NMANCER 13 Ιουλίου 2006 #1 Share 13 Ιουλίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΒΕΤΤΑ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΑ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΑΣΠΡΟ. ΤΑ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Ιουλίου 2006 #2 Share 13 Ιουλίου 2006 Από ότι φαίνεται μάλλον οφειλώταν σε στρέςς αλλά για καλό και για κακό παρακολούθησετα αυτές τις μέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 13 Ιουλίου 2006 #3 Share 13 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο! Να αλλάζουν τόσο γρήγορα χρώματα! Τι μπορεί να τα στρέσαρε τόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 13 Ιουλίου 2006 #4 Share 13 Ιουλίου 2006 Εκανες αλλαγη νερου; Με τι αλλα ψαρια τις εχεις; Θα συμφωνησω πως ειναι λογω στρες το εχω παθει κι εγω πριν χρονια οταν ειχα δωσει να μου κρατησουν εναν πανεμορφο μπλε bettako και μου τον φεραν, λογω της μεταφορας με το αμαξι, καταλευκο. Το χρωμα επανηλθε την επομενη μερα και μου εζησε 3,5 χρονια ο μικρουλη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMANCER 13 Ιουλίου 2006 Author #5 Share 13 Ιουλίου 2006 ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 13 Ιουλίου 2006 #6 Share 13 Ιουλίου 2006 Μην τους αφηνεις μαζι ολη την ωρα δεν τους κανει καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος