pozeras13 17 Μαίου 2010 #1 Share 17 Μαίου 2010 ειδα καποιους που ταιζουν μπροκολο και αρεσει πολυ στους πλεκο. αν το βρασσω καλα λετε να υπαρχει προβλημα? τις αλλες τροφες δεν τις τρωει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Μαίου 2010 #2 Share 17 Μαίου 2010 Τρώνε με τρέλα κολοκύθυ, αγγούρι, λίγο το καρότο. Τα φυλλώδη τα ζεματίζουμε λίγο για να μαλακώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Μαίου 2010 Author #3 Share 17 Μαίου 2010 Τρώνε με τρέλα κολοκύθυ, αγγούρι, λίγο το καρότο. Τα φυλλώδη τα ζεματίζουμε λίγο για να μαλακώσουν. κολοκυθι και αγγουρι βρασμενα καλα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Μαίου 2010 #4 Share 17 Μαίου 2010 κολοκυθι και αγγουρι βρασμενα καλα ετσι? Αν βράσεις το αγγούρι θα διαλυθεί Το βράσιμο δεν το κάνουμε για λόγους υγιεινής και αποστείρωσης, αλλά για να μαλακώσουμε τα σκληρά λαχανικά και να γίνουν πιο εύκολα φαγώσιμα από τα άβραστα. Προσωπικά εγώ δεν έβρασα ποτέ μου τίποτα. Όλα τα τρώγανε. Έχουν γερά σαγόνια τα δικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Μαίου 2010 #5 Share 17 Μαίου 2010 (edited) Δες και το προφίλ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 Το αγγούρι δεν θέλει βράσιμο, το κολοκύθι αμα θες 2-3 λεπτά Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Μαίου 2010 #6 Share 17 Μαίου 2010 2-3 λεπτά Ναι κάπου τόσο θέλουν για να το εξαφανίσουν!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος