rafa 24 Μαίου 2010 #1 Share 24 Μαίου 2010 Το ενυδρειο μου.Πως σας φαινετε? Διαστάσεις:60*40*30 Όγκος:60lt Ψαρια:2 χρυσοψαρα Carassius auratus Φιλτρο:Eheim pick up 2006 Λίπανση:Dennerle V30 Complete Παροχή CO2:- Φωτισμός:15 watt Διάρκεια φωτισμού: 11 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 24 Μαίου 2010 #2 Share 24 Μαίου 2010 (edited) ελάττωσε την φωτοπερίοδο σε 7-8 ώρες φίλτρο θα χρειαστείς ποιο μεγάλο ακόμα καλύτερα ένα εξωτερικό στην φώτο 3 φένοντε 4-5 χρυσόψαρα Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2010 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 24 Μαίου 2010 #3 Share 24 Μαίου 2010 καλη προσπαθεια,,,,,,,,,,ομορφο αι απλο,,,,,προσπαθησε να μην εχεις πολλα ψαρακια,,,,θα ειναι καλυτερα γ αυτα,,,,3 ειναι καλα,,,,,,μπραβο,!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Μαίου 2010 #4 Share 24 Μαίου 2010 Το σκουρο ψαρακι στην μεση γιατι μου φαινετε για κογκολεζο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 24 Μαίου 2010 #5 Share 24 Μαίου 2010 Το σκουρο ψαρακι στην μεση γιατι μου φαινετε για κογκολεζο? Γιατί είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Μαίου 2010 #6 Share 24 Μαίου 2010 Aν προσέξατε η τελευταία φώτο είναι πιο παλιά γιατί το ξύλο δεν έχει πιάσει άλγη. Οπότε τα ψάρια είναι δυο τώρα. Εμένα μου αρέσει γιατί σπάνια βλεπουμε ενυδρεία για χρυσόψαρα.. Καλή συνέχεια με περισσότερα λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Μαίου 2010 #7 Share 24 Μαίου 2010 Κι εις ανώτερα με μεγαλύτερο ενυδρείο για τα ψαράκια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafa 25 Μαίου 2010 Author #8 Share 25 Μαίου 2010 Αποφασισα να παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο! Εχετε να μου προτεινετε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 25 Μαίου 2010 #9 Share 25 Μαίου 2010 Αποφασισα να παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο!Εχετε να μου προτεινετε κατι? σε λίτρα εννοείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 25 Μαίου 2010 #10 Share 25 Μαίου 2010 Ωραίο το ενυδρείο σου... Συνέχισε έτσι με το ίδιο μεράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Μαίου 2010 #11 Share 25 Μαίου 2010 Μπράβο, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου! Αποφασισα να παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο! Εχετε να μου προτεινετε κατι? Εξαρτάται πόσο μεγαλύτερο θες εσύ, αν το σηκώνει η τσέπη σου κτλ. Και βέβαια τα λίτρα εξαρτιόνται και από το τι ψαράκια θα θες να βάλεις μετά! Πρέπει να έχεις κάτι στο μυαλό σου από πριν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafa 25 Μαίου 2010 Author #12 Share 25 Μαίου 2010 Αποφασισα να παρω ενα Juwel Rio 240.Το προοριζω για φυτεμενο με guppy ,molly, neon tetra και swordtail? Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Μαίου 2010 #13 Share 25 Μαίου 2010 (edited) Τα molly, τα guppy και οι ξιφοφόροι που αναφέρεις είναι ζωοτόκα, και ζουν σε τελείως διαφορετικές τιμές νερού από τα tetras. Τα ζωοτόκα θέλουν σκληρό νερό, ενώ τα tetras σχετικά μαλακό, και pH περίπου 6,5. Εξάλλου, αν πάρεις τόσο μεγάλο ενυδρείο δεν νομίζω πως θα ήταν καλό να περιοριστείς στα ζωοτόκα, χωρίς να έχω κάτι εναντίον αυτών των ψαριών. Απλά σε τόσα πολλά λίτρα έχεις αρκετές καλές επιλογές, κατά τη γνώμη μου, καλύτερες από τα ζωοτόκα! Μπορείς αν θες τόσο πολύ ζωοτόκα, να βγάλεις από αυτό το ενυδρείο τα χρυσόψαρα που έχεις, καθώς είναι άλλωστε και για περισσότερα λίτρα, και να το γεμίσεις με ζωοτόκα! Πρόσεξε όμως και το πρόβλημα του <<υβριδισμού>> μεταξύ τους! Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafa 26 Μαίου 2010 Author #14 Share 26 Μαίου 2010 Τα molly, τα guppy και οι ξιφοφόροι που αναφέρεις είναι ζωοτόκα, και ζουν σε τελείως διαφορετικές τιμές νερού από τα tetras. Τα ζωοτόκα θέλουν σκληρό νερό, ενώ τα tetras σχετικά μαλακό, και pH περίπου 6,5. Εξάλλου, αν πάρεις τόσο μεγάλο ενυδρείο δεν νομίζω πως θα ήταν καλό να περιοριστείς στα ζωοτόκα, χωρίς να έχω κάτι εναντίον αυτών των ψαριών. Απλά σε τόσα πολλά λίτρα έχεις αρκετές καλές επιλογές, κατά τη γνώμη μου, καλύτερες από τα ζωοτόκα! Μπορείς αν θες τόσο πολύ ζωοτόκα, να βγάλεις από αυτό το ενυδρείο τα χρυσόψαρα που έχεις, καθώς είναι άλλωστε και για περισσότερα λίτρα, και να το γεμίσεις με ζωοτόκα! Πρόσεξε όμως και το πρόβλημα του <<υβριδισμού>> μεταξύ τους! Τι ψαρια μου προτεινεις να βαλω στο μεγαλο το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 26 Μαίου 2010 #15 Share 26 Μαίου 2010 Πολυ ωραιο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος