eja 27 Μαίου 2010 #1 Share 27 Μαίου 2010 μου χαλαει ο osiris πρωτα γινετε κιτρινο και μετα τριπανε τα φυλλα του απο τα παλλια φυλλα αρχισε και σιγα σιγα προχωραει και στα πιο καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 27 Μαίου 2010 #2 Share 27 Μαίου 2010 Τι φωτισμό έχεις??? Χρησιμοποιής κάποιο λίπασμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 27 Μαίου 2010 #3 Share 27 Μαίου 2010 Πόσα ψάρια, τι λίπαση, τι υπόστρωμα-υλικό βυθού πόσα λίτρα, τι φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 27 Μαίου 2010 Author #4 Share 27 Μαίου 2010 (edited) λιπασμα οχι τωρα , ουτε co2 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=41396 τα λεει εδω Έγινε επεξεργασία 27 Μαίου 2010 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 1 Ιουνίου 2010 up , καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Ιουνίου 2010 #6 Share 1 Ιουνίου 2010 Όπως θα γνωρίζεις όλα τα είδη echinodorus πέρνουν τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται από τον βυθό. Καλό είναι λοιπόν να βάζουμε κάποια ταμπλέτα βυθού για λίπανση. Σίγουρα θα βοηθήσει. Η ταμπλέτα τοποθετείται σχετικά κοντά στο φυτό και σε τέτοιο βάθος, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να ξεθαφτεί. Αφαίρεσε όλα τα χαλασμένα φύλλα. Πόσο καιρό έχεις το συγκεκριμένο φυτό; Τι πάχος έχει ο βυθός σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Ιουνίου 2010 Author #7 Share 1 Ιουνίου 2010 εχω βαλει 2cm χωμα για φυτα της jbl , το φυτο το εχω κανα μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Ιουνίου 2010 #8 Share 1 Ιουνίου 2010 Θα πρότεινα καθημερινή λίπανση με πλήρες υγρό σε μικρές δόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Ιουνίου 2010 Author #9 Share 1 Ιουνίου 2010 θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος