στην εξοδο του νερου και γενικα δεν ειχα καποιο τετοιο θεμα .

ουτε η βρυση εχει αμμωνια ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ της Α/Ο

ασε τρελλαθηκαμε αποψε οταν το ειδαμε!!!!!!!!!!

flush και παλι flush!!

Φυσικα το Flushing ειναι απαραιτητο, οχι παντα μεν στη συχνοτητα που λες (η οποια ειναι η ιδανικη) και ειναι αναλογα τη χρηση της ΑΟ. Εγω πχ εκανα καθε μηνα και δεν ειχα ποτε αμμωνια.

Απο τη στιγμη που δεν εχει η βρυση σου αμμωνια αλλα ουτε και η εξοδος του βρωμικου, καποιο λαθος εχει γινει.

Εξαλλου μια απο τις ουσιες που κρατα το φιλτρο ειναι και η αμμωνια.

Μετρα TDS στη βρυση στο βρωμικο και στο καθαρο και δωστες μας.

Έγινε επεξεργασία - delta66

προσωπικα σε 2 παλιες compact a/o που ειχα ( osmobox , water waves compact ) που δεν ειχαν flash kit και τις δουλευα 1-2 μηνες ποτε δεν μετρησα αμμωνια στην εξοδο του νερου και γενικα δεν ειχα καποιο τετοιο θεμα .

και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα απο καμια α/ο ,αλλα παντα εκανα flash ,τωρα πως και τι το αφησα ,ρωταμε αν το ξανα αφησω!!!!!!!!!!!!

Φυσικα το Flushing ειναι απαραιτητο, οχι παντα μεν στη συχνοτητα που λες (η οποια ειναι η ιδανικη) και ειναι αναλογα τη χρηση της ΑΟ. Εγω πχ εκανα καθε μηνα και δεν ειχα ποτε αμμωνια.

Απο τη στιγμη που δεν εχει η βρυση σου αμμωνια αλλα ουτε και η εξοδος του βρωμικου, καποιο λαθος εχει γινει.

dεν εχω ρε γαμωτο τεστ tds,θα δουμε τι θα κανω.

dεν εχω ρε γαμωτο τεστ tds,θα δουμε τι θα κανω.

Πιθανως εχεις μπερδεψει τις εξοδους "βρωμικο" - "καθαρο".

ή εχεις καποιο λαθος στη συνδεσμολογια

Πιθανως εχεις μπερδεψει τις εξοδους "βρωμικο" - "καθαρο".

ή εχεις καποιο λαθος στη συνδεσμολογια

και σε περιπτωση που εχεις κατι τετοιο παιζει να εχει βγει οφ και η μεμβρανη σου .

Βαζεις τύρφη στο νερο που προετοιμάζεις;

Εδώ μεσα πριν απο καιρο, ελεγε ο Σπύρος (νομίζω) οτι οταν βάζεις φρέσκια τύρφη στο νερο παράγεται αμμωνία.

Βαζεις τύρφη στο νερο που προετοιμάζεις;

Εδώ μεσα πριν απο καιρο, ελεγε ο Σπύρος (νομίζω) οτι οταν βάζεις φρέσκια τύρφη στο νερο παράγεται αμμωνία.

ναι το γνωριζω για την τυρφη πως εχει αμμωνια την πρωτη φορα,αλλα δεν βαζω.

λοιπον τα νεα εχουν ως εξεις,μετα το flash η α/ο δεν εχει αμμωνια και tds 0.08 (καινουργιο πραγματα διλαδη!!!!)

συμπερασμα,αρεα και που ελεγχετε το νερο της α/ο και μην ξεχνατε αυτο που εγω παραμελησα,το flash!!!!!

Καλημερα, τι ειναι το flushing που λετε ρε παιδια?????? :(:):D

[

Καλημερα, τι ειναι το flushing που λετε ρε παιδια?????? :(:):D

μετα την εξοδο του βρωμικου νερου θα δεις εναν διακοπτη (στην δικια σου που την πηρες απο μενα),θα ανοιξεις το νερο και μετα θα ανοιξεις τον διακοπτη για 1-3 λεπτα,θα δεις οτι το νερο θα τρεχει αφθονο)οταν τελειωσεις κλεινεις τον διακοπτη που λεγαμε και εισαι ετοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...