nikoloutso 13 Απριλίου 2011 Author #401 Share 13 Απριλίου 2011 Το μονο που μενει τωρα ειναι η πολυποθητη αναβαθμιση φωτισμου. Ολα δειχνουν πως ειναι απαραιτητη. Οι 6x54 δε με καλυπτουν, και αφου ακομα τα led ειναι υποδοκιμασίες, παμε στη σιγουρη λύση των 8x80watt. Αnyway.... Keep reefing!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 13 Απριλίου 2011 #402 Share 13 Απριλίου 2011 Το μονο που μενει τωρα ειναι η πολυποθητη αναβαθμιση φωτισμου. Ολα δειχνουν πως ειναι απαραιτητη. Οι 6x54 δε με καλυπτουν, και αφου ακομα τα led ειναι υποδοκιμασίες, παμε στη σιγουρη λύση των 8x80watt. Αnyway.... Keep reefing!! άπιστε πάντως πέρα από την πλάκα με τις Τ5 θα έχεις λίγα PAR χαμηλά anyway τώρα το πήρες, με γειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Απριλίου 2011 Author #403 Share 13 Απριλίου 2011 άπιστε πάντως πέρα από την πλάκα με τις Τ5 θα έχεις λίγα PAR χαμηλά anyway τώρα το πήρες, με γειά Την ειδες τη torch σου?? Aκομα δεν πηρα τιποτα... περιμενω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 13 Απριλίου 2011 #404 Share 13 Απριλίου 2011 Απλά μαθηματικά... 8X80w= 640w/h 640w/h X 10h = 6,4Kw/day 6,4kw/day X 30days = 192kw/manth Γεια σου Νικο ευεργέτη της ΔΕΗ. *εχω αρχίσει και ζεσταίνουμε... μάλλον ο Νικος θα άναψε το καινούριο φωτιστικό.... ΥΓ. Εισαι θεότρελος ....γι αυτό σε αγαπάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 13 Απριλίου 2011 #405 Share 13 Απριλίου 2011 Απίστευτο τραγούδι στο πρώτο βιντεάκι. Και μετά από αυτό το καλλιτεχνικό σχόλιο πάμε στα δικά μας... Πολύ ωραία εξέλιξη του ενυδρείου σου Νίκο, μπράβο και πάλι μπράβο. Υ.Γ: Να σου ζήσει ο αλγοφάγος βαλιστής σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawimbuna 13 Απριλίου 2011 #406 Share 13 Απριλίου 2011 Ολο ωραιες μουσικες και ωραια ενυδρεια μου εισαι..απιστε Τ5ακια Πολυ ομορφο Νικολη, αντε να δω ποτε θα ερθω να το δω απο κοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Απριλίου 2011 Author #407 Share 13 Απριλίου 2011 Σα δεν ντρεπεστε!! Με βρηκατε μικρο και με κοροϊδεύεται!!! Αλλα θα σας δειξω εγω!! Θα δειτε τι θα παθετε!! Νικο.... οποτε θελεις έλα!!! Στο εχω πει πολλες φορες!! Αλλα ακομα led δε με βλεπω να βαζω!!! Σε 2 χρονια το συζηταμε!! Υ.Γ. Βαγγελη.... κι εγω σας παω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora_8294 18 Απριλίου 2011 #408 Share 18 Απριλίου 2011 Νίκο , άστους να λένε... Το ενυδρείο πάει με τα μπούνια... Εύγε και άντε να το δούμε με τα καινούργια φώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2011 Author #409 Share 18 Απριλίου 2011 Νίκο , άστους να λένε... Το ενυδρείο πάει με τα μπούνια... Εύγε και άντε να το δούμε με τα καινούργια φώτα... Πες τα ρε Δωρα.... πες εσυ που το εχεις καμαρωσει απο κοντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιουνίου 2011 Author #410 Share 28 Ιουνίου 2011 Εδω και μια εβδομάδα βρίσκομαι Κύπρο και επιστρέφω απόψε. Δυστυχώς όμως όσο καλα κι αν είχα προβλέψει τα πράγματα ΌΛΑ πίσω μου να ειμαι καλα, ο νόμος του Μερφυ μου χτύπησε την πόρτα!! Ήρθε σε επαφή το σύστημα ψύξης του ενυδατική με το νερό με αποτέλεσμα να πεσει η φάση του σαλονιού. Έτσι λοιπόν το Ενυδρειο έμεινε χωρίς ρεύμα περίπου 7-8 ώρες. Το αποτέλεσμα; ΌΛΑ τα ψάρια και οι γαρίδες νεκρά! Πιθανή αιτία.... Ασφυξία. Δε δούλευε τίποτα και έμεινε χωρίς οξυγόνο το νερό του Ενυδρειο. Όσο καλα λοιπόν κιαν είχα προετοιμαστεί... Όσες φορές κι αν πήγαινε ο φίλος Γιαννης (jumaru82) ΣΠΙΤΙ μου όσο έλειπα... Το κακό έγινε!! Πλέον δεν ξέρω τι θα κάνω, αφού είναι η Τρίτη φορά που παθαινω τέτοια ζημιά... Αλλα όχι τόσο μεγάλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιουνίου 2011 #411 Share 28 Ιουνίου 2011 Tι λες ρε Νίκο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιουνίου 2011 Author #412 Share 28 Ιουνίου 2011 Απο χθες το βράδυ που το έμαθα δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω Μόλις μπω ΣΠΙΤΙ!! Ο Γιαννης όταν τα είδε έπαθε σοκ! Ούτε να μιλήσει δε μπορούσε!! Κάποια απο τα νεκρά ψάρια βγήκαν. Τα υπόλοιπα είναι ανάμεσα στους βράχους. Πάνω απο 50 ψάρια.... Αύριο το πρώτο που θα κάνω είναι να το ξεστησω για να τα αφαίρεσω, αφού τα κοραλια δεν έπαθαν τίποτα, μην πάθουν άπο την αμμωνία που φτάσει στο Θεό τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Ιουνίου 2011 #413 Share 28 Ιουνίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2011 #414 Share 28 Ιουνίου 2011 Τι να πω ρε...............κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 28 Ιουνίου 2011 #415 Share 28 Ιουνίου 2011 Πφφφφ τι να πω, μεγάλη στεναχώρια ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 28 Ιουνίου 2011 #416 Share 28 Ιουνίου 2011 Kριμα ρε Νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 28 Ιουνίου 2011 #417 Share 28 Ιουνίου 2011 Νίκο απλά θα σου πω ότι κοράλι μπορείς να το δώσεις σε φίλο προσωρινά κάνε το γιατί δεν θα την παλέψει τίποτα εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουνίου 2011 #418 Share 28 Ιουνίου 2011 κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Ιουνίου 2011 #419 Share 28 Ιουνίου 2011 Νίκο ότι χρειαστείς είμαστε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Ιουνίου 2011 #420 Share 28 Ιουνίου 2011 Nikoloutso....εδω ειμαστε εμεις.....βγαλε τα νεκρα ψαρια αστο να δουλευει και απο σεπτεμβρη ξαναστοκαρεις.....ειναι κριμα ενα τοσο ωραιο πλεον αποτελεσμα να τα διαλυσεις....εμεις εδω ειμαστε να σε στηριξουμε....αλωστε το ωφηλεις στα κοραλλια σου που εχεις κανει τοσα για να παραμεινουν ζωντανα και αυτα στο ανταπεδωσαν με το να επιβιωσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 28 Ιουνίου 2011 #421 Share 28 Ιουνίου 2011 πφφφφφ... shit happens ... μην ξενερώνεις όμως! Σιγά σιγά θα το ξαναφτιάξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 28 Ιουνίου 2011 #422 Share 28 Ιουνίου 2011 Νικο κριμα ρε φιλε. Αλλα δεν σε φοβαμε τωρα θα το φτειαξεις ακομα καλητερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Ιουνίου 2011 #423 Share 28 Ιουνίου 2011 Από χθες το βράδυ που μιλήσαμε κοντεύω να σκάσω.Είσαι σίγουρος οτι έγινε από ανεπάρκεια οξυγόνου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 28 Ιουνίου 2011 #424 Share 28 Ιουνίου 2011 Νικόλα μην στενοχωριέσαι καθόλου (ψάρια είναι) θα τα φτιάξουμε όλα…… μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Καλή επιστροφή, τα λέμε από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Ιουνίου 2011 #425 Share 28 Ιουνίου 2011 Είναι μεγάλο κρίμα.. παρόλο που είχε προβλεφτεί κάποια επιτήρηση... Μήπως θα πρέπει όσοι σκοπεύουν να απουσιάσουν για μεγάλο διάστημα, (εκτός από τη βοήθεια φίλων) να εντάξουν στον εξοπλισμό του ενυδρείου και σύστημα ειδοποίησης? Κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τέτοια συστήματα με ειδοποιήσεις μέσω SMS... σίγουρα θα μας γλυτώσουν από πολλά έξοδα... χαμένες ζωές και απογοητεύσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος