nikoloutso 24 Αυγούστου 2010 Author #226 Share 24 Αυγούστου 2010 Νίκο συγνώμη αν έγινε κάπου και δεν το πρόσεξα, αλλά νομίζω δεν μας έχεις παρουσιάσει ακόμα το ντύσιμο της βάσης. ΔΕΝ έχει γινει ακομα η παρουσιαση της βασης, αν μαζευονται φωτογραφίες ακομα και θα γινει συνολικα στο θεματικό κατασκευές. Απλα θελω εν καιρό να δω το πως επηρρεάζει η αλμύρα και το μεταλλικό σκελετό και την λουστραρισμένη ξύλινη επένδυση!!! Από Σεπτέμβρη λοιπόν η παρουσίαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 24 Αυγούστου 2010 #227 Share 24 Αυγούστου 2010 Κριμα ρε! Τα ειπαμε τηλεφωνικα εμεις.Το καλο ειναι οτι οχι μονο δεν αποθαρρυνεσαι αλλα το πολεμας και το ψαχνεις οσο μπορεις για το τι μπορει να φταιει και τι μπορεις να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Αυγούστου 2010 Author #228 Share 24 Αυγούστου 2010 Κριμα ρε! Τα ειπαμε τηλεφωνικα εμεις.Το καλο ειναι οτι οχι μονο δεν αποθαρρυνεσαι αλλα το πολεμας και το ψαχνεις οσο μπορεις για το τι μπορει να φταιει και τι μπορεις να κανεις Νομιζω πως έτσι πρεπει να κανουμε ολοι!!! Να μην το παραταμε, αλλα να το ψαχνουμε!!! Ευτυχως εχω καλους φιλους που με βοηθάνε και κυριως ένα φορουμ γεματο πληροφοριες και με πρόθυμα μέλη να βοηθανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Αυγούστου 2010 #229 Share 25 Αυγούστου 2010 Νομιζω πως έτσι πρεπει να κανουμε ολοι!!! Να μην το παραταμε, αλλα να το ψαχνουμε!!! Ευτυχως εχω καλους φιλους που με βοηθάνε και κυριως ένα φορουμ γεματο πληροφοριες και με πρόθυμα μέλη να βοηθανε!!! Eτσι σε θέλω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Σεπτεμβρίου 2010 #230 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 ελα να δουμε τι φτιαξαμε....βαλε φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #231 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγα σιγα ρε συ... ακομα χθες εφτιαξα το φωτιστικό!! Μολις επιστρεψουν τα ψαρια από τη θεραπεια... θα δεις πολλε φωτο!!! Παντως εκανες καλη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #232 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου θεωρητικά το λυσαμε το θεμα με την ασθενεια και ξαναστηθηκε για 3η φορα το ενυδρείο..... ορίστε και οι πρωτες φωτογραφίες... Το στησιμο του καλου φιλου chris Z3.... Πρώτα η πίσω όψη.... Και μετά η μπρός όψη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Σεπτεμβρίου 2010 #233 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ μπλε φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #234 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και τωρα οι κατοικοι.... όσοι επέζησαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #235 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μη με πείτε προληπτικό.... Υ.Γ. Το πήρα από το μοναστήρι της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.... ΔΕΝ είχε μεγαλύτερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #236 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ μπλε φαινεται Αλλαξα τα φωτα... και τις ρυθμησεις της καμερας!!! Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ειναι τοσο μπλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Σεπτεμβρίου 2010 #237 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η Hystrix ειναι πεθαμενη τι την κρατας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Σεπτεμβρίου 2010 #238 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Με το καλο Νικο,να το χαρεις επιτελους. Για τον βραχο θυμασαι την μικροαλλαγη που σου προτεινα? Υπομονη,να ερθει το ενυδρειο στα ισια του. Υ.Γ:Αλλαξε την ημερομηνια στην μηχανη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #239 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η Hystrix ειναι πεθαμενη τι την κρατας; γιατι κραταει σταθερό το αλλο που ΔΕΝ ξερω το ονομα του.... Αλλα κυρίως επειδη οπως παω παντα καταληγει κατι νεκρο στο ενυδρείο μου... ειπα να εχω ενα μονιμο μεσα να τη γλιτωσουν τα αλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Σεπτεμβρίου 2010 #240 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι κραταει σταθερό το αλλο που ΔΕΝ ξερω το ονομα του.... Αλλα κυρίως επειδη οπως παω παντα καταληγει κατι νεκρο στο ενυδρείο μου... ειπα να εχω ενα μονιμο μεσα να τη γλιτωσουν τα αλλα!!! whatever.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #241 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Υ.Γ:Αλλαξε την ημερομηνια στην μηχανη....... Τωρα το ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #242 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Να προσθέσω οτι αντικατασταθηκε σχεδον όλο το συστημα φωτισμου. Αλλαξαν τα μπαλαστ και οι λαμπες. Οι λαμπες που μπήκαν ειναι: Μία ΑΤΙ Actinic Δύο ΑΤΙ AquaBlue spesial Δυο ΑΤΙ Blue PLus. Μία CoralZucht Fiji Purple. Απλα προς το παρόν ΔΕΝ αναβει καθολου η fiji και σκεφτομαι οτι ισως μπει στη θεση της παλη λευκη, αφου πηρα αρκετες να έχω στοκ... Τα ballast είναι της oshram και είναι 4. Δύο 2x54w και δύο 1x54w Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Σεπτεμβρίου 2010 #243 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 αντε ρε να δουμε.....καλη αρχη παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Σεπτεμβρίου 2010 #244 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Kαλη αρχη Νικο !!!! Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2010 #245 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βγαλε τη νεκρη Hystrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #246 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βγαλε τη νεκρη Hystrix Βγηκε ήδη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 9 Σεπτεμβρίου 2010 #247 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βγηκε ήδη.... δηλαδη ελεος,πρεπει να στο πουν 15 ανθρωποι για να το κανεις??? δνε σου αρκει που στο χα πει εγω???????? δεν ακους καθολου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2010 Author #248 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη ελεος,πρεπει να στο πουν 15 ανθρωποι για να το κανεις??? δνε σου αρκει που στο χα πει εγω???????? δεν ακους καθολου! Εσυ πολλα λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Οκτωβρίου 2010 Author #249 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Μέτα από 1 μήνα αποχής..... ένα μικρό update με μερικές φωτογραφίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbs 15 Οκτωβρίου 2010 #250 Share 15 Οκτωβρίου 2010 Νίκο τους έχεις βάλει και τηλεόραση μέσα ????? Η ανεμώνη τούμπανο βλέπω και ο clown κάνει party. Μπράβο καλή συνέχεια και άλλο κακό να μην σε βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος