nikoloutso 18 Μαίου 2010 Author #26 Share 18 Μαίου 2010 πολυ ωραιο αποτελεσμα τωρα και με φωτισμο,Νικο,απο αναταραξη της επιφανειας πως ειναι? να το χαιρεσαι!!! Ειναι αρκετα ψηλα οι κυκλοφορητες οπως βλεπεις!! Μια χαρα παει... ΑΝ και ΟΤΑΝ αποφασησεις να ερθεις κι εσυ και ορισμενοι αλλοι.. θα μου πεις τις παρατηρησεις σου και θα διορθωσεις επι το που και τα λάθη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Μαίου 2010 #27 Share 18 Μαίου 2010 Μπράβο Νίκο!Θα έρθω να το δω και απο κοντά!Αυτό είναι απειλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 18 Μαίου 2010 #28 Share 18 Μαίου 2010 Αλεξη... εκτος νερου... τι εννοεις?? Παντω ΔΕΝ κανει θορυβο έτσι!! Το ειχα στη αρχη χωριε το λευκο κομματι... και εκανε πλιτσ... Εννοώ η έξοδος του σωλήνα του skimmer να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού. Το ξέρω ότι έτσι όπως το 'χεις τώρα δεν κάνει καθόλου θόρυβο, όμως το συγκεκριμένο skimmer δουλεύει σωστά όταν η έξοδός του είναι εκτός νερού. Επειδή είναι προχωρημένη η ώρα, θα βγάλω φωτογραφία από το δικό μου αύριο το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Μαίου 2010 Author #29 Share 18 Μαίου 2010 Εννοώ η έξοδος του σωλήνα του skimmer να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού. Το ξέρω ότι έτσι όπως το 'χεις τώρα δεν κάνει καθόλου θόρυβο, όμως το συγκεκριμένο skimmer δουλεύει σωστά όταν η έξοδός του είναι εκτός νερού. Επειδή είναι προχωρημένη η ώρα, θα βγάλω φωτογραφία από το δικό μου αύριο το απόγευμα. Θα περιμενω!!! Απλα... έτσι παει κατευθειαν κι ολας από την εξοδο στο διπλανο διαμερισμα. Στην ουσια... η έξοδος ειναι πάνω απο την επιφανεια του νερου, γιαυτο και η σιτα απο κατω, απλα αντι να πεφτει το νερό το ξανακατεβαζουμε με σωληνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 19 Μαίου 2010 #30 Share 19 Μαίου 2010 Καλη αρχη στην θαλασσα αν και βλεπω παει για reff τελικα και οχι για full aggresive.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastone 19 Μαίου 2010 #31 Share 19 Μαίου 2010 Ωραίος ρε Νικόλα...Καλή αρχή να έχεις..αν και με την εμπειρία σου και το κάλο support team που έχεις όλα θα κυλήσουν τέλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Μαίου 2010 #32 Share 19 Μαίου 2010 Ωραια πραγματα Με γεια το φωτοστικο... Περημενω να δω τον φωτισμο με ολες τις λαμπες πανω.. Καλη συνεχεια φιλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Μαίου 2010 #33 Share 19 Μαίου 2010 Άντε με το καλό και στα αλμυρά!!! Μια μέρα ίσως δοκιμάσω και εγώ σιγά σιγά, το κακό με την επαρχία είναι όμως πως είναι δύσκολο σπορ μια που το μόνο που βρίσκεις είναι μαγειρικό αλάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 19 Μαίου 2010 #34 Share 19 Μαίου 2010 Καλό είναι........... (και πολύ σου είναι κι αυτό που είπα). Tropheus θα βάλεις τελικά ? PS Πρόσεχε γιατί το πολύ αλάτι ανεβάζει την πίεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Μαίου 2010 #35 Share 19 Μαίου 2010 Παντως αλμυρισμενος Μπακαλιαρος παιζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 19 Μαίου 2010 #36 Share 19 Μαίου 2010 Καλη αρχηηηη! υπεροχα ψαρακιαααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 19 Μαίου 2010 #37 Share 19 Μαίου 2010 Καλοριζικο και επισημα!!! Αντε και συντομα Reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Μαίου 2010 #38 Share 19 Μαίου 2010 Καλοριζικο και επισημα!!! Αντε και συντομα Reef όλοι το ξέρουν πως εκεί καταλήγει......μουαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 19 Μαίου 2010 #39 Share 19 Μαίου 2010 Βρε παιδιά αφού το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ REEF. Fish only με κοράλια θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 19 Μαίου 2010 #40 Share 19 Μαίου 2010 (edited) Παρα πολυ ομορφη η ενυδρειαρα !!!!! Καλοριζικο . Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2010 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 19 Μαίου 2010 #41 Share 19 Μαίου 2010 Τελειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Μαίου 2010 #42 Share 19 Μαίου 2010 Βρε παιδιά αφού το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ REEF. Fish only με κοράλια θα είναι. έχω εμπιστοσύνη στο σταθερό χαρακτήρα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Μαίου 2010 #43 Share 19 Μαίου 2010 Η ανεμωνη σου ειναι condy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 19 Μαίου 2010 #44 Share 19 Μαίου 2010 Πολύ καλό το ενυδρείο φίλε Νίκο .Με το καλό να το γεμίσεις με ζωντανά. Το φωτιστικό είναι με led ??? Δώσε περισότερες πληροφορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαίου 2010 #45 Share 19 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!! Καλορίζικο λοιπόν και καλή επιτυχία στο αλμυρό βήμα που κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Μαίου 2010 #46 Share 19 Μαίου 2010 Καλη συνεχεια και απο εμενα και καλοριζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 19 Μαίου 2010 #47 Share 19 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο,μπράβο Νίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Μαίου 2010 Author #48 Share 19 Μαίου 2010 Βρε παιδιά αφού το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ REEF. Fish only με κοράλια θα είναι. Ο κ. Δημητρης το έπιασε το νοημα!!! Αλλωστε το εχει πει οτι κοραλια ΔΕΝ προκειται να παρω!!! Αλλα όσα μου φέρεται είναι ευπρόσδεκτα!!! Η ανεμωνη σου ειναι condy??? ΔΕΝ εχω ιδέα!!! Εσυ τι πιστευεις?? Παντως ανοιχτη ειναι τεραστια!!! Πολύ καλό το ενυδρείο φίλε Νίκο .Με το καλό να το γεμίσεις με ζωντανά. Το φωτιστικό είναι με led ??? Δώσε περισότερες πληροφορίες... Στάμο... απο κινα ειναι και εχει Τ5 6x54watt. Προς το παρον εχει αυτες που ήρθαν μαζι με το φωτιστικό. 3 λευκές και 3 μπλε. Υ.Γ. Σας ευχαριστω όλους!!! Μην ξεχνατε οτι το αλατι δινει γευση στη ζωη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 19 Μαίου 2010 #49 Share 19 Μαίου 2010 Νίκο, αν και σου είπα απόγευμα, με ταλαιπωρούσε το site και δεν μπορούσα να ποστάρω. Ιδού η φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 19 Μαίου 2010 #50 Share 19 Μαίου 2010 Πολυ καλος, εχεις καει πολυ ασχημα εσυ. Δυο επισημανσεις. Ειναι ολα μπλε, δεν εχουν καθολου χρωματα, θα περιμενουμε τις φωτογραφιες οταν θα αναψεις ολα τα φωτα να δουμε τα κανονικα χρωματα. Το επιπλο που ειναι; Εγω βλεπω μια μεταλικη βαση μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος