Wind-sa 16 Ιουνίου 2010 Author #51 Share 16 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω πολύ Νίκο. Τώρα έχω στο ενυδρείο υπέροχη ψιλή μπεζ άμμο. Δεν πέταξα τίποτα, όλα αφίσα όπως ήτανε, μονο καθάρισα τα τζαμια με ζεστό νερό. Από παλιό νερό έχω κράτηση το μισό...(δυστυχώς το άλλο μισό το πέταξα πριν να διαβάσω το μήνυμά σου Νίκο)... Συμπλήρωσα φρέσκο νερό που έχω ετοιμάσει 30 ώρες προτούν με αντιχλοριο. Τώρα στο ενυδρείο έχει μικρές μπουρμπουλήθρες από αέρα στα τζαμια. Δουλεύει το φίλτρο και αερισμός. Το νερό είναι διάφανο. Μετρήσεις μηδενικές. Μέσα γαρίδες και σαλιγκάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 16 Ιουνίου 2010 Author #52 Share 16 Ιουνίου 2010 τα σκουλήκια δεν ήτανε τόσο μεγάλα... μικροσκοπικά θα έλεγα... εδώ είναι μια φωτογραφία όταν εμφανίστηκαν στο ενυδρείο με τα μωρά... τα βλέπετε στα τζαμια... μόλις έβαλα τα σαλιγκάρια εξαφανίστηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Ιουνίου 2010 #53 Share 16 Ιουνίου 2010 Απο τι φαινεται δεν ειναι πλαναρια .Καμια κοντινη εικονα υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Ιουνίου 2010 #54 Share 16 Ιουνίου 2010 (edited) Τώρα στο ενυδρείο έχει μικρές μπουρμπουλήθρες από αέρα στα τζαμια. Αυτό είναι γιατί έπλυνες τα τζάμια με καυτό νερό. Σε ένα ενυδρείο ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τον καιρό αποκτούν βιολογία. Ακόμα και τα τζάμια σε ένα παλιό ενυδρείο, αν τα πιάσεις εσωτερικά νιώθεις μία γλίτσα. Αυτή η γλίτσα έχει εξαφανιστεί από σένα, αλλά θα επανέλθει λίαν συντόμως. Το σκουλήκι του βίντεο δεν είναι μεγάλο. Το ζουμ είναι μεγάλο Βέβαια αυτά που δείχνεις στην φωτογραφία μοιάζουν για πολύ μικρά. Το κύριο ερώτημα είναι αν είναι πλακέ ή κυλινδρικά. Αν είναι πλακέ είναι πλανάρια. Αν είναι κυλινδρικά είναι κάποιο είδος tubifex. Δεν ξέρω αν πρόσεξες σε ΑΥΤΟ το βίντεο που σου έβαλα και στο άλλο θέμα στο 4:09 λεπτό... Εμφανίζεται ένα σκουληκάκι πάνω στο τζάμι. Αν μοιάζει με αυτό, τότε έχουμε να κάνουμε με tubifex και θέλει μία σχετική προσοχή! Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος