birgin30 25 Μαίου 2010 #1 Share 25 Μαίου 2010 (edited) αναγνώρισή φυτού.. και αν ξερει κανεις και αυτο...ειναι απο ποταμι...και φτιαχνω ενα καινουργιο 60λτ για τα μωρα guppy και για γεννήστρα,και τα εβαλα μεσα....και εβαλα και λιγο φακι......μετα απο αρκετο καθαρισμα βεβεα {αλλα δεν εκανα απολυμανση φυτων γιατη ειναι αρκετα ψιλη για να αντεξη}και λιγο κερατοφυλο απολυμασμενο.......οταν ερθουν τα Moss θα γίνουν η τελευταίες λεπτομέρειές...αν ξερει καποιος να μου πει απλα να ξερω τι εχω μεσα ευχαριστο... Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2010 - birgin30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 25 Μαίου 2010 #2 Share 25 Μαίου 2010 Μοιάζει πολύ με Rotala Rotundifolia, αλλά όπως είναι η φωτογραφία δεν είμαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
birgin30 25 Μαίου 2010 Author #3 Share 25 Μαίου 2010 ειναι και στην 3 φωτο φυτεμένο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
birgin30 25 Μαίου 2010 Author #4 Share 25 Μαίου 2010 ok αυτο ειναι εκανα αναζητηση φωτο....ευχαριστο ...αν ξερεις κατι και για το 2....?ειναι σαν βρύα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
birgin30 25 Μαίου 2010 Author #5 Share 25 Μαίου 2010 ok αυτο ειναι εκανα αναζητηση φωτο....ευχαριστο ...αν ξερεις κατι και για το 2....?ειναι σαν βρύα.. ok το βρικα peacock moss...και εχω και...vesicularia dubyana...ε ρε τι βγάζει η ελλαδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 26 Μαίου 2010 #6 Share 26 Μαίου 2010 Η moss που μαζεψες ειναι Fontinalis antipyretica ( willow moss). Στο ενυδρειο παει μια χαρα αλλα της αρεσουν τα χαμηλα νιτρικα και δροσερο νερακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος