sofaki 26 Μαίου 2010 #1 Share 26 Μαίου 2010 καλησπέρα είμαι καινούργια στο forum.Καταρχάς σας καλοσορίζω.Επειδή είμαι αρχάρια όσον αφορά τα ενυδρεία γενικα θα ηθελα να σας πω πως γράφτηκα εδώ για να μαθω περισσότερα πράγματα..θα μπω όμως κατευθειάν στο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω σε ενα κοινωνικό ενυδρείο θέλω να βάλω 2 ζεβρες.Γενικα τι φίλτρο πρέπει να βάλω? και γενικά τι εξοπλισμός χρειάζεται?σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 26 Μαίου 2010 #2 Share 26 Μαίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone.Εχεις καποιο ενυδρειο?Εαν ναι ποσα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki 26 Μαίου 2010 Author #3 Share 26 Μαίου 2010 (edited) γειά σου, όχι δεν έχω κάποιο ενυδρείο αλλά κατά κάποιον τρόπο σπουδάζω και ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα.Μου αρέσει παρα πολύ και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.σκέφτομαι να βάλω και στο σπίτι μου ένα ενυδρείο με τα παραπάνω ψάρια.ευχαριστώ πολύ!! Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2010 - sofaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 26 Μαίου 2010 #4 Share 26 Μαίου 2010 υπαρχουν πολλες παραμετροι που θα σε οδηγησουν στις επιολογες σου!! εκτος απο ψαρια πες και λιτρα ριξε και ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Μαίου 2010 #5 Share 26 Μαίου 2010 Καλως Ορισες στην παρεα μας... Οταν λες "ζεβρες" ποιες ακριβως εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki 26 Μαίου 2010 Author #6 Share 26 Μαίου 2010 (edited) ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.Εννοώ τις μικρούλες ζέβρες με τις ρίγες ... ελπίζω να κατάλαβες....επίσης αυτό που ξέρω είναι το βάρος των ψαριών.είναι πολύ μικρούλια.3,19 γρ και τα 2 μαζί Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2010 - sofaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki 26 Μαίου 2010 Author #7 Share 26 Μαίου 2010 (edited) παιδιά συγνώμη γι αυτό...καταλαβαίνετε ο υπολογιστής είναι κοινός και χρησιμοποιείται από πολλά άτομα... και πάλι συγνώμη αλλά πρέπει να φύγω.Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για το χαλίκι που θα πρέπει να μπει στο ενυδρείο η για το φίλτρο παρακαλώ απαντηστε μου και θα το δω (ελπίζω αργότερα...)να είστε όλοι καλά! **ευχαριστώ τον χρήστη katir για την πληροφορία αλλά φυσικά και εσάς για την εξυπηρέτηση*** Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2010 - sofaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιουνίου 2010 #8 Share 7 Ιουνίου 2010 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Ιουνίου 2010 #9 Share 7 Ιουνίου 2010 Καλως μας ηρθες !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 7 Ιουνίου 2010 #10 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) Καλώς όρισες στο forum! Νομίζω ότι αυτά είναι τα ψάρια θέλεις για το ενυδρείο σου. Είναι αυτά?? Τώρα για χαλίκι ή άμμο, εξαρτάται εσύ τι θέλεις να βάλεις, καθώς και για το φίλτρο θα πρέπει πρώτα να αποφασίσεις, πόσα λίτρα ενυδρείο θα πάρεις... Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRA 8 Ιουνίου 2010 #11 Share 8 Ιουνίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΖΕΒΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, Κ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΖΕΒΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΕΒΡΕΣ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Ιουνίου 2010 #12 Share 9 Ιουνίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΖΕΒΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, Κ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΖΕΒΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΕΒΡΕΣ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ πρεπει να γραφεις με μικρα γτ ετσι φαινεται σαν να φωναζεις...το λεει στους κανονισμους. να σε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRA 9 Ιουνίου 2010 #13 Share 9 Ιουνίου 2010 ωχ σορρυ δεν το ειχα δει, ευχαριστω για την ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 9 Ιουνίου 2010 #14 Share 9 Ιουνίου 2010 ωχ σορρυ δεν το ειχα δει, ευχαριστω για την ενημερωση τιποτα φιλε ειναι το πλεον κλασικο και γω ετσι εκανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 11 Ιουνίου 2010 #15 Share 11 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 11 Ιουνίου 2010 #16 Share 11 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts