Wind-sa 27 Μαίου 2010 #1 Share 27 Μαίου 2010 Καλησπέρα, κατάλαβα ότι μπερδεύομαι παρα πολύ σε αυτό το θέμα. Πως λοιπόν να ξεχωρίσουμε το είδος του θηλυκού? Κατά τι γνώμη μου μοιάζουμε πολύ...το χειρότερο απ όλα ειναι ότι μπορείς εύκολο να μπερδεύεις ένα νεαρό αρσενικό με θηλυκό...π.χ. τα δέλτα αρσενικά 7 βδομάδων φαίνονται σαν θηλυκά... ή τα αρσενικά Plakad επίσης θα μπορέσω να μπερδέψω με θηλυκές... Βέβαια ξέρω για μικρό λευκό "αφαλό" που έχουνε οι θηλυκές στη κοιλιά... ώμος κάποιες φορές δεν φαίνεται καλά και μπερδεύομαι και με είδος και με το φύλο του ψαριού. Πως ξεχωρίζουν τα διαφορα είδη μεταξύ τους (για θηλυκές μιλάω)? Υπάρχει κάποια βοήθεια για αρχάριους για να ξεχωρίζουμε εύκολο το είδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 27 Μαίου 2010 #2 Share 27 Μαίου 2010 Καλη ερωτηση με ενδιαφερει για τα μωρα.Πιστευω οτι θα κανουν flaring η θα μαλωνουν πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 27 Μαίου 2010 Author #3 Share 27 Μαίου 2010 Σήμερα ρώτησα στο κατάστημα που πήρα το θηλυκό μου τι είδος είναι και μου είπανε ότι είναι Δέλτα.... Εμενα μου φαίνεται για CrownTail... Εσείς τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 28 Μαίου 2010 Author #4 Share 28 Μαίου 2010 Κανείς? Και άλλη μια ερώτηση, γιατι σχεδόν όλοι (στα ξένα sites) εκτρέφουν τα ΗΜ, Plakad, SD και δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με CT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος