Katerinaki1402 16 Ιουλίου 2006 #1 Share 16 Ιουλίου 2006 Μετά από σχόλια και υπαινιγμούς για το κατάρτι μου και τα πλαστικά μου λουλουδάκια, το σκηνικό άλλαξε και έπετε και συνέχεια.... Μερικές φωτογραφίες από το ενυδρείο μου σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 16 Ιουλίου 2006 #2 Share 16 Ιουλίου 2006 Αναμφισβήτητα πολύ πιο καλό και πολύ πιο φυσικό. Νομίζω ότι τώρα τα ψαράκια σου θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένα. Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Ιουλίου 2006 #3 Share 16 Ιουλίου 2006 Οι φωτογραφιες χανουν πολυ απο τη ψηφιακη του 1992 που διαθετεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 16 Ιουλίου 2006 #4 Share 16 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως βλέπεις και εσύ την διαφορά! Τα φυτά αλλάζουν τελείως την εικόνα ενός ενυδρείου! Και παράλληλα βοηθάνε την βιολογία του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 17 Ιουλίου 2006 #5 Share 17 Ιουλίου 2006 Μπραβο Μπραβο και ξανα μπραβο. Πολυ ομορφο το εκανες κουκλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 17 Ιουλίου 2006 #6 Share 17 Ιουλίου 2006 Πολυ καλη προσπαθεια.ΜΠΡΑΒΟ!! Αν εβαζες και καμια ριζα ακομα θα γινοταν κουκλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 17 Ιουλίου 2006 #7 Share 17 Ιουλίου 2006 Μπράβο Κατερινάκι. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και επίσης πολύ όμορφες φωτογραφίες. Μην δίνεις σημασία τι λέει το "Μαλιαρό Καθιστό Βελάκι που κοιτάει τα ASTRA" (dartman) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerinaki1402 17 Ιουλίου 2006 Author #8 Share 17 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Οσο για τη ρίζα... ένα έχω να πω... ...είναι ήδη στο νερό και βγάζει κιτρινίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 17 Ιουλίου 2006 #9 Share 17 Ιουλίου 2006 ΤΟ "Μαλιαρό Καθιστό Βελάκι που κοιτάει τα ASTRA" ενα εχει να πει : ΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ Υ.Γ. Ευχαριστω Γιαννη για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 18 Ιουλίου 2006 #10 Share 18 Ιουλίου 2006 Παιδιά μπράβο το ενυδρείο έγινε αγνώριστο βρε παιδί μου!!!!!! ΤΟ "Μαλιαρό Καθιστό Βελάκι που κοιτάει τα ASTRA.... είναι κάποιο nickname καινούργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 18 Ιουλίου 2006 #11 Share 18 Ιουλίου 2006 Παιδιά μπράβο το ενυδρείο έγινε αγνώριστο βρε παιδί μου!!!!!!ΤΟ "Μαλιαρό Καθιστό Βελάκι που κοιτάει τα ASTRA.... είναι κάποιο nickname καινούργιο 29568[/snapback] έτσι μεταφράζεται στην γλώσσα των MAYA το dartman1980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 18 Ιουλίου 2006 #12 Share 18 Ιουλίου 2006 Ευχαριστουμε Πετρο για τα καλα σου λογια και χαιρομε που σου αρεσε το ενυδρειο . Γιαννη κανεις λαθος το " μαλλιαρο καθιστο βελακι " ειναι απο MAYA το υπολοιπο ειναι απο ΙΝΚΑΣ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Ιουλίου 2006 #13 Share 19 Ιουλίου 2006 Συγνώμη δεν έχω καταλάβει σε πια συζήτηση είμαστε ; Εδώ είναι που λέμε ένα μπράβο σε ένα μέλος που έκανε σοβαρή προσπάθεια και μεταμόρφωσε το ενυδρείο του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ; Κατερίνα μην δίνης σημασία ζηλεύουν γι αυτό προσπαθούν να σου χαλάσουν το θέμα .Φωτογραφεία από το ενυδρείο σου δείχνεις και για τη φωτογραφική του 92 σου λένε , βγάλε συμπέρασμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas 20 Ιουλίου 2006 #14 Share 20 Ιουλίου 2006 πολυ ομορφο αλλα και πολυ πρασινο! αν και ειμαι παναθηναικος θα προτεινα να βαλεις και κανενα πιο κοκκινωπο η αλλης αποχρωσης πρασινο για να σπασει τη "μονοτονια". κατα τα αλλα πολυ ωραιο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts