vasilis_kiato 21 Μαίου 2010 #1 Share 21 Μαίου 2010 Χαιρετώ όλα τα μέλη του Aquazone! Ελπίζω είμαι ευνοούμενος της βοήθειας σας,καθώς αρχάριος, ώστε να γνωρίσω τα μυστικά του ενυδρείου και να δημιουργήσω το κατάλληλο τόπο διαμονής του Μπάμπη. Το χρυσοψαρό μου...χαχαχα Λίγα λόγια για μένα... Με λένε Βασίλη, είμαι 23 χρονών και κατάγομαι απο το Κιάτο Κορινθίας. Θα με χαρακτήριζα ως ειλικρινή, τελειομανή και ελαφρώς οξύθυμο. Τα ζώα που έχω την τιμή να φροντίζω,εκτός του αδερφού μου (χαχα), είναι 2 σκυλάκια γκριφόν, καναρίνια και πλέον ένα χρυσόψαρο. Η ιδέα της ενυδροφιλίας... Όπως όλοι νομίζω άλλωστε απο αυτό το φόρουμ είναι η αγάπη μας για τα ζώα. Η εκτροφή μου εδώ και 2 χρόνια με τα καναρίνια (τα οποία λατρεύω) μου έμαθε κάποια πράγματα. Πρώτον: Τα κατοικίδια πτηνά και ψάρια τυγχανουν της αθλίας αντιμετόπισης τους ως τα αναλλώσιμα κατοικίδια (πόσες φορές ακούμε την φράση ''Πέθανε? Δεν πειραζει. Θα πάρουμε άλλο...'') και στην καλύτερη τους παραμέληση, εγκατάληψη και βασανισμό ιδίως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Δεύτερον: Μέσω της αγάπης για τα καναρίνια ενός φίλου έμαθα για την σωστή διατροφή, την δύσκολη μέθοδο της αναπαραγωγής, την φροντίδα και την υγιεινή του ωδικου μας φίλου. Να σας πω κατι...άξιζε καθε λεπτό που πέρασα μελετώντας βιβλία, ψάχνοντας στο ίντερνετ, μιλώντας με γνώστες και περνώντας ωρες πάνω απο τα καναρίνια μου. Τι καλύτερο όταν βγαίνουν απο τα αυγά τα μικρά! Νομίζω κατι τέτοιο ισχυεί και για τα ψάρια. Τέλος θα ηθελα να αναφέρω οτι γνώρισα το ωραιο φόρουμ σας απο την παράξενη συμπεριφορά του χρυσοψαρου μου και της προσπαθειας μου να το σώσω όταν καθόταν στον πάτο της 1,5 λίτρου γυάλας όπου το έφερε πριν 3 μέρες η μητέρα μου. Η βοηθεια του φορουμ σας ηταν πολιτιμη και σας ευχαριστω και εγώ...και ο Μπάμπης (χαχα). Με εκτίμηση Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Μαίου 2010 #2 Share 21 Μαίου 2010 Καλως ηρθες Μιας και κανεις εκτροφη καναρινιων βρες απο εδω μεσα τον ΚΑΝΑΡΙΝΙ εχει και αυτος την ιδια μουρλια με σενα Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 21 Μαίου 2010 #3 Share 21 Μαίου 2010 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Μαίου 2010 #4 Share 21 Μαίου 2010 Καλως όρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 21 Μαίου 2010 #5 Share 21 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 21 Μαίου 2010 #6 Share 21 Μαίου 2010 Καλως ηρθες στην ενυδρειοπαρεα μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαίου 2010 #7 Share 21 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 21 Μαίου 2010 #8 Share 21 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 21 Μαίου 2010 #9 Share 21 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Μαίου 2010 #10 Share 21 Μαίου 2010 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takoss 31 Μαίου 2010 #11 Share 31 Μαίου 2010 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismini 31 Μαίου 2010 #12 Share 31 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαίου 2010 #13 Share 31 Μαίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βασίλη ! Μιά χαρά τα λες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2075 5 Ιουνίου 2010 #14 Share 5 Ιουνίου 2010 Χαιρετώ όλα τα μέλη του Aquazone! Ελπίζω είμαι ευνοούμενος της βοήθειας σας,καθώς αρχάριος, ώστε να γνωρίσω τα μυστικά του ενυδρείου και να δημιουργήσω το κατάλληλο τόπο διαμονής του Μπάμπη. Το χρυσοψαρό μου...χαχαχα Λίγα λόγια για μένα... Με λένε Βασίλη, είμαι 23 χρονών και κατάγομαι απο το Κιάτο Κορινθίας. Θα με χαρακτήριζα ως ειλικρινή, τελειομανή και ελαφρώς οξύθυμο. Τα ζώα που έχω την τιμή να φροντίζω,εκτός του αδερφού μου (χαχα), είναι 2 σκυλάκια γκριφόν, καναρίνια και πλέον ένα χρυσόψαρο. Η ιδέα της ενυδροφιλίας... Όπως όλοι νομίζω άλλωστε απο αυτό το φόρουμ είναι η αγάπη μας για τα ζώα. Η εκτροφή μου εδώ και 2 χρόνια με τα καναρίνια (τα οποία λατρεύω) μου έμαθε κάποια πράγματα. Πρώτον: Τα κατοικίδια πτηνά και ψάρια τυγχανουν της αθλίας αντιμετόπισης τους ως τα αναλλώσιμα κατοικίδια (πόσες φορές ακούμε την φράση ''Πέθανε? Δεν πειραζει. Θα πάρουμε άλλο...'') και στην καλύτερη τους παραμέληση, εγκατάληψη και βασανισμό ιδίως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Δεύτερον: Μέσω της αγάπης για τα καναρίνια ενός φίλου έμαθα για την σωστή διατροφή, την δύσκολη μέθοδο της αναπαραγωγής, την φροντίδα και την υγιεινή του ωδικου μας φίλου. Να σας πω κατι...άξιζε καθε λεπτό που πέρασα μελετώντας βιβλία, ψάχνοντας στο ίντερνετ, μιλώντας με γνώστες και περνώντας ωρες πάνω απο τα καναρίνια μου. Τι καλύτερο όταν βγαίνουν απο τα αυγά τα μικρά! Νομίζω κατι τέτοιο ισχυεί και για τα ψάρια. Τέλος θα ηθελα να αναφέρω οτι γνώρισα το ωραιο φόρουμ σας απο την παράξενη συμπεριφορά του χρυσοψαρου μου και της προσπαθειας μου να το σώσω όταν καθόταν στον πάτο της 1,5 λίτρου γυάλας όπου το έφερε πριν 3 μέρες η μητέρα μου. Η βοηθεια του φορουμ σας ηταν πολιτιμη και σας ευχαριστω και εγώ...και ο Μπάμπης (χαχα). Με εκτίμηση Βασίλης Καλως όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts