diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #51 Share 9 Ιουνίου 2010 Διορθωση ... τα Bronze corydoras.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 9 Ιουνίου 2010 #52 Share 9 Ιουνίου 2010 1. Οι πετρες δεν μπαινουν πανω στα ξυλα ΠΟΤΕ για λογους ασφαλειας ... αν τυχει και "κουνηθει" το σπιτι εστω και λιγο ... το ενυδρειο θα αδειασει στο πατωμα. Αν θυμαμαι καλα το ειχα πει στον Γιωργο (Geosid) οταν ειχα δει το ενυδρειο του οταν το ετοιμαζε ... αρα το γνωριζει. 2. Διαπιστωνω μια "περιεργη" διαθεση στην αντιμετωπιση της αποψης μου περι "εμπειριας" ... αλλα θα το αφησω στην ακρη. 3. Δεν μου κανει εντυπωση .... απλα τα θεωρω πεταμενα λεφτα. 4. Θα μιλησει για πιο πραγμα; Το αφηνω και αυτο στην ακρη ... γιατι το θεωρω συνεχεια του παραπανω. 5. Τα albino cory θεωρω οτι ... κακως μπηκαν μεσα. 1. Οι πετρες τοποθετηθηκαν σε σημειο σφηνωμενες που και να επεφταν δεν θα δημιουργουσαν ζημια μιας και δεν ειχαν αμεση επαφη με τα τζαμια. 2. Δεν θα τις "μετρησουμε" εδω Νικο (τις εμπειριες). Εδω απλα κανουμε το χομπυ μας και δεν σε αντιμετωπισε κανεις "καπως" ουτε εσενα αλλα ουτε και τα γραφομενα σου απλα σε παρακαλω να εισαι πιο σαφης. 3. Αποψη σου και απολυτως σεβαστη. Απλα γραφετο απο την αρχη ετσι για να μην φαινεσαι επιθετικος και παρεξηγησε. 4. Θα μιλησει για το αν ετρεξε σωστα το ενυδρειο της με ολα αυτα τα ζουμια... Αν θεωρεις οτι η κοπελα δεν εχει ενυδρειακες εμπειριες τοτε εισαι εντελως λαθος μιας και δεν την γνωριζεις. 5. Μπηκαν γιατι ειναι δικη της αναπαραγωγη και απλα ηθελε να τα βαλει. Εγω προβλημα δεν βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #53 Share 9 Ιουνίου 2010 1. Δεν εχω καμια προθεση να μετρησω τιποτα ... αλλωστε χρονια τωρα το αποφευγω ... για να μην τρομαζω τον κοσμο. 2. Για τα "ζουμια" .... η αποψη μου γραφτηκε ... και δυστυχως δεν νομιζω οτι μπορει καποιος που γνωριζει να πει κατι διαφορετικο. Εν προκειμενω ομως αν υπαρχει αλλη αποψη θα ηθελα να διαβασω τον τροπο με τον οποιο βγηκε το συμπερασμα. Αλλωστε ΔΕΝ ισχυριστικα οτι η κοπελα δεν γνωριζει ... αφου οπως και εσυ ανεφερες ... δεν την γνωριζω ... αρα ΔΕΝ θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο. 3. Εγω βλεπω ενα ειδος που προτιμα ενα πιο δροσερο νερο απο αυτο που προτιμουν οι δισκοι. Υπαρχουν αλλωστε αλλα ειδη κορυ που μπαινουν πιο "ανετα". 4. Δεν ξερω που εντοπισες το ... επιθετικος .... αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 9 Ιουνίου 2010 #54 Share 9 Ιουνίου 2010 (edited) 1. 2. Εγω σαν ασχετος που ΔΕΝ γνωριζω τιποτα εμπιστευομαι τα λεγομενα της συγκεκριμενης εταιριας οταν κανω αλλαγες με σκετη οσμωση. Τα μισα να κανει αποσα λεει εμενα μου κανει. Εστω και προληπτικα. Μπορεις να τα βρεις και σε μεταφραση στο παρακατω λινκ. http://www.istellas.gr/aquarium/my_water_c...scus_trace.html 3. Σιγουρα υπαρχουν αλλα ειδη corrydoras που ειναι πιο συμβατα με δισκους. Το οτι μπηκαν αυτα τα 4 στα 300+ λιτρα δεν σημαινει οτι θα γεμισει το ενυδρειο με αυτα. Ηδη γεννησαν παντως... 4. Καλως Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Ιουνίου 2010 Author #55 Share 9 Ιουνίου 2010 1. Οι πετρες δεν μπαινουν πανω στα ξυλα ΠΟΤΕ για λογους ασφαλειας ... αν τυχει και "κουνηθει" το σπιτι εστω και λιγο ... το ενυδρειο θα αδειασει στο πατωμα. Αν θυμαμαι καλα το ειχα πει στον Γιωργο (Geosid) οταν ειχα δει το ενυδρειο του οταν το ετοιμαζε ... αρα το γνωριζει. 2. Διαπιστωνω μια "περιεργη" διαθεση στην αντιμετωπιση της αποψης μου περι "εμπειριας" ... αλλα θα το αφησω στην ακρη. 3. Δεν μου κανει εντυπωση .... απλα τα θεωρω πεταμενα λεφτα. 4. Θα μιλησει για πιο πραγμα; Το αφηνω και αυτο στην ακρη ... γιατι το θεωρω συνεχεια του παραπανω. 5. Τα albino cory θεωρω οτι ... κακως μπηκαν μεσα. συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη που ειχα και τοτε που ειχες δει τις πετρες στα ξυλα μου πανω ..... εαν''κουνηθει'' το σπιτι να εισαι σιγουρος οτι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω θα ειναι η οικογενεια μου και οχι τα ψαρια ..... Ναι μεν το γνωριζω για τις πετρες αλλα θεωρω την περιπτωση που λες μια στο 1.000.000.000 εκτος αυτου η ερωτηση η δικη μου ως αρχαριος που ειμαι ειναι ..... Τι ζημια πιστευεις οτι μπορει να κανει μια πετρα (στρογγυλη) πεφτοντας απο χαμηλο υψος και εχοντας απο κατω της ενα σκασμο κιλα αμμο ? Καλο ειναι να μην τα βλεπουμε τα πραγματα τοσο τραγικα .... Οσο για αυτο που λες περι εμπειριας , οντως εχεις καποιες γνωσεις , αλλα εχεις και εναν περιεργο τροπο να μεταφερεις τις γνωσεις σου σε καποιους ''αρχαριους'' .Θελω να πιστευω πως εχεις μονο γνωσεις και οχι εξιδικευση σε οτι αφορα τους δισκους . Υ.Γ : Αρετη σου ζητω συγνωμη που σου ''χαλαω'' το τοπικ με την απαντηση μου , απαντησα μονο και μονο επειδη αναφερθηκε το ονομα μου και δεν εχω σκοπο να δωσω περαιτερω συνεχεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 9 Ιουνίου 2010 #56 Share 9 Ιουνίου 2010 (edited) Mod Note: Αλλα ποστ απο εδω και κατω που αφορουν προσωπικες αντιπαραθεσεις και περιεχουν χαρακτηρισμους θα διαγραφονται αμεσα και χωρις προειδοποιηση. Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Ιουνίου 2010 #57 Share 9 Ιουνίου 2010 1. Αρετη ... καλη συνεχεια. 2. "Εμπειροι" ενυδρειαδες (ή δισκαδες αν θελετε) και βαλατε τις πετρες πάνω στις ριζες; 3. Αυτα τα υλικα ... seachem prime, seachem discus buffer , sera black water , kent discus trace ..... εσεις της τα προτεινατε σαν απαραιτητα; Εαν διαφωνεις σε αυτα Νίκο,διατυπωσε την διαφωνια σου εξηγώντας στην φίλη τον λογο της ένστασης σου,αλλα και μια ανάλογη αντιπρόταση. Τα περι εμπειριας αποδεικνυονται κατ'εμέ απο την ευημερια και την μακροζωία των ψαριων μου,οχι απο τους τιτλους και τις μαρκες προιόντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #58 Share 9 Ιουνίου 2010 Θα το κανω ... αν πρωτα ομως μου εξηγησεις για ποιο λογο καποιος να ριξει black water στο δισκοενυδρειο του ενω εχει τυρφη στο φιλτρο (θα το παω τμηματικα).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Ιουνίου 2010 Author #59 Share 9 Ιουνίου 2010 Θα το κανω ... αν πρωτα ομως μου εξηγησεις για ποιο λογο καποιος να ριξει black water στο δισκοενυδρειο του ενω εχει τυρφη στο φιλτρο (θα το παω τμηματικα).- για ποιο αμεσα - ορατα αποτελεσματα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Ιουνίου 2010 #60 Share 9 Ιουνίου 2010 Θα το κανω ... αν πρωτα ομως μου εξηγησεις για ποιο λογο καποιος να ριξει black water στο δισκοενυδρειο του ενω εχει τυρφη στο φιλτρο (θα το παω τμηματικα).- Γιατι δεν καταλαβαινεις οτι την αποροια δεν την εχω εγω? Διαφωνεις με κατι,εξηγησε το.... Σειρα μου για χρωματα,μαυρισε η ζωη μας τελευταια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #61 Share 9 Ιουνίου 2010 συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη που ειχα και τοτε που ειχες δει τις πετρες στα ξυλα μου πανω ..... εαν''κουνηθει'' το σπιτι να εισαι σιγουρος οτι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω θα ειναι η οικογενεια μου και οχι τα ψαρια ..... Ναι μεν το γνωριζω για τις πετρες αλλα θεωρω την περιπτωση που λες μια στο 1.000.000.000 εκτος αυτου η ερωτηση η δικη μου ως αρχαριος που ειμαι ειναι ..... Τι ζημια πιστευεις οτι μπορει να κανει μια πετρα (στρογγυλη) πεφτοντας απο χαμηλο υψος και εχοντας απο κατω της ενα σκασμο κιλα αμμο ? Καλο ειναι να μην τα βλεπουμε τα πραγματα τοσο τραγικα .... Οσο για αυτο που λες περι εμπειριας , οντως εχεις καποιες γνωσεις , αλλα εχεις και εναν περιεργο τροπο να μεταφερεις τις γνωσεις σου σε καποιους ''αρχαριους'' .Θελω να πιστευω πως εχεις μονο γνωσεις και οχι εξιδικευση σε οτι αφορα τους δισκους . Υ.Γ : Αρετη σου ζητω συγνωμη που σου ''χαλαω'' το τοπικ με την απαντηση μου , απαντησα μονο και μονο επειδη αναφερθηκε το ονομα μου και δεν εχω σκοπο να δωσω περαιτερω συνεχεια . 1. Συγνωμη αλλα .... οταν προκειται για το ενυδρειο καποιου αλλου ... εγω το βλεπω ετσι .... το δικο μου αν παθει κατι (μια στο εκατομυριο) απο λαθος που εκανα εγω ειναι διαφορετικο πραγμα. 2. Εγω ειδες οτι ειπα ... αφηνω στην ακρη ... αφηστε το κι'εσεις για να μεινουμε στην ουσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #62 Share 9 Ιουνίου 2010 Τοτε βρηκες τον καταλληλο ... ξερεις ειμαι των χρωματων ... με ιδιαιτερη κλιση στο μπλε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Ιουνίου 2010 Author #63 Share 9 Ιουνίου 2010 πες οτι ηταν λαθος που μπηκαν οι πετρες ... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εναν ποιο γρηγορο τροπο για να κατσουν τα ξυλα ? απο το να ειναι στην επιφανεια και να περιμενει καποιος να πατωσουν ? το αφηστε το και εσεις ειναι πληθυντικος , την στιγμη που σε ρωτησα μονος μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #64 Share 9 Ιουνίου 2010 για ποιο αμεσα - ορατα αποτελεσματα .... Να θεωρησω οτι εννοεις ... για να "μαυρισει" το νερο πιο γρηγορα .... ποιος ο ουσιαστικος λογος της βιασυνης ... το χομπυ αυτο θελει ....... "φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεταααααααααααααααααααααα".- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Ιουνίου 2010 Author #65 Share 10 Ιουνίου 2010 Να θεωρησω οτι εννοεις ... για να "μαυρισει" το νερο πιο γρηγορα .... ποιος ο ουσιαστικος λογος της βιασυνης ... το χομπυ αυτο θελει ....... "φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεταααααααααααααααααααααα".- ας το πω καπως διαφορετικα .... εχω ακουσει οτι η τυρφη ριχνει το πεχα + οτι σκουραινει λιγο το νερο . ομως εγω προσωπικα που βαζω νερο οσμωσης δεν εχω κανα λογο να βαλω τυρφη για να σκουρηνει το νερο μιας και βαζοντας τυρφη θα πεσει και αλλο κατω το πεχα πραγμα που δεν το θελω και δεν εχω καμια ορεξη να ειμαι καθε λιγο και λιγακι (ανοιξε φιλτρα -βαλε τυρφη-κλεισε φιλτρα ) , οποτε θελω να εχω σταθερο πεχα ( οτι παιρνω δηλαδη με τη χρηση νερου α/ο - χαμηλες σκληροτητες ) και θελω να καθοριζω εγω το ποτε και ποσο σκουρο θα ειναι το νερο μου . 1 καπακι black water που το συγκεκριμενο ειναι φυτικο ( για να μην λες οτι βαζω χημειες μεσα) και εχω το κεφαλι μου ησυχο για 2-3 βδομαδες .Δηλαδη 2-3 βδομαδες φεεεεεεεεετααααααααααα στο καναπε και απολαμβανω το ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 10 Ιουνίου 2010 #66 Share 10 Ιουνίου 2010 ωπ τι εγινε ρε παιδια; Εχασα επεισοδια. Το prime μπηκε την πρωτη μερα γιατι μπηκε και νερο βρυσης. τωρα μπαινει μονο α/ο οποτε δεν μπαινει και το prime. το black water μπηκε αρχικα καθως η τυρφη αργησε να βγαλει χρωμα. Αν η τυρφη κανει την δουλεια της δεν θα μπει αλλο black water. Στην πορεια θα δειξει. Το discus buffer μπηκε την δευτερη μερα καθως το ph ηταν 7,2 και τα δισκακια ηταν σε πολυ χαμηλο ph για διευκολυση της προσαρμογης. Με τις συνεχεις αλλαγες μονο με αο τωρα ειμαι στο 6,4 οποτε εννοειτε οτι δεν μπαινει κατι αλλο. Οσο για τις πετρες στα ξυλα εχουν βγει και οι δυο. Η αληθεια ειναι οτι η μια επεσε μονη της και μολις το ειδα τα χρειαστικα λιγο αλλα τελικα δεν ειχα προβλημα. Την δευτερη την εβγαλα εγω. Τιποτα απο ολα τα ζουμια που μπηκαν δεν αγοραστηκε επι τουτου . ολα υπηρχαν απο χρηση τους στα υπολοιπα ενυδρεια μου. Τα cory δεν τα πηρα για να τα βαλω στο συγκεκριμενο ενυδρειο. Τα ειχα σε ενα 100 λτ , τα αγαπαω πολυ και ηθελα να τους δωσω λιτρα. Γενικα εχω ενα κακο το οτι δενομαι με τα ζωντανα και δεν μπορω να τα αποχωριστω. Αν θα επερνα εξαρχης cory για ενυδρειο με δισκους θα εβαζα sterbai. Anyway στους 28,5C δεν εχω προβλημα προς το παρων και μαλιστα προχθες γενησανε παλι κατι που μου εκανε εντυπωση και εμενα αφου συνηθως δεν το κανουν με τοσο υψηλες θερμοκρασιες. Αν χρειαστει να γινει θεραπεια αυτη θα γινει σε καραντινα οποτε παλι δεν θα ταλαιπωρηθουν τα cory. Τωρα για το θεμα της πειρας ασχολουμε με το χομπυ 3,5 χρονια και αυτη την στιγμη τρεχουν στο σπιτι 7 ενυδρεια και ειναι stand by 3 καραντινες παρολα αυτα δεν θεωρω τον εαυτο και κανεναν φωστηρα. Λαθη κανουμε ολοι , βοηθεια και πληροφορηση χρειαζομαστε ολοι καποια στιγμη, εξαλλου γι αυτο και μπαινουμε στα φορουμ. Ειδικα στο θεμα δισκους εχω να ριξω πολυ μελετη. Η πειρα και οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες για μενα και σας ευχαριστω ολους που σπαταλατε χρονο για να με βοηθησετε. Το μονο που θα ζητουσα προσωπικα θα ηταν οι συζητησεις να γινονται σε ομορφο κλιμα και χωρις αντιπαραθεσεις. Το stress δεν κανει κακο μονο στα ψαρια μας αλλα και σε εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Ιουνίου 2010 Author #67 Share 10 Ιουνίου 2010 ασε τις εξηγησεις και βαλε καμια φωτο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 10 Ιουνίου 2010 #68 Share 10 Ιουνίου 2010 Σε λιγο θα ανοιγουν μονα τους την καταξυψη για να παρουν την μοσχαροκαρδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 10 Ιουνίου 2010 #69 Share 10 Ιουνίου 2010 Μπραβο Αρετη. Τουμπανο τα στομαχια βλεπω. Κατα τα αλλα μην μασας. Τα πας μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 10 Ιουνίου 2010 #70 Share 10 Ιουνίου 2010 Να σου πω, σταματα να δικαιολογεισαι στους αλλους. Ετσι οπως το εφτιαξες, δουλευει μια χαρα Μια χαρα το ενυδρειο σου ειναι. Δεν μπορει να σου πει κανεις κουβεντα. Μονο εγω ξερω τι αγωνιες περνας για τα ενυδρεια σου και ποσο πολυ τ αγαπας και τα φροντιζεις ολη μερα!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Ιουνίου 2010 #71 Share 10 Ιουνίου 2010 Μπράβο,πολύ καλά δείχνουν τα ψάρια! Να τα χαιρεσαι και να μας κρατάς ενήμερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 10 Ιουνίου 2010 #72 Share 10 Ιουνίου 2010 Πανέμορφα Αρετη και να σου ζήσουν και να φαγανά απο ότι βλέπω. Αν κάποιος έχει φίλτρα με κάνιστρα και δεν έχει χώρο να βάλει τύρφη ή δεν θέλει να αφαίρεσει βιολογίκο υλικό για να βάλει τύρφη ή δεν έχει spare φίλτρο με τύρφη να δουλεύει στο βαρέλι προετοίμασιας που κάνει τις αλλαγές του για όλες αυτές τις περιπτώσεις και για αλλες τόσες πιστεύω οτι το black water είναι χρήσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Ιουνίου 2010 #73 Share 10 Ιουνίου 2010 ωπ τι εγινε ρε παιδια; Εχασα επεισοδια. Το prime μπηκε την πρωτη μερα γιατι μπηκε και νερο βρυσης. τωρα μπαινει μονο α/ο οποτε δεν μπαινει και το prime. το black water μπηκε αρχικα καθως η τυρφη αργησε να βγαλει χρωμα. Αν η τυρφη κανει την δουλεια της δεν θα μπει αλλο black water. Στην πορεια θα δειξει. Το discus buffer μπηκε την δευτερη μερα καθως το ph ηταν 7,2 και τα δισκακια ηταν σε πολυ χαμηλο ph για διευκολυση της προσαρμογης. Με τις συνεχεις αλλαγες μονο με αο τωρα ειμαι στο 6,4 οποτε εννοειτε οτι δεν μπαινει κατι αλλο. Οσο για τις πετρες στα ξυλα εχουν βγει και οι δυο. Η αληθεια ειναι οτι η μια επεσε μονη της και μολις το ειδα τα χρειαστικα λιγο αλλα τελικα δεν ειχα προβλημα. Την δευτερη την εβγαλα εγω. Τιποτα απο ολα τα ζουμια που μπηκαν δεν αγοραστηκε επι τουτου . ολα υπηρχαν απο χρηση τους στα υπολοιπα ενυδρεια μου. Τα cory δεν τα πηρα για να τα βαλω στο συγκεκριμενο ενυδρειο. Τα ειχα σε ενα 100 λτ , τα αγαπαω πολυ και ηθελα να τους δωσω λιτρα. Γενικα εχω ενα κακο το οτι δενομαι με τα ζωντανα και δεν μπορω να τα αποχωριστω. Αν θα επερνα εξαρχης cory για ενυδρειο με δισκους θα εβαζα sterbai. Anyway στους 28,5C δεν εχω προβλημα προς το παρων και μαλιστα προχθες γενησανε παλι κατι που μου εκανε εντυπωση και εμενα αφου συνηθως δεν το κανουν με τοσο υψηλες θερμοκρασιες. Αν χρειαστει να γινει θεραπεια αυτη θα γινει σε καραντινα οποτε παλι δεν θα ταλαιπωρηθουν τα cory. Τωρα για το θεμα της πειρας ασχολουμε με το χομπυ 3,5 χρονια και αυτη την στιγμη τρεχουν στο σπιτι 7 ενυδρεια και ειναι stand by 3 καραντινες παρολα αυτα δεν θεωρω τον εαυτο και κανεναν φωστηρα. Λαθη κανουμε ολοι , βοηθεια και πληροφορηση χρειαζομαστε ολοι καποια στιγμη, εξαλλου γι αυτο και μπαινουμε στα φορουμ. Ειδικα στο θεμα δισκους εχω να ριξω πολυ μελετη. Η πειρα και οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες για μενα και σας ευχαριστω ολους που σπαταλατε χρονο για να με βοηθησετε. Το μονο που θα ζητουσα προσωπικα θα ηταν οι συζητησεις να γινονται σε ομορφο κλιμα και χωρις αντιπαραθεσεις. Το stress δεν κανει κακο μονο στα ψαρια μας αλλα και σε εμας Συγχαρητήρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Ιουνίου 2010 #74 Share 10 Ιουνίου 2010 Σε λιγο θα ανοιγουν μονα τους την καταξυψη για να παρουν την μοσχαροκαρδια... Γίνανε pet συγχαρητήρια και σε σένα αλλά και στους φίλους δισκάδες συντονιστές και μέλη του φόρουμ μας για το μεράκι και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν. Πάντα τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Ιουνίου 2010 Author #75 Share 10 Ιουνίου 2010 Γίνανε pet συγχαρητήρια και σε σένα αλλά και στους φίλους δισκάδες συντονιστές και μέλη του φόρουμ μας για το μεράκι και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν. Πάντα τέτοια Mια την εχουμε ..... και να μην την προσεξουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος