Mpampis11 17 Μαίου 2010 #1 Share 17 Μαίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά? Έχω ένα Marble Molly περίπου 3 χρόνια και κάτι και δεν μου έχει γεννήσει ποτέ. Ο τελευταίος σύζυγος είναι μαζί της 7-8 μήνες και τίποτα..... Στο παλιό ενυδρείο είχε θάψει 4 και πάλι τίποτα..... Υπάρχει περίπτωση να έχει υβριδίσει τόσο πολύ που να είναι στείρα? Δεν καίγομαι να γεννήσει αλλά έχω την απορία ρε γμτ Ααααα. Τα αρσενικά πάντα προσπαθούν αλλά αυτή ψάχνει μόνο για φαγητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 21 Μαίου 2010 #2 Share 21 Μαίου 2010 Εισαι σιγουρος πως ειναι κοριτσακι ; Μπορει να γενναει κα να τα τρωνε αν την αφηνεις με τα υπολοιπα ψαρια Την κοιλια της δεν την εχεις δει να φουσκωνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 24 Μαίου 2010 Author #3 Share 24 Μαίου 2010 Εισαι σιγουρος πως ειναι κοριτσακι ; Μπορει να γενναει κα να τα τρωνε αν την αφηνεις με τα υπολοιπα ψαρια Την κοιλια της δεν την εχεις δει να φουσκωνει; Είναι σίγουρα κοριτσάκι. Την κοιλιά της την έχω δεί να φουσκώνει αλλά είναι σίγουρα απο το φαγητό. Εντύπωση μου έκανε ότι την τετάρτη της έφερα ένα καινούργιο αρσενικό (είχε να δεί κάποιον 3-4 μήνες) και σε μερικά λεπτά άρχισε να του κάνει επίθεση. Εως σήμερα κυκλοφορούν στο ενυδρείο τα δυό τους πάντα μαζί αλλά αυτή δείχνει να ψάχνει μόνο για φαγητό. Ξέρεις την ηλικία που μπορούν να φτάσουν στο ενυδρείο τα molly? Την έχω τρια με τρισήμιση χρόνια. Μάλλον είναι γριούλα έ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 24 Μαίου 2010 #4 Share 24 Μαίου 2010 το παιζει δυσκολη ! που θα παει θα στρωσει.....μπορει να μην εχει βρει τον καταλληλο ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 24 Μαίου 2010 Author #5 Share 24 Μαίου 2010 το παιζει δυσκολη ! που θα παει θα στρωσει.....μπορει να μην εχει βρει τον καταλληλο ακομα..... Δεσποινίς Marble Molly με προίκα, ηλικίας 3 και πάνω ψάχνει νέο, όμορφο αναλόγως προσόντων με σκοπό τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας. Αποστείλατε βιογραφικό με φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Μαίου 2010 #6 Share 25 Μαίου 2010 Καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coralreef 22 Ιουλίου 2010 #7 Share 22 Ιουλίου 2010 μπορει καποια στιγμη να γινει το ζευγαρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος