diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #76 Share 16 Ιουνίου 2010 Συνεχιζεις να καταλαβαινεις ... οτι θελεις κι'ακομα δεν πηγαμε στο στεκι του Aquazone για μπυρες ... εγω δεν ειπα δεν γινετε (πιστευω εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι γνωριζω πολυ καλα τι γινετε και τι οχι) ... ειπα ειναι λαθος σαν κινηση απο ηθικης πλευρας. Πρεπει να μας διέπει αγαπη για τα ζωντανα που φιλοξενουμε ... κι' αυτο που προσπαθουν καποιοι να περασουν .... εγω ΔΕΝ το λεω ετσι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #77 Share 16 Ιουνίου 2010 Α.............κι απ'οτι βλεπω στη φωτογραφια που εβαλες,μαλλον προκειται για δισκακια που δεν ειναι και τοσο σοι. Σαν πυραυλακια ειναι καποια,εχω δει κι εδω παρομοια. Να διευκρινησω οτι η φωτογραφια ειναι του Stendker ... μην εχουμε και τιποτα προβληματα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #78 Share 16 Ιουνίου 2010 Μη λες ποτε πραγματα τα οποια δεν προκειται να κανεις.Τοσο καιρο δεν εβαλες φωτογραφια δικη σου.Τωρα θα βαλεις; Εχω βαλει ομως video ... μη γινεσαι κακος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουνίου 2010 #79 Share 16 Ιουνίου 2010 Συνεχιζεις να καταλαβαινεις ... οτι θελεις κι'ακομα δεν πηγαμε στο στεκι του Aquazone για μπυρες ... εγω δεν ειπα δεν γινετε (πιστευω εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι γνωριζω πολυ καλα τι γινετε και τι οχι) ... ειπα ειναι λαθος σαν κινηση απο ηθικης πλευρας. Πρεπει να μας διέπει αγαπη για τα ζωντανα που φιλοξενουμε ... κι' αυτο που προσπαθουν καποιοι να περασουν .... εγω ΔΕΝ το λεω ετσι.- Καταλαβαινω αυτο που πρεπει ωρε Νικολα. Οτι προκειται για διαβιωση,και για πληρη αναπτυξη,και μαλιστα σε 120 και οχι 180 λιτρα......... Αγνωστες οι βουλες των δισκων.............. Επισης...........λες εγω να μην γνωριζω τι γινεται και τι οχι;;;;Ασε που δεν εχω ξαναμιλησει Απο αγαπη για τα ζωα μπολικη Νικο.Το σπιτι μου ειναι ζωολογικος κηπος.Με τους ανθρωπους εγω τραβαω ζορι,και δεν το λεω για σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #80 Share 16 Ιουνίου 2010 Αγνωστες δεν ειναι οι βουλες των δισκων αλλα των ανθρωπων ... οπως κι'εσυ σωστα αναφερεις.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος