amorealex 7 Δεκεμβρίου 2010 #276 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Εννοειται!!Τα παντα!! Τα περιείχε ολα το πακετο!!! Αλλωστε φαινεται και στην Πρωτη φωτογραφία. Στο μαυρο σωληνακι, πανω ακριβως από το δοχείο με το μαγνήσιο. Μεταξυ μπουκαλας και ριακτορα. Αυριο αναμένω και το τελευταιο (πιστευω) κομμάτι της αναβάθμισης... Και ευελπιστω να ερθει ο καταλληλος να μου το τοποθετησει... Χρηστο, ακους??? Μάτι βγάζει, αλλά εγώ είχα στραβομάρα. Και πάλι καλοδούλευτα το εργαλεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Δεκεμβρίου 2010 #277 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Άντε να χαίρεσαι τον καινούργιο σου εξοπλισμό...Και να μην κάνεις βιαστικά βήματα από δω και πέρα. Ααα και να έχεις στο νου σου την μπουκάλα γιατί είναι μικρή και θα σου αδειάζει γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Δεκεμβρίου 2010 #278 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Ααα και να έχεις στο νου σου την μπουκάλα γιατί είναι μικρή και θα σου αδειάζει γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #279 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Μη γελατε ρε... μη με κοροδευετε!! Επειδη περιμενω να αδειασει... την πουλαω και πήρα 30λτρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Δεκεμβρίου 2010 #280 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ααα και να έχεις στο νου σου την μπουκάλα γιατί είναι μικρή και θα σου αδειάζει γρήγορα. Χαχαχαχαχαχα Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2010 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #281 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Χαχαχαχαχαχα Κι εσυ βρουτε!!! Λοιπον... μολις τοποθετηθηκε μετα απο πολύωρη προσπαθεια τοποθετηθηκε ο vortech mp40w. Ενα ευχαριστω στους chris z3, alexx, amorealex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Δεκεμβρίου 2010 #282 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Κι εσυ βρουτε!!! Λοιπον... μολις τοποθετηθηκε μετα απο πολύωρη προσπαθεια τοποθετηθηκε ο vortech mp40w. Ενα ευχαριστω στους chris z3, alexx, amorealex. Γιατι πολυωρη;Ενας κυκλοφορητης ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #283 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι πολυωρη;Ενας κυκλοφορητης ειναι. Ο vortech... δεν ειναι απλα ενας κυκλοφορητης.... Μονο να δοκιμασεις ένα ένα ολα του τα προγραμματα.... θελει πολλες ώρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #284 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Μετα απο απαιτηση του κοινουο.... και μετα απο επισκεψη του φωτογραφου FotisGT στο σπιτι μου..... ανεβαζω μερικες φωτογραφιες. Στη συνεχεια θα υπαρξει και βίντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 22 Δεκεμβρίου 2010 #285 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Τι μονο αυτα???? Εχεις κι'αλλα διαμαντια μεσα.Οι ακροπορες που ειναι οι ακροπορες Μπραβο παντως περασες πολλα αλλα τωρα δικαιονεσαι ΑΨΟΓΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #286 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ανεβουν και τα αλλα... και τα ψαρια... Απλα ειναι πολλες οι φωτογραφιες... και θελει ψαξημο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Δεκεμβρίου 2010 #287 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Είδα και κάποιες απτέζιες; Πρόσεχε μην σου ξεφύγουν. Ωραία ζωντανά,να τα χαίρεσαι.Περιμένουμε και άλλες φώτο.... Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Δεκεμβρίου 2010 #288 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Ομορφιές!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Δεκεμβρίου 2010 #289 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 ποοοοοο! (χωρις κανενα αλλο σχολιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #290 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #291 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Σε μερικες φωτο, επειδη ειναι χωρισμα το ενυδρεό φαινεται το τι εχει απο πίσω. Αυτη η φωτια που βλεπετε δεν ειναι εντος του ενυδρείου. Εχω ενα θεμα με τις απταισιες..... το οποιο οι πεπερμιντ δεν το ελυσαν. Ετσι παμε στα σκληρα......kalt wasser Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Δεκεμβρίου 2010 #292 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 πολυ χρωμα βλέπω! ειναι μεγαλο θέμα αυτην η αλμυρα ρε παιδι μ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 22 Δεκεμβρίου 2010 #293 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Οοοοολλλλεεεεεε! Βάλε και τις υπόλοιπες, μην κλέβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Δεκεμβρίου 2010 #294 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 ομορφες φωτο νικο κ τελεια ζωντανα! δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κ το καλκ δεν εχει και τρομερα αποτελεσματα! παντα θα σου ξεφυγει καποια που δεν βλεπεις κ "τσουπ" θα ξαναδεις μια μερα αλλες 5 εκει που νομιζες οτι καθαρισες! κατα τη γνωμη μου παντα τα καλυτερα αποτελεσματα θα τα δεις με ενα chelmon! κανε μια δοκιμη βεβαια με καλκ πρωτα,που ξερεις μπορει να σου δουλεψει! γενικα εισαι σε πολυ καλο δρομο νικο,μπραβο! χαιρομαι που δεν απογοητευτηκες με τα στραβα που σου ετυχαν στην αρχη! κ παλι μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #295 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhotoPlaza 23 Δεκεμβρίου 2010 #296 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ υπέροχος ο ύφαλος σου να σου ζήσουν !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #297 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ υπέροχος ο ύφαλος σου να σου ζήσουν !!!!!!!!! Ναυαρχε..... Και μονο που το λες εσυ, με κανει να νιωθω ακομα καλυτερα!! Την ανεμωνα σου την ειδες?? Σε χαιρετα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 23 Δεκεμβρίου 2010 #298 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Νικο μου πολυ ωραια εξελισετε ο υφαλος σου,...... ευγε νεε μου!!!!!! οσο για τις απταιζιες ξεχνα τα σκευασματα απο οτι ειδα εχεις αρκετες και σε παρα πολλα διαφορετικα σημεια,και δεν ειναι μονο αυτες που βλεπεις!!! η pepper που αγορασες προφανος δεν ειναι αυτες που θα ηθελες... πολλοι φερνουν pepper αλλα υπαρχουν αρκετα ειδη που μοιαζουν τοσο μεταξυ τους αλλα καμια σχεση... η γνωμη μου ειναι να ξαναβαλεις 2,3 γαριδουλες αλλα ισως να μπορει να σου δωσει καποιος αλλος συνχομπιστας που οντως ειναι pepper και αφου του τσακισουν τις απταιζιες στο δικο του ενυδρειο ... καποτε ειχα παρει 5 απο γνωστο μαγαζι οι 3 αποδειχθηκε οτι ηταν οι 2 οχι... ετσι και δεις πως τσακιζουν τις απταιζιες θα παθεις πλακα... οταν λοιπον ειχαν τελειωσει την την αποψιλωση του δικου μου ενυδρειου τις εβγαλα και τις χαρισα (τοτε) σε ενα αλλο γνωστο μου και πηγαιναν ετσι... απο τοτε αγνωουνται οι τυχες τους για να τις εβρισκα ωστε να σου κανουν και το δικο σου "τζαμι"... παντως η αποψη μου ειναι αυτη και στο λεω γιατι ηταν ενα απο τα προβληματα που το ειδα να λυνεται πανευκολα και σιγουρα με τον καλυτερο τροπο .... Φυσικο!!!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #299 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι λιγοτερο απο 1 εβδομα οι πεπερμιντ. Απλα δεν τις βλεπω!! Θελω να πιστευω οτι εχουν ξεκινησει την αποψηλωση απο μεσα προς τα έξω. Ακομα και chelmon σκευτομαι να βαλω. Αλλα και παλι δεν ειναι βεβαιο αν θα τις φαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Δεκεμβρίου 2010 #300 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Νικο μου πολυ ωραια εξελισετε ο υφαλος σου,...... ευγε νεε μου!!!!!! οσο για τις απταιζιες ξεχνα τα σκευασματα απο οτι ειδα εχεις αρκετες και σε παρα πολλα διαφορετικα σημεια,και δεν ειναι μονο αυτες που βλεπεις!!! η pepper που αγορασες προφανος δεν ειναι αυτες που θα ηθελες... πολλοι φερνουν pepper αλλα υπαρχουν αρκετα ειδη που μοιαζουν τοσο μεταξυ τους αλλα καμια σχεση... η γνωμη μου ειναι να ξαναβαλεις 2,3 γαριδουλες αλλα ισως να μπορει να σου δωσει καποιος αλλος συνχομπιστας που οντως ειναι pepper και αφου του τσακισουν τις απταιζιες στο δικο του ενυδρειο ... καποτε ειχα παρει 5 απο γνωστο μαγαζι οι 3 αποδειχθηκε οτι ηταν οι 2 οχι... ετσι και δεις πως τσακιζουν τις απταιζιες θα παθεις πλακα... οταν λοιπον ειχαν τελειωσει την την αποψιλωση του δικου μου ενυδρειου τις εβγαλα και τις χαρισα (τοτε) σε ενα αλλο γνωστο μου και πηγαιναν ετσι... απο τοτε αγνωουνται οι τυχες τους για να τις εβρισκα ωστε να σου κανουν και το δικο σου "τζαμι"... παντως η αποψη μου ειναι αυτη και στο λεω γιατι ηταν ενα απο τα προβληματα που το ειδα να λυνεται πανευκολα και σιγουρα με τον καλυτερο τροπο .... Φυσικο!!!.. στο νικου το ενυδρειο υπαρχει ενα θεματακι.... οι απταισες ειναι τεραστιες.....δεν μπορουν να φαγωθουν ολες απο τις peppermint! Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος