Jump to content

Recommended Posts

να δες τον χώρο που είναι το ενυδρείο post-14047-1275241559_thumb.jpg

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολυς λιγος χωρος.Εγω θα ελεγα να ψαξεις σε κανενα αλλο μερος του σπιτιου.Παρε μια ιδεα απο το δικο μου το οποιο ειναι φτιαγμενο κατοπιν παραγγελιας και απο κατω υπαρχει βαση με κοιλοδοκο.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι για ολλα υπαρχει λυση.post-13456-1275244638_thumb.jpg

λύση μπορεί να υπάρχει λεφτά όμως υπάρχουν ?

τι αλατοτητα πρέπει να έχω για να βάλω τον βράχο

η αλατοτητα πρέπει να είναι 1024-1026.? ή είναι πολύ υψηλά

η αλατοτητα πρέπει να είναι 1024-1026.? ή είναι πολύ υψηλά

1025-1026 και θα εισαι μια χαρα. :buttrock:

ένα φίλτρο 600 λίτρα ανά ώρα κάνει αυτό ή είναι πολύ μεγάλο http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?p...d=1〈=el

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εκτός και αν η επιστροφή από την αντλία είναι πολύ δυνατή. Αν θα βάλεις ζωντανό βράχο τότε δεν χρειάζεσαι το φίλτρο.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εκτός και αν η επιστροφή από την αντλία είναι πολύ δυνατή. Αν θα βάλεις ζωντανό βράχο τότε δεν χρειάζεσαι το φίλτρο.

ζωντανό βράχο θα βάλω γύρο στα 2-2,5 κιλά

Με 3 κιλά θα έχεις αρκετό για να φιλτράρεις το νερό αν δεν βάλεις πολλά ψάρια μέσα. Θα σου πρότεινα να μην βάλεις φίλτρο για τους λόγους που μπορείς να διαβάσεις εδώ:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41662&hl=

οι βιομπάλες που αναφέρονται εκεί είναι το υλικό που χρησιμοποιείται στα φίλτρα για ανάπτυξη βακτηριδίων απονιτροποιήσης.

Επίσης εκεί που αναφέρω εγώ για ανοξικές ζώνες έχω λάθος. Το σωστό είναι υπο-οξικές(μειωμένη παρουσία οξυγόνου).

Έγινε επεξεργασία - Lemeshianos

Bαλε ζωντανο βραχο 3-3,5 κιλα και μην βαλεις φιλτρο.Καλυτερα στηριξε την βιολογια στο βραχο.Βαλε ενα αντιφωσφορο και ενεργο ανθρακα και θα εισαι οκ.

από ψαράκι μπορεί να βάλω ένα goby ή ένα fire fish δηλαδή να κρατήσω το φίλτρο που έχω και να βάλω αντιφόσφορο και άνθρακα ναι αλλά τα κοράλλια δε θα χρειάζονται ισχυρή κυκλοφορία

Όχι δεν χρειάζονται όλα τα κοράλλια ισχυρή κυκλοφορία. Όσο πιο μεγάλοι σε μήκος είναι οι πολύποδες τόσο πιο αδύνατη κυκλοφορία χρειάζονται. Σαν νέος στο χόμπυ λογικά θα αρχίσεις με μαλακά και leather κοράλια που είναι τα λιγότερο απαιτητικά σε κυκλοφορία.

ναι το είπα και στην αρχή μόνο μαλακά κοράλλια θα βάλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...