john.drak 25 Μαίου 2010 #1 Share 25 Μαίου 2010 (edited) Γεια σας ξανά απο εμενα.Με λενε Γιαννη και ειμαι κατοχος ενος Jewel Rio 400.Σας παρουσιαζω μερικες φωτογραφιες απο το ενυδρειο μου οχι και τοσο καλες.Εξωπλισμος ειναι Rio 400 μαζι με το εσωτερικο φιλτρο με σφουγγαρια και τυρφη και ενα εξωτερικο Eheim Pro Electronic 2078 με Siporax & Substrat Αργοτερα θα γινει και μια αναλυτικη παρουσιαση με καλυτερες φωτογραφιες Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2010 - john.drak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Μαίου 2010 #2 Share 25 Μαίου 2010 Ωραίο το ενυδρείο σου εχει μόνο μια ατασθαλία. Στο άγριο περιβάλλον που έφτιαξες δεν δένουν τα κόι σκαλάρια τόσο καλά όσο θα έδεναν τα άγρια. Αλλά αυτό έχει να κάνει με προσωπικό γούστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Μαίου 2010 #3 Share 25 Μαίου 2010 Αστους να λενε .... Βουρ για δισκους ...... Τα εχεις ολα χαμηλο φωτισμο , λιτρα , αμμο ,γεωφαγο Y.G :Και ετσι οπως ειναι ειναι πολλη ωραιο .Μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 25 Μαίου 2010 #4 Share 25 Μαίου 2010 +1Βαλε δισκους στην ενυδρειαρα σου . Πολυ ωραιο στησιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Μαίου 2010 #5 Share 25 Μαίου 2010 ΟΧΙ ΔΙΣΚΟΥΣ Αν βάλει δίσκους θα είναι ένα από τα πολλά βιοτοπικά με δίσκους. Αν όμως κρατήσεις τα σκαλάρια θα έχεις ένα από τα λίγα βιοτοπικα με σκαλάρια ιδιαίτερα στην κατηγορία των μη φυτεμένων. Μην μπαίνεις στο τριπακη να βάλεις τους υπερτιμημένους δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Μαίου 2010 #6 Share 25 Μαίου 2010 ΟΧΙ ΔΙΣΚΟΥΣ Αν βάλει δίσκους θα είναι ένα από τα πολλά βιοτοπικά με δίσκους. Αν όμως κρατήσεις τα σκαλάρια θα έχεις ένα από τα λίγα βιοτοπικα με σκαλάρια ιδιαίτερα στην κατηγορία των μη φυτεμένων. Μην μπαίνεις στο τριπακη να βάλεις τους υπερτιμημένους δίσκους. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Μαίου 2010 #7 Share 25 Μαίου 2010 ΟΧΙ ΔΙΣΚΟΥΣ Αν βάλει δίσκους θα είναι ένα από τα πολλά βιοτοπικά με δίσκους. Αν όμως κρατήσεις τα σκαλάρια θα έχεις ένα από τα λίγα βιοτοπικα με σκαλάρια ιδιαίτερα στην κατηγορία των μη φυτεμένων. Μην μπαίνεις στο τριπακη να βάλεις τους υπερτιμημένους δίσκους. Ολοι εκει θα πατε καποτε ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαίου 2010 #8 Share 25 Μαίου 2010 Συμφωνω με το Χρηστο... Ειναι ενα πανεμορφο ενυδρειο!! Γιατι να γινει ακομα ενα δισκαδικο?? Μια χαρα ειναι τα σκαλαρια.... αν ήταν και altum θα ηταν ακομα καλυτερα!!! Αλλα αντε να βρεις altum... πραγματικα altum!! Nα το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Μαίου 2010 #9 Share 25 Μαίου 2010 Mην ακους κανεναν...Το ενυδρειο ειναι απνεμορφο...Αυτο που του λειπει ειανι τα πλεκο.... Θα σου προτεινα να βγαλεις τα σκαλαρια και τους Γεωφαγους και να το γεμισεις πλεκο Πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Μαίου 2010 #10 Share 25 Μαίου 2010 Μπράβο, πολύ ωραίος βιότοπος! Εντυπωσιακός!!! Τελικά τι αποφάσισες, σκαλάρια ή δίσκους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 25 Μαίου 2010 #11 Share 25 Μαίου 2010 πολύ δυνατό αποτέλεσμα φίλε! μου αρέσει που έχεις προσέξει την άσπρη άμμο, τα φυτά επιφανείας, το χαμηλό φωτισμό κλπ. Θα μου άρεσαν λίγο περισσότερα ξύλα και με πιο λεπτό κορμό. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες: ΜΗΝ αλλάξεις ψάρια, τα σκαλάρια σου είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Μαίου 2010 #12 Share 25 Μαίου 2010 (edited) Πολύ όμορφο ενυδρείο που κάνει τα ψάρια σου ευτυχισμένα!!! Διαφωνώ ως προς το βιότοπο,αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα. Κάποια στιγμή θα καταλήξεις στους δίσκους..... Και πέρα απο την πλακα,να χαίρεσαι το ενυδρείο σου κάθε στιγμή,αυτο ειναι το σημαντικότερο Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 25 Μαίου 2010 #13 Share 25 Μαίου 2010 Πανέμορφο το ενυδρείο σου,να το χαιρεσαι και να είναι πάντα υγειές!!! εγώ δεν θα άλλαζα σύνθεση (αν είχα την δυνατότητα θα προσθετα ένα ακόμα ενυδρείο με Δίσκους μόνο και γατόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.drak 25 Μαίου 2010 Author #14 Share 25 Μαίου 2010 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και για τις παρατηρήσεις σας!!! Όλη μου λέτε να το γυρίσω σε δίσκους αλλά τους μόνους δίσκους που θα έβαζα θα ήταν αγριοι.αλλα ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμενος.ευχαμαι στο μέλλον να μπορέσω να κάνω και αυτό το βήμα σε ένα άλλο ενυδρείο χωρίς να πειράξω αυτό και έχοντας τον χρόνο να το κάνω σωστά Θα κάνω σύντομα μια πιο αναλυτική περιγραφή με λεπτομέρεις τιμες και αρκετα καλυτερες φωτογραφιες (ο χρονος ειναι πραγματικα περιορησμενος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Μαίου 2010 #15 Share 25 Μαίου 2010 παντος επειδη ειμαστε και γειτονακια εαν θες να ξεφορτωθεις μερικη πιστια μην διστασεις να μου το πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Μαίου 2010 #16 Share 25 Μαίου 2010 ΟΧΙ ΔΙΣΚΟΥΣ Αν βάλει δίσκους θα είναι ένα από τα πολλά βιοτοπικά με δίσκους. Αν όμως κρατήσεις τα σκαλάρια θα έχεις ένα από τα λίγα βιοτοπικα με σκαλάρια ιδιαίτερα στην κατηγορία των μη φυτεμένων. Μην μπαίνεις στο τριπακη να βάλεις τους υπερτιμημένους δίσκους. +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 25 Μαίου 2010 #17 Share 25 Μαίου 2010 Φίλε το ενυδρείο σου είναι φοβερό, φαίνεται πως το φροντίζεις καλά! Μην ακούς κανένα, το θέμα είναι να έχεις τα ψάρια που αρέσουν σε σένα κι όχι ότι είναι της μόδας. Απλά παινεύουν το καλύβι τους μην πέσει και τους πλακώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Μαίου 2010 #18 Share 26 Μαίου 2010 Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου και τα ψαρια σου Τα πλατανοφυλλα στην επιφανεια του νερου, ειναι πρασινα/χλωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 26 Μαίου 2010 #19 Share 26 Μαίου 2010 Μην ακούς κανέναν άσ'το όπως έιναι! Ήθελα να σε ρωτήσω κι εγώ αυτό για τα πλατανόφυλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 26 Μαίου 2010 #20 Share 26 Μαίου 2010 Συγνώμη που απαντάω εγώ αλλά επειδή είναι ο γαμπρός μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα φύλλα έχουν ξεραθεί απλά είναι ακόμα πράσινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Μαίου 2010 #21 Share 26 Μαίου 2010 Συγνώμη που απαντάω εγώ αλλά επειδή είναι ο γαμπρός μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα φύλλα έχουν ξεραθεί απλά είναι ακόμα πράσινα. Ναι φυσικα, αν κοπουν τα φυλλα, καποια στιγμη θα ξεραθουν. Τα κοψατε ομως πρασινα απο το δεντρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.drak 26 Μαίου 2010 Author #22 Share 26 Μαίου 2010 καλησπερα παιδια! Τα φυλλα τα εκοψα χλωρα απο το δεντρο και μετα απο ενα μηνα περιπου πλυθηκαν καλα και τα εβαλα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Μαίου 2010 #23 Share 26 Μαίου 2010 καλησπερα παιδια! Τα φυλλα τα εκοψα χλωρα απο το δεντρο και μετα απο ενα μηνα περιπου πλυθηκαν καλα και τα εβαλα στο ενυδρειο. Κανε αναζητηση για τα φυλλα στο φορουμ να μη χαλαμε το τοπικ εδω. Τα φυλλα πρεπει να εχουν ξεραθει πριν τα κοψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata 28 Μαίου 2010 #24 Share 28 Μαίου 2010 Μπραβο ρε ψηλε. Το εκανες κουκλα.Πολυ καλη δουλεια και προσεγμενη. Υπεροχα τα σκαλαρια και ας μην ειναι αγρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.drak 29 Μαίου 2010 Author #25 Share 29 Μαίου 2010 Κανε αναζητηση για τα φυλλα στο φορουμ να μη χαλαμε το τοπικ εδω. Τα φυλλα πρεπει να εχουν ξεραθει πριν τα κοψουμε. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία , τα φύλλα τα έβγαλα απο μέσα & τα αντικατέστησα με καινουργια τα οποία ηταν ξεραμένα εξαρχής και τα εβαλα αφου πρώτα τα έβρασα πρώτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος