Jump to content

O Nikoloutso παιζει με την αλμυρα!!

Recommended Posts

ομορφιες,ομορφιες........φτου φτου...

ΥΓ.σκεφτομαι να σου στειλω τον ''ξανθο'' καμμια βδομαδουλα.....να σου ανοιξει λιγο χωρο βρε..... :thumbup::thumbup:

• Απαντήσεις 521
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νίκο με τα dispar που λέγαμε είσαι ευχαριστημένος?Πως σου φαίνονται?

ολα τα λευτα! μπραβο ρε Νικο! θα το χαζευεις με της ωρες φανταζομαι!

Ευχαριστω κύριοι!!! :)

Νίκο με τα dispar που λέγαμε είσαι ευχαριστημένος?Πως σου φαίνονται?

Ορέστη... πηρα 7 και τωρα έιναι 6. Ειχα μια απώλεια απο καβγα!!! Μεχρι και το ματι του εβγαλαν του καημενου και κολυμπουσε μονοφαλμο!! Ουτε να φαει δεν το αφηναν!!

Οσο αφορα τωρα το κοπαδι?? Ναι.. ειμαι ικανοποιημενος, αλλα πιστευω πως θα ειναι ακομα καλυτερα με την προσθηκη αλλων 9 θηλυκων... εσυ τι πιστευεις?

• 4 weeks later...

Μετά από την χθεσινή μου αυτοψία έχω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τήν πρόοδο του υφάλου σου.......!!!!!!!!!

ΠΆΡΑ πολύ καλό το στήσιμο του βράχου ( ΜΠΡΑΒΟ και στον αρχιτεκτονα ΧΡΗΣΤΟ )...με πολλές σπηλιές αλλά και μελλοντικές θεσεις για τα ΣΚΛΗΡΑ..... :hysterical:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η ποιότητα του βράχου, γεματος κοραλλινη ...... :hysterical: ΤΑ ΨΑΡΙΑ υγιεστατα και παχουλά :D ( κάνε τους λίγη διαιτα τώρα την σαρακοστή ) ;) ...ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΑΚΙΑ σου ( μαλακά και lps ) πάνε τούμπανο ... :bigemo_harabe_net-105:

Ομως ο φωτισμός σου είναι χαμηλός, και για να πάς στα σκληρά θα πρέπει να διπλασιάσεις τα WAT .( ΠΡΩΤΑ σκέψου την ΔΕΗ ) :blink::hysterical:

Καλή συνέχεια στον όμορφο ύφαλο σου

Ευχαριστω κύριοι!!! ;)

Ορέστη... πηρα 7 και τωρα έιναι 6. Ειχα μια απώλεια απο καβγα!!! Μεχρι και το ματι του εβγαλαν του καημενου και κολυμπουσε μονοφαλμο!! Ουτε να φαει δεν το αφηναν!!

Οσο αφορα τωρα το κοπαδι?? Ναι.. ειμαι ικανοποιημενος, αλλα πιστευω πως θα ειναι ακομα καλυτερα με την προσθηκη αλλων 9 θηλυκων... εσυ τι πιστευεις?

Νίκο όσο αφορά την προσθήκη, πλέον είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα το καθοδηγήσουν τα υπόλοιπα.Με μια προσθήκη 9 ψαριών θα γίνει ένα ωραίο κοπάδάκι. :D

Ναυαρχε....

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Αλλωστε μου τα ειπες και απο κοντα....

αυτα να τα βλεπουν μερικοι που λενε διαφορα για μενα... ;)

Οσο αφορα το θεμα φωτισμου... θα μεινω περιπου στα ιδια Watt, αλλα θα το γυρισω σε led. To συζηταω και το ψαχνω το θεμα. Μολις ειμαι ετοιμος... θα ενημερωσω.

Νίκο όσο αφορά την προσθήκη, πλέον είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα το καθοδηγήσουν τα υπόλοιπα.Με μια προσθήκη 9 ψαριών θα γίνει ένα ωραίο κοπάδάκι. :D

Ορέστη, Αυριο θα προσθεσω τα θηλυκά, αφου τωρα ηρθαν στην αγορά. Τα 5 που εχω τωρα, κυκλοφορουν σε ολο το ενυδρείο και τρωνε απο το χερι μου, οπως ολα τα ψαρια. Κι εγω πιστευω πως και τα νεα θα ξεψαρωσουν με τη βοηθεια των παλιων.

Βαλε και καμια γενικη φωτο να δει ο λαος...

Φίλε Νικο....

Οποιος θελεισ γενική... να ερθει να το δει απο κοντα!!! :hysterical:

Ακομα σε περιμενω... :blink:

εεετσι!πολυ ομορφο νικο!

μπραβο!πραγματικα πολυ καλη προοδος! ;)

κ εγω θελω μια πανοραμικη ομως για να φανει πληρως το μεγαλειο! :D

τα ειπαμε κ απο κοντα,να μην το σκεφτεσαι καθολου να βαλεις κ τα υπολοιπα ανθιας!

θα γινει φοβερο το κοπαδι!!!

αφου το εκθειασε κ ο ναυαρχος τοτε εισαι σε πολυ καλο δρομο!!! :blink:

εεετσι!πολυ ομορφο νικο!

μπραβο!πραγματικα πολυ καλη προοδος! :blink:

κ εγω θελω μια πανοραμικη ομως για να φανει πληρως το μεγαλειο! ;)

τα ειπαμε κ απο κοντα,να μην το σκεφτεσαι καθολου να βαλεις κ τα υπολοιπα ανθιας!

θα γινει φοβερο το κοπαδι!!!

αφου το εκθειασε κ ο ναυαρχος τοτε εισαι σε πολυ καλο δρομο!!! :hysterical:

Tα ανθιας θα μπουν ή αυριο ή Πέμπτη. Αν μας κανει το κεφι ο καορός. Σημερα μπηκε ενα κοπαδι 7 ατόμων Pterapogon kauderni (Bangaii Cardinalfish) το οποίο ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση και αυτό. :hysterical:

Τα πήρα ετοιμα ξεψαρωμενα. :D

Οσο αφορα τη Γενικη φωτογραφία φιλε Μιχάλη... το ιδιο ισχυει και για σενα!! Καμ του δόθε!! :hysterical:

Υ.Γ. Φωτογραφιες συντομα... απο οποιον φωτογραφο αποφασισει να έρθει... :bigemo_harabe_net-105:

νικο μου εγω τωρα εχω να προσφερω πανοραμικη απο μια μεγαλη λεκανη! :D

σε καμια 20αρια μερες ελπιζω να εχω κατι ;)

ελπιζω να σας κανει το χατηρι ο καιρος!

τα ανθιας δειχνουν καλυτερα οσο μεγαλυτερο κοπαδι ειναι!

μεγεια!

αντε κ με γεννες απο τους καρδιναλιους! :blink:

Έγινε επεξεργασία - mad23

Σημερα επιτελους μπήκαν και 10 ακομα dispar. 8 θηλυκά και 2 αρσενικά.

Οι καρδιναλιοι ξεψαρωτοι... μεχρι και flakes τρωνε. Το μονο που μενει ειναι καποια στιγμή απο 7 να γινου κι αυτοι 12-15. :D

Τα φωτα στο ενυδρειο δεν εχουν αναψει ακομα για να δω συμπεριφορες των dispar... αλλα οι "παλιοι" με τους νεους έγιναν ένα.....!!!

Φωτογραφίες ή αυριο ή απο Δευτερα...

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

Tα ανθιας θα μπουν ή αυριο ή Πέμπτη. Αν μας κανει το κεφι ο καορός. Σημερα μπηκε ενα κοπαδι 7 ατόμων Pterapogon kauderni (Bangaii Cardinalfish) το οποίο ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση και αυτό. ;)

Τα πήρα ετοιμα ξεψαρωμενα. :D

Οσο αφορα τη Γενικη φωτογραφία φιλε Μιχάλη... το ιδιο ισχυει και για σενα!! Καμ του δόθε!! :blink:

Υ.Γ. Φωτογραφιες συντομα... απο οποιον φωτογραφο αποφασισει να έρθει... :hysterical:

Μου άρεσε που στην αρχή ήσουν φιδωλός στους Καρδινάλιους, και στο τέλος τους αγόρασες όλους απ το ενυδρείο!!!!

Μου άρεσε που στην αρχή ήσουν φιδωλός στους Καρδινάλιους, και στο τέλος τους αγόρασες όλους απ το ενυδρείο!!!!

Η απιστευτη συμπεριφορα που εδειξαν στο ενυδρείο του pet shop ηταν αυτη που εκανε να παρω οτι είχε μεσα το ενυδρείο.... εκτος απο το νερό. ;)

Αφου τα είδες κι εσυ... :D

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

Οσο αφορα το θεμα φωτισμου... θα μεινω περιπου στα ιδια Watt, αλλα θα το γυρισω σε led. To συζηταω και το ψαχνω το θεμα. Μολις ειμαι ετοιμος... θα ενημερωσω.

σταμάτα το ψάξιμο... σπάσε τον κουμπαρά και βάλε στο google "pacific sun led" :D

σταμάτα το ψάξιμο... σπάσε τον κουμπαρά και βάλε στο google "pacific sun led" :D

+1 το φωτιστικο ειναι ολα τα λευτα

• 1 month later...

Επειδη εχουμε καιρο να δειξουμε κατι....

Τραβηξα ενα προχειρο βιντεο με το κινητο.

Μαγευτικο...

Μπραβο πολυ ομορφο ενυδρειο.

Θα μου φτιαξεις και εμενα κανα εο λιτρο? :thumbup::P

Σε ευχαριστω....

Τραβηξα κι απο την αλλη πλευρα ενα βιντεο...

Σε λιγο το ανεβαζω.

Το πιο εντυπωσιακο για μενα απο τη συμπρισφορα των ψαριων μου ειναι ο "χορτοφαγος" βαλιστης!! :thumbup:

Ωραία πράγματα βλέπω φίλε, και περιμένω την συνέχεια!!!

Άλλο ενα βίντεο τραβηγμένο παλι χθες το βραδυ απο το κινητό.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...