kixlidatos 19 Σεπτεμβρίου 2010 #201 Share 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μη βαζεις ονοματα.Εγω παλια ειχα ενα γατοψαρο με χρυσες βουλες,το ειχα παρει και πανακριβο.Το ειχα βγαλει ΑΔΩΝΗ (οχι του Καρατζαφερη )Και οταν μου πεθανε ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ.Απο τοτε δεν δινω ονοματα στα ψαρια.Οσο για το ψαρακι σου εφοσον τρωι,ελπιζω να ξεθαρεψει.Στο ζευγαρι που λες,τρεμουλιαζμα βλεπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #202 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μη βαζεις ονοματα.Εγω παλια ειχα ενα γατοψαρο με χρυσες βουλες,το ειχα παρει και πανακριβο.Το ειχα βγαλει ΑΔΩΝΗ (οχι του Καρατζαφερη )Και οταν μου πεθανε ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ.Απο τοτε δεν δινω ονοματα στα ψαρια.Οσο για το ψαρακι σου εφοσον τρωι,ελπιζω να ξεθαρεψει.Στο ζευγαρι που λες,τρεμουλιαζμα βλεπεις; Οντως το ψαρακι εχει ξεθαρρεψει λιγο λιγο! Μια χαρα ειναι ευτυχως! Τρεμουλιασμα δεν εχω δει αλλα τα ψαρια ειναι ολη την ωρα μαζι και δεν παει πουθενα το ενα χωρις το αλλο.... Μου χαλασε και η ψηφιακη και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες τωρα που ξεθαρρεψαν και βγαινουν απο τις πετρες!!! Θα την φτιαξω και θα ερθω με περισσοτερες φωτογραφιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2010 #203 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μην βιάζεσαι. Το ότι είναι μαζί δεν σημαίνει για την ώρα τίποτα. Δώσε χρόνο στα ψάρια και όταν φτάσουν σε αναπαραγωγική ηλικία θα σου δείξουν τι να περιμένεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2010 #204 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Οντως το ψαρακι εχει ξεθαρρεψει λιγο λιγο! Μια χαρα ειναι ευτυχως! Τρεμουλιασμα δεν εχω δει αλλα τα ψαρια ειναι ολη την ωρα μαζι και δεν παει πουθενα το ενα χωρις το αλλο.... Μου χαλασε και η ψηφιακη και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες τωρα που ξεθαρρεψαν και βγαινουν απο τις πετρες!!! Θα την φτιαξω και θα ερθω με περισσοτερες φωτογραφιες!! Δεν ξερω την συμπεριφορα των δικονσου ψαριοων,αλλα σεμενα ολα τρεμουλιαζουν τα ζιζανια,ισως ειναι μικρα ακομα. Περιμενουμε φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #205 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω την συμπεριφορα των δικονσου ψαριοων,αλλα σεμενα ολα τρεμουλιαζουν τα ζιζανια,ισως ειναι μικρα ακομα. Περιμενουμε φοτο Οταν εννοεις τρεμουλιασμα τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 21 Σεπτεμβρίου 2010 #206 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #207 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 ; Κουνανε τα πτερυγια τους αλλα οχι τοσο πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2010 #208 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο που εδειξες μαλλον ειναι η στιγμη που γονιμοποιει τα αυγα το αρσενικο και τα μαζευει στο στωμα η θηλυκια.Τρεμουλιζμα κανουν μονο τα αρσενικα στα θηλυκα,με πολυ εντονηειδικα η ουρα αλλα και ολο το κορμι,και περνει το σχημα C το αρσενικο για να ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2010 #209 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει πλακα.Φαντα σου κατι σαν ηλεκτροσοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 21 Σεπτεμβρίου 2010 #210 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό θα έλεγα... τις πρώτες μέρες που το είχα δει στα δικά μου είχα τρομάξει απίστευτα! Είναι ακριβώς λες και τα χτυπάει ρεύμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 3 Οκτωβρίου 2010 Author #211 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Επιτελους βρηκα χρονο να σας γραψω!!! Γεννησαμε!!!!! Εχτες το βραδυ λιγη ωρα πριν σβησουν τα φωτα βλεπω μερικα μωρακια(πανω απο 10) να ειναι στις πετρες και οι γονεις να ειναι απο πανω τους... Πως εγινε να γεννησουν τοσο γρηγορα?? Και τωρα το 3ο τι θα το κανω? Πρεπει να το αφαιρεσω? Το καημενο εχει φαει πολλες μπουνιες απο τους γονεις! Ειναι εξουθενωμενο! Την καμερα δεν την εφτιαξα ακομα!! Οταν την φτιαξω θα ανεβασω φωτογραφιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2010 #212 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Να σου ζήσουν. Το τρίτο Brichardi βάλε αγγελία και δώσ' το το συντομότερο γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το καθαρίσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 3 Οκτωβρίου 2010 #213 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Οκτωβρίου 2010 #214 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Να σου ζησουν παπουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 3 Οκτωβρίου 2010 Author #215 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Να σου ζήσουν. Το τρίτο Brichardi βάλε αγγελία και δώσ' το το συντομότερο γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το καθαρίσουν. Ευχαριστω!!!! Οντως.... Θα το δωσω.... Να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω!!! Να σου ζησουν παπουλι Ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Οκτωβρίου 2010 #216 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο!!!! Αναμένουμε φωτογραφίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 9 Οκτωβρίου 2010 Author #217 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Εφτιαξα την ψηφιακη!!! Θα ανεβασω αυριο φωτογραφιες!!! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 10 Οκτωβρίου 2010 Author #218 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Οριστε και οι φωτογραφιες!!! Εδω να πω πως το 3ο ψαρακι το βρηκα σημερα πεθαμενο Λοιπον οι φωτογραφιες τωρα!!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 10 Οκτωβρίου 2010 Author #219 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Και αλλη μια που δεν χωρουσε πριν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2010 #220 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Μουρλια ειναι να τα χαιρεσαι. Ξερεις απο τι πεθανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Οκτωβρίου 2010 #221 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Να σου ζήσουν. Το τρίτο Brichardi βάλε αγγελία και δώσ' το το συντομότερο γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το καθαρίσουν. Έπρεπε να το δώσεις το ψαράκι όπως σου είπα Από εκεί και πέρα το ενυδρείο δείχνει πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 10 Οκτωβρίου 2010 Author #222 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν προλαβα!! Ηθελα να το δωσω απο Δευτερα Επρεπε να το ειχα δωσει πιο γρηγορα..... Τελος παντων.... Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Θα ανεβασω και ολοκληρες φωτογραφιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2010 #223 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Έπρεπε να το δώσεις το ψαράκι όπως σου είπα Από εκεί και πέρα το ενυδρείο δείχνει πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2010 #224 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Κωστη αυτα τα ψαρακια ειναι μονογαμικα δηλ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2010 #225 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Τα ψαρια αυτα συνηθως ζευγαρωνουν μεσα στις τρυπες-φωλιες που διαμορφωνουν γι'αυτο το σκοπο,οπου και εχουν κρυμενα τα αυγα. Γι'αυτο και δεν ειχες παρατηρησει κατι πριν,και αναρωτιεσαι για ποτε γεννησαν.Την ιδια εκπληξη ειχα βιωσει και εγω Οσο για το ψαρακι που εχασες,κριμα ειναι,αλλα ο πολεμος δυστυχως εχει και απωλειες.Απο τη σστιγμη που δεν ειχες αντιληφθει κατι αρκετα νωριτερα δεν μπορουσες να επεμβεις δραστικα. Το χομπυ οπως και η ζωη συνεχιζεται. Καλη συνεχεια λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος