giannispass 25 Μαίου 2010 #1 Share 25 Μαίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Σε sump εχω ήδη skimmer. Επειδη εχω φουλάρει απο εξοπλισμό, πηρα μια πλαστική ντουλάπα που θα τοποθετηθει στο μπαλκόνι( θα ανοιχτει τρυπα στον τοιχο και θα απέχει οσο ειναι το παχος του τοιχου). Η ερωτηση μου είναι αν ενα skimmer που σκοπέυω να προμηθευτώ, εχει την δυνατοτητα να μπει μεσα στην ντουλάπα. Γινεται αυτό? Ο λογος που το σκεφτομαι ειναι γιατί εχω ήδη μεσα στο sump και δεν χωραει αλλο. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαίου 2010 #2 Share 25 Μαίου 2010 Yπαρχουν skimmers που μπαινουν εκτος sump. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι..............θες να βαλεις και δευτερο skimmer εκτος sump,η θελεις να αντικαταστησεις αυτο που εχεις με ενα αλλο εξωτερικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 25 Μαίου 2010 #3 Share 25 Μαίου 2010 900 λίτρα νερό έχει ο φίλος μας το δεύτερο δεν θα είναι άσχημη ιδέα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 25 Μαίου 2010 #4 Share 25 Μαίου 2010 900? το πρωτο τι skimmer ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 25 Μαίου 2010 Author #5 Share 25 Μαίου 2010 Δεν θέλω να αντικαταστησω το ήδη υπάρχον. Να προσθεσω ενα δευτερο θέλω. Αυτο που εχω τωρα ειναι το TMC V2 1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 25 Μαίου 2010 #6 Share 25 Μαίου 2010 Και το καινουργιο τι θα ειναι?Νομιζω το πρωτο ειναι αρκετουτσικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 25 Μαίου 2010 #7 Share 25 Μαίου 2010 Αν ο κατασκευαστης αναφερει οτι μπορει να μπει external,τοτε κανενα προβλημα.Καλο θα κανει ενα 2ο skimmer και οχι κακο.Απλα υπολογισε οτι θα χρειαστεις μια αντλια μεγεθους αναλογα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη για το μοντελο που επελεξες,ωστε να στελνει νερο απο το sump στο εξωτερικο skimmer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 25 Μαίου 2010 #8 Share 25 Μαίου 2010 (edited) Δεν θέλω να αντικαταστησω το ήδη υπάρχον. Να προσθεσω ενα δευτερο θέλω. Αυτο που εχω τωρα ειναι το TMC V2 1500 Είμαστε στα ίδια λίτρα και είχα και εγω πριν το 1500 το οποίο κατάλαβα ότι δεν κάνει γιά αυτά τα λίτρα κυρίως όταν έβαλα στην θέση του ένα K&S....τρελλή διαφορά, σε σημείο τέτοιο που να φαντάζει το V2 1500 παιδικό.Θεωρώ ότι με ένα πολύ καλό simmer δεν χρειάζεσαι δεύτερο.Πρότασή μου....πούλησε το 1500 και πήγαινε γιά ένα αλά καλό εξωτερικό skimmer. Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2010 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Μαίου 2010 #9 Share 26 Μαίου 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος