Geosid 15 Οκτωβρίου 2012 #501 Share 15 Οκτωβρίου 2012 ναι είναι πολύ ανώμαλοι, άκου που σου λέω... ενυδρειοβλεψείες... αφού έχουν και κάμερα να τραβάει!!! Και η ανωμαλια εχει τη γλυκα της Βαγγελη.... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2012 Author #502 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε Γιωργαρε..... το ξερω οτι είσαι πολύ business αλλα ρε φίλε θα βρεις λίγο χρόνο και για μας!!! Οποτε έτσι θα έχεις ένα λογο παραπανω να έρθεις!! Ελα με το εργαλείο σου λεμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Οκτωβρίου 2012 #503 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Βαλε μια φωτο να δουμε πως ειναι το ενυδρειο τωρα και απο εκει και περα ερχομαι( οταν βρεθει χρονος ) με το ''εργαλειο'' Θελω να ξερω στο περιπου τι θα ''συναντησω'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Οκτωβρίου 2012 #504 Share 15 Οκτωβρίου 2012 "εργαλεια",ματια ακουω.....τι να πω...πολυ υποπτα τα πραγματα!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex piraeus 15 Οκτωβρίου 2012 #505 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Βαλε μια φωτο να δουμε πως ειναι το ενυδρειο τωρα και απο εκει και περα ερχομαι( οταν βρεθει χρονος ) με το ''εργαλειο'' Θελω να ξερω στο περιπου τι θα ''συναντησω'' Το ενυδρειο το εχω αναλαβει εγω προσωπικα,και αποτελει ενα στοιχημα μου να παει ακομα καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα...Τωρα απο φωτογραφιες θα ανεβασουμε συντομα καθως τα περισσοτερα sps ειναι μικρα Frag προς το παρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Οκτωβρίου 2012 #506 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Το ενυδρειο το εχω αναλαβει εγω προσωπικα,και αποτελει ενα στοιχημα μου να παει ακομα καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα...Τωρα απο φωτογραφιες θα ανεβασουμε συντομα καθως τα περισσοτερα sps ειναι μικρα Frag προς το παρον! Μακαρι να τα πας καλα !!! Δεν ειναι το μοναδικο ενυδρειο που βγαινει φωτο με Frag , ακομα και οταν βγηκαν φωτογραφιες απο το ''τερας'' σου ειχε μικρες αποικιες ( στην αρχη ) Θα μπορουσαν να βγουν φωτογραφιες κατα καιρους ετσι ωστε για να βλεπουμε ολοι τον ρυθμο αναπτυξης του καθε ενυδρειου . Βεβαια αυτο ειναι στο χερι και στη θεληση του καθε ιδιοκτητη το κατα ποσο θα βγαζει στη δημοσιοτητα φωτογραφιες απο το ενυδρειο του ( αλλος γουσταρει αλλος δεν γουσταρει ) Θα μου αρεσε καλυτερα ( εμενα ) να διαβαζα ενα σχολιο του τυπου ( δεν θελω να βγαλω φωτο απο το ενυδρειου μου και να τις βαλω στο φορουμ ) παρα να διαβαζα ενα καρο δικαιολογιες ( οπου στο κατω κατω οπως ειπα και ποιο πανω ειναι δικαιωμα του ιδιοκτητη ) .Απλα το ''ορθα κοφτα'' μου καθεται καλυτερα !!!! Οποτε νομιζετε οτι εισαστε ετοιμοι ( εσυ και ο Νικος ) μπορειτε να ποσταρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Οκτωβρίου 2012 #507 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Μακαρι να τα πας καλα !!! Δεν ειναι το μοναδικο ενυδρειο που βγαινει φωτο με Frag , ακομα και οταν βγηκαν φωτογραφιες απο το ''τερας'' σου ειχε μικρες αποικιες ( στην αρχη ) Θα μπορουσαν να βγουν φωτογραφιες κατα καιρους ετσι ωστε για να βλεπουμε ολοι τον ρυθμο αναπτυξης του καθε ενυδρειου . Βεβαια αυτο ειναι στο χερι και στη θεληση του καθε ιδιοκτητη το κατα ποσο θα βγαζει στη δημοσιοτητα φωτογραφιες απο το ενυδρειο του ( αλλος γουσταρει αλλος δεν γουσταρει ) Θα μου αρεσε καλυτερα ( εμενα ) να διαβαζα ενα σχολιο του τυπου ( δεν θελω να βγαλω φωτο απο το ενυδρειου μου και να τις βαλω στο φορουμ ) παρα να διαβαζα ενα καρο δικαιολογιες ( οπου στο κατω κατω οπως ειπα και ποιο πανω ειναι δικαιωμα του ιδιοκτητη ) .Απλα το ''ορθα κοφτα'' μου καθεται καλυτερα !!!! Οποτε νομιζετε οτι εισαστε ετοιμοι ( εσυ και ο Νικος ) μπορειτε να ποσταρετε Εχεις δικιο σε αυτο,θα ηταν πολυ χρησιμο για το φορουμ να ειχαμε ενα τετοιο αρχειο.Και του Νικου το ενυδρειο ειδικα μας προσφερει αυτην την δυνατοτητα μιας και τρεχει συνεχομενα 2-3 χρονια τωρα και δεν αλλαζει καθε τρεις και λιγο....Και μαγκια του που το εχει κρατησει,με τα δυσκολα και ευκολα που τον βρηκαν στην διαδρομη. Αλλωστε ποσα θαλασσινα εχουν σταθει και παρουσιαστει για συναπτα ετη;Ελαχιστα και να ειναι και αξιωσεων.Τα κραταμε 2-3 μηνες τραβαμε φωτο κατα προτιμηση με ακτινικες λαμπες και μετα αντιο.Φυσικα δεν λεω,ο καθενας οτι γουσταρει κανει με το ενυδρειο του,αλλα το βαθος χρονου κατ'εμε κανει την διαφορα. Να σαι καλα Νικο και να στεκεσαι κοντα στο ενυδρειο σου παρα τις δυσκολες εποχες και τις προσωπικες δυσκολιες.Αλεξ ανεβασε το και αλλο φιλε. Καλημερα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Οκτωβρίου 2012 #508 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνω απολυτα σε οσα εγραψες DIMITRIOS.Ειναι πολυ λιγα τα ενυδρεια που σε βαθος χρονου εχουν δειξει την αξια τους και αποτελουν προτυπο για ολους εμας τους υπολοιπους,ειτε ειναι αλμυρου νερου,ειτε γλυκου,οπως ας πουμε το δισκαδικο που ειχες με τον παππου που τον ειχες δεκα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Οκτωβρίου 2012 #509 Share 16 Οκτωβρίου 2012 συμφωνω απολυτα σε οσα εγραψες DIMITRIOS.ειναι πολυ λιγα τα ενυδρεια που σε βαθος χρονου εχουν δειξει την αξια τους και αποτελουν προτυπο για ολους εμας τους υπολοιπους,ειτε ειναι αλμυρου νερου,ειτε γλυκου,οπως ας πουμε το εδισκαδικο που ειχες με τον παππου που τον ειχες δεκα χρονια. Που το θυμήθηκες βρε dias,έχει διαλύσει το ενυδρείο εδώ και ένα χρόνο.αν σου άρεσε τόσο ο πεθαμένος ρωτά τους ανθρώπους που επίσης το είχαν δει... Το κακό βέβαια να κρατάς σταθερά ενυδρεία,θα μπορούσα στο ίδιο διάστημα να έχω στήσει καμμία 250 και να έχω εμπειριες απ'όλη την υφήλιο!!!!!χαχα μην χαλάμε άλλο το θέμα,οι Μοντ αν το θεωρούν άσχετο το ποστ μου ας το σβήσουν. Καλησπερα σε όλους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Οκτωβρίου 2012 #510 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Που το θυμήθηκες βρε dias,έχει διαλύσει το ενυδρείο εδώ και ένα χρόνο.αν σου άρεσε τόσο ο πεθαμένος ρωτά τους ανθρώπους που επίσης το είχαν δει... Το κακό βέβαια να κρατάς σταθερά ενυδρεία,θα μπορούσα στο ίδιο διάστημα να έχω στήσει καμμία 250 και να έχω εμπειριες απ'όλη την υφήλιο!!!!!χαχα μην χαλάμε άλλο το θέμα,οι Μοντ αν το θεωρούν άσχετο το ποστ μου ας το σβήσουν. Καλησπερα σε όλους . Ηταν πραγματικα πολυ ομορφο ψαρι,και για να φτασει να ζησει τοσο,σημαινει οτι εζησε καλα. Ενα συν παραπανω στα σταθερα ενυδρεια. Ας μη χαλαμε ομως το θεμα του Νικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex piraeus 16 Οκτωβρίου 2012 #511 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Επειδη γενικα ειμαι ανθρωπος των πραξεων και οχι της θεωριας,το ενυδρειο θα ανεβει συντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Οκτωβρίου 2012 #512 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Αλεξ ελπίζω να υποστήριξεις τα λόγια σου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Οκτωβρίου 2012 #513 Share 16 Οκτωβρίου 2012 με αλεξ στην ομαδα βλεπω να πηγαινει τραινο λεμε!!! μην ανησυχειτε παιδια εχουμε κανονισει για pro(ποδοσφαιρακι) με το νικο κ αν νικησω ανεβαζει φωτο αμεσως κ κερναει κ πιτσες!!!!!! παω για εξασκηση..... :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Οκτωβρίου 2012 Author #514 Share 16 Οκτωβρίου 2012 (edited) Μη μου χαλατε το θεμα μιλωντας για δισκους!!! Επειδη πιστευω στο ματι και μαλιστα στο κακό ματι.... δε θα ποσταρω ακομα φωτογραφίες όπως ήδη έχω πει!!! Θα σνοιξει καινούργιο θέμα οταν το ενυδρείο είναι έτοιμο για παρουσιαση!!! Μεσα στους 2 μηνες που στηθηκε μετα τη μετακόμιση έχει περασει απο όλα τα σταδια της άλγης και του κυανού, όπως ηταν αναμενομενο. Γινονται και καποιες σταδιακες προσθήκες, οπως ομως σας το υποσχεθηκε ο Αλεξ..... θα ποσταρουμε οταν έρθει η ώρα. Φιλε μιχαλη.... στο PRO θα παιξουμε τον Αχιλλέα!!! Θα τα πουμε ομως απο κοντα Παρασκευη βραδυ!!! Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 17 Οκτωβρίου 2012 #515 Share 17 Οκτωβρίου 2012 O Nικος ειναι πελατης μου στο προ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 17 Οκτωβρίου 2012 #516 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Μη μου χαλατε το θεμα μιλωντας για δισκους!!! Επειδη πιστευω στο ματι και μαλιστα στο κακό ματι.... δε θα ποσταρω ακομα φωτογραφίες όπως ήδη έχω πει!!! Θα σνοιξει καινούργιο θέμα οταν το ενυδρείο είναι έτοιμο για παρουσιαση!!! Ερωτηση...... Νικο τοτε που θα κανεις παρουσιαση ΔΕΝ θα πιστευεις στο ματι??? Μεσα στους 2 μηνες που στηθηκε μετα τη μετακόμιση έχει περασει απο όλα τα σταδια της άλγης και του κυανού, όπως ηταν αναμενομενο. Γινονται και καποιες σταδιακες προσθήκες, οπως ομως σας το υποσχεθηκε ο Αλεξ..... θα ποσταρουμε οταν έρθει η ώρα. Φιλε μιχαλη.... στο PRO θα παιξουμε τον Αχιλλέα!!! Θα τα πουμε ομως απο κοντα Παρασκευη βραδυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Οκτωβρίου 2012 #517 Share 17 Οκτωβρίου 2012 χεχεχεχε δεν άντεξα.... Φίλε Νικολουτσό ... χαβαλέ κάνουμε ... Φυσικά δεκτό οτι φοβάσαι το κακό μάτι.Άλλωστε το παραδέχεται και η εκκλησία μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Οκτωβρίου 2012 Author #518 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητε VRILO. Οπως γνωριζεις οταν ένα ενυδρείο και μάλιστα θαλασσινο μεταφέρετε, αρα ξεστηνεται ολοκληρο και ξαναστήνεται, είναι πολυ ευαλωτο και ευπαθή στο να τουμπαρει!!! Ακόμα και στο τάισμα είμαστε προσεκτικοι!!! Και ξαναλέω... κυριως το θαλασσινο!!! Ιδιαίτερα όταν έχει αρκετους ζωντανους οργανισμούς. Οπότε, οταν θα ξαναγίνει ώριμο το ενυδρείο και δε θα φοβαται τίποτα..... ουτε το ματι δε θα το πιανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 18 Οκτωβρίου 2012 #519 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Οποτε θα περιμενουμε να το δουμε οταν ειναι ωριμο και ατρωτο απο ματια,μαυρες γατες, Μητσοτακηδες , κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Οκτωβρίου 2012 #520 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Οπότε, οταν θα ξαναγίνει ώριμο το ενυδρείο και δε θα φοβαται τίποτα..... ουτε το ματι δε θα το πιανει!!! Εγώ νόμιζα ότι αυτό δεν συμβαίνει ποτέ! Τεσπα, οποίος δεν θέλει να ζυμώσει 5 μήνες κοσκινίζει λένε στο χωριό μου! Όταν θα είσαι έτοιμος μας το δείχνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Οκτωβρίου 2012 Author #521 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Εγώ νόμιζα ότι αυτό δεν συμβαίνει ποτέ! Τεσπα, οποίος δεν θέλει να ζυμώσει 5 μήνες κοσκινίζει λένε στο χωριό μου! Όταν θα είσαι έτοιμος μας το δείχνεις! Κάστορα...... έλα να πιουμε μπυρα να το δείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Οκτωβρίου 2012 #522 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Πρόσεξε γιατί πίνω πολύ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος