Jump to content

O Nikoloutso παιζει με την αλμυρα!!

Recommended Posts

αντε να δουμε καμια φωτο !

• Απαντήσεις 521
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας Ψαροκατεστραμμενοι και σε αυτό το θέμα μετά από σχεδόν ένα χρόνο!!!

Κακώς βεβαια το άφησα... αλλά αφού το ζητήσατε θα σας δείξω μερικές πρόσφατες φώτο. Όταν λέω πρόσφατες είναι του περασμένου μήνα.

Πρώτα όμως θα ήθελα να πω καποια πραγματάκια.

Καταρχήν το ενυδρείο ΔΕΝ είναι πλέον στη μορφή των παραπάνω φωτογραφιών. Και για να προλάβω τις κακές γλώσσες..... Παραμένει όμως reef!!!

Τι εννοώ....

Την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την τετάρτη 1η Αυγούστου το θηρίο μεταφέρθηκε στη νέα που κατοικία.... σε εντελώς διαφορετική πόλη!!!

Έτσι λοιπόν σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο που δίνεις την ευκαιρία να ευχαριστήσω και δημόσια του πολύ όλους μου τους φίλους που με βοήθησαν στη μεταφορά και στο στήσιμο!!! Σχεδόν σύσσωμη και η συντονιστική ομάδα του ΑΖ της Αττικής ήρθε και βοήθησε!!!

Ετσι λοιπον ευχαριστω τον κάθε ένα ξεχωριστά, αλλα και όλους μαζί τους dimitrig, DIMITRIOS, PRINCE, ΚΩΣΤΗΣ, ilouvatar, chris z3, xone_17, warhawk, jumaru82, Vaggef, Alex piraeus, venom,!!!

(Ελπίζω να μήν ξέχασα κανέναν!!)

Μάγκες..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν και 1-2 από τη μετακόμιση (Μόλις τις πάρω)!! Σε κάποιο άλλο θέμα θα γίνει και μια παρουσίαση - άρθρο της μετακόμισης για να έχουν ένα μπούσουλα όσοι θέλουν να μετακομίσουν να ξέρουν πως θα το κάνουν!!!

Υ.Γ. Το ενυδρείο έχει στηθεί εδώ και μια εβδομάδα με όσο το δυνατό λιγότερα ζωντανά!! Αυτό έγινε μέχρι το ενυδρείο να επανέλθει στις κανονικές συνθήκες και να είναι έτοιμο να δεχτεί τα ζωντανά!! Μέχρι τότε, τα ζωντανά φιλοξενούνται μοιρασμένα σε ενυδρεία φίλων.

Καταρχήν ένα βίντεο με τάισμα.

Στη συνέχεια μία φώτο από το κοπάδι μου!!!

IMG_1193.jpg

Εδώ μια φώτο με μερικά από τα φραγκακια που πήρε ο Venom.

IMG_1191.jpg

Εδώ μια φώτο από το αγαπημένο μου κοράλι!!! Μια δίχρωμη bubble!!

IMG_1187.jpg

Εδώ μια ακροπόρα που από φραγκακι έφτασε σχεδόν τους 30 πόντους!!!

IMG_1186.jpg

Εδώ ένα slag

IMG_1134.jpg

Και τέλος ο Λευκόστερνος.... αγαπημένο tang πολλών συνχομπιστών!!

IMG_1084.jpg

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

ωραιος ο Νικος !!!

Με την πρωτη ευκαιρια ριξε καμια φωτο να δουμε τις αλλαγες του ενυδρειου καθως και καμια κοντινη απο το sohal

μπραβο και στα παιδια που βοηθησαν και μεταφερθηκε το θηριο χωρις κανενα προβλημα .

Τον sohal επειδη ειμαι πνευματικος του πατερας μιας και εγω τον εδωσα στον νικολα δν επιτρεπω να φωτογραφηθει γιατι πιστευω στο ματι και στην γλωσσοφαγια.... :P

Έλα ρε Χριστο , τι κακο μάτι και ιστορίες λες ; Μια παρέα είμαστε όλοι δεν τρέχει τίποτα . Στο κάτω κάτω ο Νίκος είναι βράχος δεν περνει χαμπάρι :P απο τετοια

Ειδες τι σου ελεγα για γλωσσοφαγια; Μολις εφαγα κληση... :P

Έλα ρε Χρηστο τι κακο μάτι και ιστορίες λες ; Μια παρέα είμαστε όλοι δεν τρέχει τίποτα . Στο κάτω κάτω ο Νίκος είναι βράχος δεν περνει χαμπάρι :P απο τετοια

διορθωσα το ονοματακι :)

Ειδες τι σου ελεγα για γλωσσοφαγια; Μολις εφαγα κληση... :P

Δεν σε ποιανουν εσένα αυτα :P :P

Τι σας έπιασε όλους 15αύγουστο να ξεθαψετε το θέμα και κατά σύμπτωση να συνυπάρχει μετακόμιση...

Νίκο χαρά μας που σε βοηθήσαμε,πολύ καλά περάσαμε( και στον ορθοπεδικό μετά ) .Άντε να σηκώσεις αναλυτικά και την μετακόμιση και να χαίρεσαι για χρόνια ακόμη το ενυδρείο σου με το ίδιο set up.

Καλό μεσημέρι από παραλία της ΠρέβεζαΣ σε όλους :)

Τι σας έπιασε όλους 15αύγουστο να ξεθαψετε το θέμα και κατά σύμπτωση να συνυπάρχει μετακόμιση...

Νίκο χαρά μας που σε βοηθήσαμε,πολύ καλά περάσαμε( και στον ορθοπεδικό μετά ) .Άντε να σηκώσεις αναλυτικά και την μετακόμιση και να χαίρεσαι για χρόνια ακόμη το ενυδρείο σου με το ίδιο set up.

Καλό μεσημέρι από παραλία της ΠρέβεζαΣ σε όλους :)

Οπως το ειπες Δημητρη

Συμπτωση :bigemo_harabe_net-64:

Περισσότερες φωτογραφίες φίλε Γιωργο στη νεα παρουσίαση σε νέο θέμα του νέου set up.

Απο κει και πέρα το ξέρεις πολύ καλα οτι το σπίτι μου ειναι παντα ανοιχτό για σένα και για οποιον αλλο θέλει να πιει μια μπύρα με θέα τη γυαλα μου!!!

μπρααααβο ωρε! :bigemo_harabe_net-64:

φοβερο!

κ η κατασταση του ενυδρειου κ των ζωντανων!

θα ξαναγινει ετσι κ καλυτερο!

α και τι μπυρα κερνας σε περιπτωση που αξιωθω να περασω? :bigemo_harabe_net-82:

που πηγες μωρε??

μπραβο κ σε ολους τους φιλους σου που ηταν κ ειναι εκει να βοηθανε!

Έγινε επεξεργασία - mad23

ειδα κ το βιντεο....το χερι που ταιζει ειναι δικο σου η κανενος αμοιρου που εχεις βαλει στοιχημα αν θα του φανε το χερι η οχι?

αν ερθω τελικα για τη μπυρα να ξερεις πως δεν βαζω το χερι μου εκει μεσα κ ποτεεε!

δειξε κ την δεξια πλευρα με τους ανθρωπινους σκελετους!! :bigemo_harabe_net-81:

Νικολουτσό... για παίξε μπαλίτσα... για ένα τόνο ενυδρείο διαβάζω αλλά δεν το βλέπω...βάλε και τα ματόχαντρα σου ξέρεις εσύ..

Μιχαλη.... οποτε θέλεις έρχεσαι ρε τρελε!! Οπως διαβαζεις και στο προφίλ ήρθα πιο κεντρικα!!!

Το χερι δικό μου είναι!!! Το εχουν καταδαγκώσει... αλλα χαλάλι!!!

Αλέξανδρε.... μολις το ενυδρείο παρει τα πάνω του και κανει τον κύκλο του απο αλγες, θα δεχτει πίσω ολα τα ζωντανα και θα γινει παρουσιαση!!

Υ.Γ. Εσενα δε σου λέω να έρθεις να το δείς απο κοντα.... για ευνόητους λόγους!!!

Εισαι τρελλοοοος;!

Απλα σε τσιμπανε για να σε εκπαιδευσουνε κ

Οταν πεσει πεινα θα σε κανουν μια χαψια!

Πες μου οταν εισαι ανετα μετα

Απο τη μετακομιση κτλ,να περασω αγορινα;-)

Μιχάλη... μιλαμε παντα για τα δικά μου ψαρια!!! Τα οποια ακολουθουν την δική μου διατροφή!!! Μουαχαχαχαχαχα!!!

• 2 months later...

Νικολα περασαν 2 μηνες !!!

εχουμε κανα νεοτερο απο τον υφαλο σου ?

Καμια φωτο για μας τους ματακιδες ? :bigemo_harabe_net-81: :bigemo_harabe_net-81:

Πόσες φορές σου έχω πει ρε φιλαρακι να έρθεις να πιουμε τις μπύρες μας και να παρεις όσο ματι θες??

Αντε!! Παρε την παλιοσειρα και ελατε!!! Και το ματι σας θα πάρετε και θα βγαλεις όσες φωτογραφίες θες!!

Το έχεις καλυτερα απο μενα το θεμα φωτογραφία και το ξέρεις!!!

ναι είναι πολύ ανώμαλοι, άκου που σου λέω... ενυδρειοβλεψείες... αφού έχουν και κάμερα να τραβάει!!!

ναι είναι πολύ ανώμαλοι, άκου που σου λέω... ενυδρειοβλεψείες... αφού έχουν και κάμερα να τραβάει!!!

Έτσι ακριβως Βανζελ!!! ΚΑι το χειρότερο..... Εχουμε και βαρέλια!!!!!

Υ.Γ. Οταν πιουμε τον καφέ απο κοντα θα σου πω και την ιστορία!!!

Πόσες φορές σου έχω πει ρε φιλαρακι να έρθεις να πιουμε τις μπύρες μας και να παρεις όσο ματι θες??

Αντε!! Παρε την παλιοσειρα και ελατε!!! Και το ματι σας θα πάρετε και θα βγαλεις όσες φωτογραφίες θες!!

Το έχεις καλυτερα απο μενα το θεμα φωτογραφία και το ξέρεις!!!

Ο χρονος μου Νικολα ειναι απιστευτα περιορισμενος ...

δεν πινω και μπυρες :P

Δεν χρειαζεται να περιμενεις εμενα για φωτο ρε , τραβα μια δυο προχειρες :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...