PsyTrancer 19 Μαίου 2010 #1 Share 19 Μαίου 2010 Οπου μου ειπαν οτι υπαρχουν κ πηρα τηλ ολοι μου ειπαν οτι εξαντληθηκαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 19 Μαίου 2010 Author #2 Share 19 Μαίου 2010 Τα cpd τελικα βρεθηκαν στον πειραια(γρηγοριου λαμπρακη). Αν κ ο υπαλληλος που μιλησα μου ειπε πως δεν εχουν(κ οτι θα φερουν σε 3 βδομαδες κιολας)-πηγε φιλος εκει κ τα βρηκε !!! τι να πουμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 28 Αυγούστου 2010 #3 Share 28 Αυγούστου 2010 Τα cpd τελικα βρεθηκαν στον πειραια(γρηγοριου λαμπρακη). Αν κ ο υπαλληλος που μιλησα μου ειπε πως δεν εχουν(κ οτι θα φερουν σε 3 βδομαδες κιολας)-πηγε φιλος εκει κ τα βρηκε !!! τι να πουμε τωρα... τα cpd κανονικα ετσι λεγονται..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Αυγούστου 2010 #4 Share 28 Αυγούστου 2010 τα cpd κανονικα ετσι λεγονται..?? Κοιτα στην κατηγορια Γλυκο νερο > Προφίλ ψαριών γλυκού νερού .... για Danio margaritatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Αυγούστου 2010 #5 Share 28 Αυγούστου 2010 μου ειπαν και στο γνωστο καταστημα στη κηφισια που πηγα την τριτη οτι πεμπτη θα εχουν. οποτε τωρα ειναι σαββατο και εχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος