pozeras13 22 Ιουνίου 2010 #126 Share 22 Ιουνίου 2010 φτου-φτου-φτου... Ευχαριστω! ))) Όμως τα χαζούλικα δεν θέλουν να φάνε τίποτα εκτος τη ζωντανή αρτέμια... Αυτό με προβληματίζει...((( δυστυχως δεν ξερω...εγω στα γκαπι οταν δεν ηθελαν μια τροφη περιμενα να πεινασουν και μετα την ετρωγαν...τωρα αυτα ειναι μικρα και θελουν καλο φαι τακτικα...δεν ξερω να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Ιουνίου 2010 #127 Share 23 Ιουνίου 2010 Τι τροφή να τους πάρω για να τους αρέσει?Θέλω να ξεφύγω από τι ζωντανή artemia. Όλες οι τροφές εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τροφή αρκεί να είναι σε μέγεθος που να χωράει στο στόμα τους. Καλό είναι να έχεις και ποικιλία τροφών για να παίρνουν όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Αν κάποια έχουν καλομάθει στην αρτέμια, μην ανησυχείς... Θα πεινάσουν και θα φάνε! Φρόντισε μόνο να είσαι stand by για να δίνεις συχνά από μικρές ποσότητες τροφής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Ιουνίου 2010 #128 Share 23 Ιουνίου 2010 Πανεμορφα μορακιαααα! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 26 Ιουνίου 2010 Author #129 Share 26 Ιουνίου 2010 Ευχάριστο σε όλους σας. Τα μωρά μεγαλώνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιουνίου 2010 #130 Share 26 Ιουνίου 2010 τα λογια ειναι φτωχα για να περιγραψουν και τη δικη σου αγαπη και μερακι για τα ψαρακια σου. να τα χαιρεσαι και να ειναι υγειοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Ιουνίου 2010 #131 Share 26 Ιουνίου 2010 Τέλεια τα μικρούλια σου Να τα χαίρεσαι!!! Είναι πανέμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 26 Ιουνίου 2010 #132 Share 26 Ιουνίου 2010 Πολύ ομορφα τα μωρακια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 28 Ιουνίου 2010 Author #133 Share 28 Ιουνίου 2010 Thenx-Thenx-Thenx ))) Το πρώτο μας βιντεάκι... (5 weeks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Ιουνίου 2010 #134 Share 28 Ιουνίου 2010 Thenx-Thenx-Thenx ))) Το πρώτο μας βιντεάκι... (5 weeks) πολυ ευκρινες βιντεο! πανεμορφα και τα ψαρια και το ενυδρειο και μου αρεσει πολυ και το στησιμο!! η αερανλτια μηπως ειναι too much και χανεις ολο το διοξειδιο για τα φυτα, αλλα και στρεσαρονται τα ψαρια? βεβαια δεν ξερω και σιγουρα...απλα λεω.. αψογη προσπαθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Ιουνίου 2010 #135 Share 29 Ιουνίου 2010 Ωραιο βιντεακη.Εγω εχω ποικιλια χρωματων μεχρι και ροζ μωρα υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 29 Ιουνίου 2010 Author #136 Share 29 Ιουνίου 2010 Αχ, πρέπει να είναι πανέμορφα! Βάλε μας και μερικές φωτό Γιώργο ))) Εγώ έχω μονο 15-16 μωρά και έχω ποικιλία χρωμάτων, και φαντάζομαι ποσο έχεις εσύ!!! Αφού έχεις πολύ πιο πολλά μωράκια! ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Ιουνίου 2010 #137 Share 29 Ιουνίου 2010 Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 1 Ιουλίου 2010 Author #138 Share 1 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω παιδιά. Δυστυχώς, χτες έχασα ένα μωρό. Δεν ξέρω από τι πεθανε. Έχουνε κολλήσει τα πτερύγια του και δεν μπορούσε να τα ανοίξει. Σαν παραλύσει έπαθε. Ήτανε στο βυθό ξαπλωμένο και δεν μπορούσε να ανεβεί για να πάρει μια ανάσα. Το έβγαλα και έβαλα στο ποτήρι... έχει μείνει κολλημένο στη επιφάνεια του νερού και δεν κουνιότανε καθόλου.... Εκεί σε 10 ώρες πέθανε. ((( Βλέπω μερικά μωρά έχουνε λίγο φαγωμένες ουρές, ίσος άρχισαν να τσακώνονται? Από τόσο νωρίς? Υπάρχει περίπτωση??? Έχουμε και τρεις νέους φίλους στο ενυδρείο. Τρία όμορφα σαλιγκάρια. Σημερινές φωτογραφίες: ξέρετε πως λέγονται αυτά τα σαλιγκάρια? Ξέρω μονο τη Ζέμπρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Ιουλίου 2010 #139 Share 1 Ιουλίου 2010 1 Δυστυχώς, χτες έχασα ένα μωρό. Δεν ξέρω από τι πεθανε. Έχουνε κολλήσει τα πτερύγια του και δεν μπορούσε να τα ανοίξει. Σαν παραλύσει έπαθε. Ήτανε στο βυθό ξαπλωμένο και δεν μπορούσε να ανεβεί για να πάρει μια ανάσα. Το έβγαλα και έβαλα στο ποτήρι... έχει μείνει κολλημένο στη επιφάνεια του νερού και δεν κουνιότανε καθόλου.... Εκεί σε 10 ώρες πέθανε. ((( Βλέπω μερικά μωρά έχουνε λίγο φαγωμένες ουρές, ίσος άρχισαν να τσακώνονται? Από τόσο νωρίς? Υπάρχει περίπτωση??? 2 Έχουμε και τρεις νέους φίλους στο ενυδρείο. Τρία όμορφα σαλιγκάρια. ξέρετε πως λέγονται αυτά τα σαλιγκάρια? Ξέρω μονο τη Ζέμπρα. 1. Προτεινω για καλυτερη και υπευθυνη ενημερωση να ανοιξεις θεμα στις ασθενειες αφου συμπληρωσεις και τη φορμα που ειναι στις ανοικoινωσεις της κατηγοριας (pin). Θα υπαρχουν πολλα οφελη. Και εσυ μπορει να μαθεις την αιτια και να την αποφυγεις στο μελλον και οι αλλοι θα ενημερωθουν. 2. Το ιδιο προτεινω και για τα σαλιγγαρια, να ανοιξεις νεο θεμα στη κατηγορια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Ιουλίου 2010 #140 Share 1 Ιουλίου 2010 1. Προτεινω για καλυτερη και υπευθυνη ενημερωση να ανοιξεις θεμα στις ασθενειες αφου συμπληρωσεις και τη φορμα που ειναι στις ανοικoινωσεις της κατηγοριας (pin). Θα υπαρχουν πολλα οφελη. Και εσυ μπορει να μαθεις την αιτια και να την αποφυγεις στο μελλον και οι αλλοι θα ενημερωθουν. 2. Το ιδιο προτεινω και για τα σαλιγγαρια, να ανοιξεις νεο θεμα στη κατηγορια τους Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο... Περιμένουμε ενημερώσεις κυρίως για το θέμα των ουρών και του νεκρού ψαριού, καθότι οι φωτογραφίες δεν μου φαίνονται φυσιολογικές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 2 Ιουλίου 2010 Author #141 Share 2 Ιουλίου 2010 Περιμένουμε ενημερώσεις κυρίως για το θέμα των ουρών και του νεκρού ψαριού, καθότι οι φωτογραφίες δεν μου φαίνονται φυσιολογικές! οι συνθήκες δεν έχουνε αλλάξει από τη προηγουμενη φορα... τα έχω ξαναγράψει στο άλλο θέμα "φτιάχνω μονομαχοενυδρειο"... Κατά τα αλλα τα μωρά είναι καλά. Χτες βρήκα μια φωλια γεμάτη με αυγά... έχει πέσει το χώρισμα ανάμεσα στους γονείς και τα ψαρακια βρεθήκανε μαζί... (Ήτανε στο μικρό ενυδρείο που τους έχω κάνει θεραπεία με Bactopure)...Τώρα τι τα κάνω με τι φωλια? Θα είναι ένταξη? Εννοώ πολυ λίγος καιρός πέρασε μετα τη αρρώστια... (8 ημέρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 2 Ιουλίου 2010 #142 Share 2 Ιουλίου 2010 Δεν επρεπε κατα την γνωμη μου να τα βαλεις μαζι γιατι θα ταλεπωρηθουν τα μωρα απο την θερμοκρασια. Επεισης τι θα τα κανεις το καλοκαιρι με τις διακοπες?Εαν φυγεις θα υπαρχει πολυ εξατμιση νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 4 Ιουλίου 2010 Author #143 Share 4 Ιουλίου 2010 Τα μωράκια μεγαλώνουν είναι περίπου 2 εκατοστά τα πιο μεγάλα... και 1 εκατοστό τα πιο μικρά. Όταν τα τραβάω φωτογραφίες με φλας είναι μπλε-πράσινα-μοβ...όταν τα τραβάω χωρίς το φλας βγαίνουν σκούρα μοβ και ανοικτό μπεζ χρώμα με δίχρωμα πτερύγια.... βεβαια θα αλλάξουν το χρώμα τους πολλές φορες πιστεύω μέχρι να μεγαλώσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 4 Ιουλίου 2010 Author #144 Share 4 Ιουλίου 2010 Δεν επρεπε κατα την γνωμη μου να τα βαλεις μαζι γιατι θα ταλεπωρηθουν τα μωρα απο την θερμοκρασια. Επεισης τι θα τα κανεις το καλοκαιρι με τις διακοπες?Εαν φυγεις θα υπαρχει πολυ εξατμιση νερου. Ήτανε απρόβλεπτη γεννα. Έχεις δίκιο για τι ζεστη Γιώργο. Όμως αυτό το καλοκαίρι δεν προβλέπω διακοπές... εδώ θα είμαι. Μη σας πω τίποτα για τη κρίση και λοιπά... Τελικά βγήκαν μονο 3 μωρά... δεν ξέρω τι να τα κάνω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 8 Ιουλίου 2010 Author #145 Share 8 Ιουλίου 2010 Betta Splendens 47 days Offtopic: Μy Cockatiels Parrots 24 hours )) Ολοι γύρο μου αναπαράγονται!!! )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Ιουλίου 2010 #146 Share 8 Ιουλίου 2010 Ολοι γύρο μου αναπαράγονται!!! )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 11 Ιουλίου 2010 Author #147 Share 11 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολυ τον Σπύρο (Delta66) και των Παναγιώτη (PsyTranser) για τα υπέροχα φυτά που μου χάρισαν. Τα ψαράκια τρελαίνονται απο τη χαρά τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Ιουλίου 2010 #148 Share 11 Ιουλίου 2010 Πάρα πολύ όμορφο το set up σου. Σίγουρα και τα ψαράκια θα το απολαμβάνουν περισσότερο. Περιμένουμε ενημερώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 12 Ιουλίου 2010 #149 Share 12 Ιουλίου 2010 Ζούγκλα θα γίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Ιουλίου 2010 #150 Share 14 Ιουλίου 2010 Ωραια τα εστησες. Τωρα υπομονη να παρουν τα φυτα τη φορμα τους μεγαλωνοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος