Panos1990 29 Μαίου 2010 #26 Share 29 Μαίου 2010 2 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 29 Μαίου 2010 #27 Share 29 Μαίου 2010 μέσα και εγώ γιατί αρκετά φάγανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 3 Ιουνίου 2010 #28 Share 3 Ιουνίου 2010 Εγινε τπτ?!?!! Πηγε κανενας?!?! :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Ιουνίου 2010 #29 Share 3 Ιουνίου 2010 Εγινε τπτ?!?!! Πηγε κανενας?!?! :-/ Πηγα εγω αλλα γυρισα με αδεια χερια γιατι δεν ειχα ουτε ενα ευρω στον λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Ιουνίου 2010 #30 Share 3 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιουνίου 2010 #31 Share 3 Ιουνίου 2010 Εγινε τπτ?!?!! Πηγε κανενας?!?! :-/ Πήγα κι εγω!!! ΜΕ όλο τον εξοπλισμο!!! Κρανος... αλυσιδες.... ροπαλο... πιστολι... μαχαιρι.... Και στηθηκα έξω απο την τραπεζα... αλλα κανεις ΔΕ βγηκε με μαυρες σακουλες!! Τσαμπα τοση ορθοστασια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 3 Ιουνίου 2010 #32 Share 3 Ιουνίου 2010 Πήγα κι εγω!!! ΜΕ όλο τον εξοπλισμο!!! Κρανος... αλυσιδες.... ροπαλο... πιστολι... μαχαιρι.... Και στηθηκα έξω απο την τραπεζα... αλλα κανεις ΔΕ βγηκε με μαυρες σακουλες!! Τσαμπα τοση ορθοστασια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Ιουνίου 2010 #33 Share 3 Ιουνίου 2010 Πήγα κι εγω!!! ΜΕ όλο τον εξοπλισμο!!! Κρανος... αλυσιδες.... ροπαλο... πιστολι... μαχαιρι.... Και στηθηκα έξω απο την τραπεζα... αλλα κανεις ΔΕ βγηκε με μαυρες σακουλες!! Τσαμπα τοση ορθοστασια!! Δεν πρόσεξες όμως εμένα που βγήκα με μια σακουλίτσα... Ήταν γεμάτη με http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=395043 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιουνίου 2010 #34 Share 6 Ιουνίου 2010 έχω πολύ σοβαρή πληροφορία ότι σε λίγο και να θέλουμε να σηκώσουμε τα χρήματα μας ( αυτοί που έχουν, τεσπα ), δε θα μπορούμε , ετοιμάζουν πλαφόν στις αναλήψεις εγώ λέω στον εαυτό μου <από πίτα που δε τρως , τι σε νοιάζει και αν καεί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος