Andreas301 26 Αυγούστου 2010 #26 Share 26 Αυγούστου 2010 Καλό αλλά όχι τόσο καλό όσο παλιά. Πάντως περάσαμε ένα ωραίο απόγευμα. Η μοναδική καλή ατάκα ? Bruce Willis : Whats his f... problem ? Stallone: He wants to be presindent. (για τον έτερο της παρέας Σβαρτσενέγκερ) αλλά και πάλι όπως είπε και ο Νίκος δεν πας για το σενάριο Κατά τα άλλα, παρατήρησα πάρα πολλές γυναίκες στο σινεμά (περισσότερες από τους άντρες). Σ' αυτό το έργο ? Τι έγινε ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Αυγούστου 2010 #27 Share 26 Αυγούστου 2010 Tην κατεβασα απο νετ και την ειδα (δεν ειμαστε για σινεμαδες ) Καλη αλλα ..... κατι ελειπε ... (ποπ κορν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Αυγούστου 2010 Author #28 Share 26 Αυγούστου 2010 Κατά τα άλλα, παρατήρησα πάρα πολλές γυναίκες στο σινεμά (περισσότερες από τους άντρες). Σ' αυτό το έργο ? Τι έγινε ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια ??? Εγώ πήγα σε απογευματινή παράσταση (19:30) και ήμασταν 3 φίλοι, ένα ζευγάρι ηλικίας 50-55 ετών (ο σύζυγος κλασσική παρακμιακή φάτσα), μία παρέα από πιτσιρικάδες (κάπου 15 ετών) και 2 νεαρά ζευγάρια. Αυτοί ήμασταν όλοι κι όλοι και το χαβαλεδιάσαμε τα μάλα Αυτό που λες το είχα πάθει στο . Εκεί που περίμενα να δω κάφρους και τελειωμένους, η αίθουσα είχε γεμίσει από το θηλυκό στοιχείο, νεαρής ηλικίας και ιδιαίτερα ενδιαφέροντος παρουσιαστικού (γκομενάκια με μία λέξη ). Η αλήθεια είναι πως έχουν αρχίσει να εισβάλουν στην προσωπική μας ζωή και πλέον βλέπω ως μοναδικό πύργο ανδρισμού το ποδόσφαιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος