pozeras13 25 Μαίου 2010 #1 Share 25 Μαίου 2010 προχτες γενννησε μια απο τις γκαπινες μου και διακρινο μεσα στο κερατοφυλλο 7-8 μικρα που κρυβονται... σε ποσο καιρο θα ειναι ασφαλης λετε??? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 26 Μαίου 2010 #2 Share 26 Μαίου 2010 Πρεπει πρωτα να μεγαλωσουν λιγο λιγο ωστε να μην χωρανε στο στομα των μεγαλων... Εγω που εχω guppies απο την 3η μερα ειναι μια χαρα τα μικρα γιατι εχουν ανακαλυψει το ενυδρειο και ξερουν τις κρυψωνες...Αφου εχεις κερατοφυλλο μην σκας.... Τα μικρα σου θα επιβιωσουν...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Μαίου 2010 #3 Share 26 Μαίου 2010 Από ότι βλέπω, έχεις 80 λίτρα, και αν έχει και άλλα φυτά εκτός από το κερατόφυλλο, μην ανυσηχείς, θα επιβιώσουν ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Μαίου 2010 Author #4 Share 26 Μαίου 2010 παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 27 Μαίου 2010 #5 Share 27 Μαίου 2010 παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... Ναι ετσι κανουν και ξεφευγουν!!! Ειναι πανεξυπνα τα μικρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 27 Μαίου 2010 #6 Share 27 Μαίου 2010 παντως παιδια ενταξει. τα βλεπω καθονται στο κερατοφυλλο, τρωνε κανονικα και μολις δουν τα μεγαλα να ερχονται κανουν γρηγορες κινησεις και τα αποφευγουν... εχουν κανει ΄΄κομα΄΄ τα μικρα εναντιον των μεγαλων... Nα ξέρεις όμως ότι 2-3 θα σου τα στριμώξουν. Προσπάθησε να μην αφήνεις τα μεγάλα να πεινάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος