Jump to content

ποτε τα νεογεννητα γκαπυ δεν κινδυνευουν???

pozeras13

Recommended Posts

προχτες γενννησε μια απο τις γκαπινες μου και διακρινο μεσα στο κερατοφυλλο 7-8 μικρα που κρυβονται... σε ποσο καιρο θα ειναι ασφαλης λετε??? ευχαριστω

Πρεπει πρωτα να μεγαλωσουν λιγο λιγο ωστε να μην χωρανε στο στομα των μεγαλων... Εγω που εχω guppies απο την 3η μερα ειναι μια χαρα τα μικρα γιατι εχουν ανακαλυψει το ενυδρειο και ξερουν τις κρυψωνες...Αφου εχεις κερατοφυλλο μην σκας.... Τα μικρα σου θα επιβιωσουν...!!! :):thumbup:

Από ότι βλέπω, έχεις 80 λίτρα, και αν έχει και άλλα φυτά εκτός από το κερατόφυλλο, μην ανυσηχείς, θα επιβιώσουν ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... :)

παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... :D

Ναι ετσι κανουν και ξεφευγουν!!! Ειναι πανεξυπνα τα μικρα!!! :):D

παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... :)

Nα ξέρεις όμως ότι 2-3 θα σου τα στριμώξουν.

Προσπάθησε να μην αφήνεις τα μεγάλα να πεινάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...