pozeras13 16 Μαίου 2010 #1 Share 16 Μαίου 2010 παιδια ηθελα να σας εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για ολες τις συμβουλες, διορθωσεις και προτροπες που μου σωσατε παντα φιλικα και στηριζετε και βοηθατε ολους τους νεους στο χομπι να γινουν καλυτεροι για να χαιρονται για καιρο το ενυδρειο-α τους, αλλα και γτ κανετε καλυτερη τη ζωη και των μικρων μας φιλων που ταλαιπωρουνται αρκετα απο μη ενημερωμενα ατομα. και παλι ευχαριστω παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 16 Μαίου 2010 #2 Share 16 Μαίου 2010 Μείνε συντονισμένος...Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Μαίου 2010 #3 Share 16 Μαίου 2010 Αγαπητέ φίλε τόσο η ομάδα όσο και τα μέλη του Aquazone κάνουν οτι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν τους νεώτερους φίλους μας που θέλουν να ασχοληθούν με το ενδιαφέρον αυτό χόμπυ. Νάσαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαίου 2010 #4 Share 16 Μαίου 2010 Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να προσφέρει κάποιος σε όσους στελεχώνουν αυτό το φόρουμ. Και εννοώ όλα τα ενεργά μέλη, είτε ανήκουν στην συντονιστική ομάδα, είτε στην ομάδα καταχώρησης, είτε είναι απλά μέλη!!! Ευχαριστούμε πολύ εμείς και πίστεψέ με... όπως είπε και ο Φώτης... Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 16 Μαίου 2010 #5 Share 16 Μαίου 2010 Εκείνος που μιλάει σπέρνει, εκείνος που ακούει μαζεύει τη σοδειά. Pierre Boiste (1765-1824) Για μένα είναι δύσκολα και αξιέπαινα και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2010 #6 Share 17 Μαίου 2010 Τα ευχαριστω ειναι για τους ξενους............. Εμεις ολοι ειμαστε μια μεγαλη φιλικη παρεα Καλη συνεχεια φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Μαίου 2010 Author #7 Share 17 Μαίου 2010 ευχαριστω παιδια και συνεχιστε ετσι να μας ανοιγετε τα ματια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 18 Μαίου 2010 #8 Share 18 Μαίου 2010 Παιδιά να σας ευχαριστίσω και εγώ ως ολοκαίνουργιος στο χομπυ με την σειρά μου... Εμαθά πολλά και έχω να μάθω ακόμα περισσότερα απο εσας, τα μέλη , τα άρθρα .. Αυτή την καταπληκτική για την κατηγορία κοινότητα! Να 'στε καλά...Δεν ξεκολάω ούτε απο το ενυδρείο ούτε και από το φόρουμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Μαίου 2010 Author #9 Share 18 Μαίου 2010 Παιδιά να σας ευχαριστίσω και εγώ ως ολοκαίνουργιος στο χομπυ με την σειρά μου... Εμαθά πολλά και έχω να μάθω ακόμα περισσότερα απο εσας, τα μέλη , τα άρθρα .. Αυτή την καταπληκτική για την κατηγορία κοινότητα! Να 'στε καλά...Δεν ξεκολάω ούτε απο το ενυδρείο ούτε και από το φόρουμ!! Ολοι στην ιδια φαση ειμαστε!! απιστευτο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος